Pages

۱۳۸۹ آذر ۲۲, دوشنبه

صدور حکم زندان برای یک شهروند سقزی

صدور حکم زندان برای یک شهروند سقزی



یک شهروند اهل سقز به نام احمد احمدپور توسط دادگاه انفلاب اسلامی سقز به زندان محکوم شد.
سید وفا حسینی وکیل این شهروند در گفتگو با خبرنگار آژانس خبری موکریان، ضمن تأیید این مطلب اظهار داشت : شعبه اول دادگاه انقلاب سقز احمداحمدپور را به اتهام همکاری با احزاب غیر قانونی به 18 ماه حبس محکوم نموده بود، که این حکم در دادگاه تجدید نظر استان کردستان به شش ماه حبس قطعی کاهش یافت .
گفتنی است این شهروند که سال گذشته توسط نیروهای امنیتی بازداشت و پس از مدتی با قرار وثیقه آزاد شده بود، هم اکنون در زندان مرکزی سقز دوران محکومیت خود را سپری می نماید.
/////////////////////////
یک شهروند سقزی محکوم به زندان به نام شاخوان حسینی، روز گذشته توسط نیروهای امنیتی در این شهر بازداشت و روانه زندان گردید.
این شهروند که پیشتر از سوی دادگاه انقلاب اسلامی به 8 سال زندان محکوم شده بود و پس از سپری نمودن مدتی از ایام محکومیت خویش و اخذ مرخصی، از مراجعه به زندان خودداری کرده بود، روز گذشته توسط نیروهای امنیتی در سقز بازداشت و برای تحمل ادامه محکومیت خود روانه زندان گردید.
اتهام شاخوان حسینی همکاری با احزاب غیرقانونی عنوان شده است.
/////////////
کشته و زخمی شدن 8 نفر بر اثر تصادف در محور مهاباد – ارومیه
براثر برخورد شديد یک دستگاه سواري پیکان با يك دستگاه كاميون در محور مهاباد -ارومیه، پنج نفر از هفت سرنشین خودرو پیکان در دم جان باخته و راننده کامیون و دو نفر دیگر زخمی شدند.
به گفته منابع آگاه، یک مرد، دو زن و دو کودک از جمله کشته شدگان این حادثه رانندگی می باشند.
کارشناسان علت اين حادثه را سبقت غیر مجاز راننده سواری پیکان اعلام نموده اند.
-------------------------------

دیدار از پناهگاه اسناد ویکی‌لیکس در سوئد

 پناهگاه ویکی‎لیکس در سوئد

ورود به یک پناهگاه اتمی قدیمی در استکهلم ، جایی که اسرار ویکی‌لیکس را در خود نگاه می‌دارد شبیه گذار به دنیایی دیگر است؛ ‌دنیایی خیالی که در میانه راه کره زمین و دنیای مجازی قرار دارد.

ورودی این پناهگاه در خیابان هیچ نشانی ندارد. تنها دری ‌است که روی تخته سنگی نصب شده است.

اگر زنگ در را بزنید و به داخل دعوت شوید، با درهای شیشه‌ای تو در تویی مواجه می‌شوید که با نور ملایمی روشن شده‌اند و دنیایی شبیه دنیای جیمز باند را تداعی می‌کنند.

این درها که دارای امنیت بالایی هستند، تنها هنگامی باز می‌شوند که در قبلی، پشت سر شما بسته شده باشد و برای عبور از تک تک آنها اجازه عبور خاصی نیاز است تا قدم به قدم سفر شما به داخل کنترل شود.

با این وجود، گلدان‌ها و چشمه‌هایی با آب روان نیز به چشم می‌خورد، افرادی در اتاق کنترل، از طریق کامپیوترهایشان، اوضاع را زیر نظر دارند.

در این مکان و در میان این دیوارهای ساخته شده از صخره‌های لخت و در زیر خانه‌های چوبی شهر استکهلم، سرورهای یک مرکز اطلاعاتی قرار دارند.

در داخلی‌ترین قسمت، چندین ردیف سرور کامپیوتر وجود دارد که روی یکی از آنها فایل‌های مربوط به سایت "ویکی‌لیکس" نگهداری می‌شود.

 پناهگاه ویکی‎لیکس در سوئد

پناهگاه ویکی‎لیکس در سوئد، جایی است که با نور پردازی ملایم خود شبیه دنیای داستانهای جیمز باند شده است

فایل‌هایی که اگر چه تا کنون تنها قسمت کوچکی ‌از آنها به صورت عمومی منتشر شده، اما همین میزان اندک نیز شرمساری شدید سیاستمداران را به دنبال داشته است، سیاستمدارانی که روزگاری، بی‌ملاحظ‌ه چیزهایی به دیپلمات‌های آمریکایی گفتند و هرگز نگران انتشار عمومی آن نبودند.

این مرکز اطلاعاتی متعلق به شرکتی به نام "بانهوف" است. یان کارلونگ، بنیانگذار این شرکت امکان این دیدار را برای بی بی سی فراهم آورد.

آقای کارلونگ در سال ۲۰۰۷ یک پناهگاه بازمانده از دوران جنگ سرد را در اختیار گرفت و با استفاده از دینامیت، ۴ هزار مترمکعب دیگر از صخره‌های اطراف آن را نیز هموار کرد تا فضای کافی برای نصب تجهیزاتش را فراهم کند.

این مرکز امنیت فوق‌العاده‌ای دارد و برای ثابت نگاه داشتن درجه حرارت خود، ‌آن هم در سرمای طاقت‌فرسای سوئد از توربین های زیردریایی‌ها استفاده می کند.

خدمات پستی

امنیت اطلاعات را دزدی به شکل فیزیکی، آن هم توسط دزدهای مسلح تهدید نمی‌کند، چون این کار برای دزدان بسیار سخت خواهد بود. تهدید اصلی، حملات سایبری ‌است.

 پناهگاه ویکی‎لیکس در سوئد

تنها قسمت کوچکی از فایل‌های ویکی‌لیکس منتشر شده است

آقای کارلونگ می‌گوید آنها ترافیک ورودی و خروجی به این مرکز اطلاعاتی را زیر نظر دارند. او می‌گوید برایش دشوار است که تصور کند کسانی به این کار دست نزنند، ‌به همین دلیل مسئولان این مرکز یک کانال جداگانه اطلاعاتی به ویکی‌لیکس اختصاص داده‌اند.

اما آیا او به این دلیل که تاسیساتش چنین اطلاعاتی را ذخیره کرده، از این واهمه ندارد که مورد خشم ایالات متحده قرار بگیرد؟

او می‌گوید: ‌"وظیفه ما این است که این سرویس را سرپا نگه ‌داریم. ما در سوئد زندگی می‌کنم و چنین خدماتی در سوئد قانونی است، به همین دلیل نیز ما جانب مشتری ‌خود یعنی ویکی لیکس را می‌گیریم. ما باید تمام تلاشمان برای سرپا نگاه‌داشتن این خدمات به کار ببریم. من به آزادی بیان اعتقاد دارم."

او می‌گوید مرکز اطلاعاتی او شبیه یک مرکز خدمات پستی‌ است. شما هرگز پستچی را برای محتوای نامه ملامت نمی کنید و از سوی دیگر اگر مسئول تحویل یک بسته پستی باشید هرگز آن را خودتان باز نمی‌کنید. این کاری ‌است که سرورهای این مرکز اطلاعاتی انجام می‌دهند.

او عقیده دارد: ‌"‌ما باید تا زمانی که ویکی‌لیکس از قانون تخطی نکرده، به آنها کمک کنیم که از این خدمات استفاده کنند. این اصل مهم‌ترین چیزی ‌است که برای آن باید ایستادگی کرد."

http://www.bbc.co.uk/persian

---------------

دهها شخصیت هنری و سیاسی جهان خواستار آزادی سکینه محمدی آشتیانی شدند

بیش از هشتاد هنرمند، دانشگاهی و سیاستمدار جهان با امضای نامه‌ سرگشاده‌ای خطاب به آیت‌الله خامنه‌ای و محمود احمدی‌نژاد، خواستار آزادی سکینه محمدی آشتیانی، زن محکوم به اعدام شدند.امضاکنندگان این نامه که در میان آنها می‌توان به هنرمندانی نظیر رابرت ردفورد، رابرت دِنیرو و میافارو، بازیگران نام‌آور هالیوود، استینگ، خواننده بنام بریتانیایی و نویسندگانی مانند وُله سوینکا، نویسنده نیجریایی ‌برنده نوبل ادبیات ۱۹۸۶ و هووارد جیکوبسون، نویسنده بریتانیایی و برنده بوکر ۲۰۱۰ اشاره کرد، از رهبر جمهوری اسلامی و رئیس‌جمهور ایران خواسته‌اند تا سکینه محمدی آشتیانی، پسر وی و وکلیش را آزاد کنند.در این نامه که در صفحه اول روزنامه تایمز روز دوشنبه، ۲۲ آذر به چاپ رسیده و سیاستمدارانی نظیر کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، ادوارد میلیبند، رهبر حزب کارگر بریتانیا، برتران دلانوئه، شهردار پاریس و برنار کوشنر، وزیر سابق امور خارجه فرانسه نیز امضای خود را پای آن گذاشته‌اند، آمده است: «سکینه محمدی آشتیانی به اندازه کافی زجر کشیده است… ما، امضاکنندگان، از دولت ایران می‌خواهیم تا خانم آشتیانی، سجاد قادرزاده، پسر وی و جاوید هوتن کیان، وکیل او را سریعاً از حبس آزاد کنند.»بر اساس اعلام مقام‌های جمهوری اسلامی، سکینه محمدی آشتیانی که از سال ۱۳۸۴ در زندان به سر می‌برد، از سوی دادگاه به اتهام «زنای محصنه» به سنگسار و به اتهام مشارکت در قتل همسرش به اعدام با طناب دار محکوم شده است.انتشار خبر احتمال سنگسار خانم محمدی آشتیانی بازتاب گسترده‌ای در سطح جهان داشت و کمپین‌های بسیاری برای نجات جان خانم محمدی آشتیانی به راه افتاد.همچنین سازمان‌ها، اتحادیه‌های مقامات سیاسی و کشورهای بسیاری به حکم سنگسار خانم محمدی آشتیانی اعتراض کردند.در این میان آمریکا این اقدام را «مجازاتی وحشیانه» خواند، بریتانیا سنگسار را «قرون وسطایی» دانست و اتحادیه اروپا این عمل را محکوم کرد.همچنین کشور برزیل رسماً اعلام کرد که حاضر به اعطای پناهندگی به خانم محمدی آشتیانی است و واتیکان نیز نسبت به سنگسار خانم محمدی آشتیانی اعتراض کرد.در حال حاضر حکم سنگسار خانم محمدی آشتیانی به طور موقت متوقف شده است، اما امکان اعدام وی به دلیل مشارکت در قتل همسر همچنان وجود دارد.شبکه تلویزیونی پرس تی‌وی که پیش از این اعلام کرده بود که خانم محمدی آشتیانی به همراه وکیل و فرزندش به منظور تهیه گزارشی در مورد پرونده خانم آشتیانی به طور موقت آزاد شده‌اند، به تازگی گزارشی از بازسازی صحنه قتل توسط خانم محمدی آشتیانی را به نمایش گذاشت.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر