Pages

۱۳۸۹ دی ۲۴, جمعه

تظاهرات در برابر وزارت امورخارجه ی سوئد

مرگ دیتکاتورها فرارسیده است باید کاسه و کوزه ی خویش را جمع کنند و بساط شکنجه و اعدام و تجاوز و کشتار و زندان برای همیشه جمع کنند و به زباله دان تاریخ به اندازند


موضوع اطلاعیه رئیس جمهوری تونس از آن کشور فرار کرد و این هشداری بزرگ وروشن و واضح به رژیم جنون اسلامی و سران جنایتکار این رژیم که در طول 32 سال جنایت و کشتار مردم ایران شکنجه اعدام تجاوز و زندان باید منتظر چنین روزی باشند سران جنون ایران.
زين العابدين بن علی، رييس جمهور 74 ساله‌ تونس بعد از 23 سال بر سر قدرت در این کشور، امروز بر اثر تظاهرات مردم خشمگين در واکنش به فقر و بيکاری و سرکوب پليس در این دیار، روز جمعه با کناره گيری از سمت خود از کشور گریخت.

این هشدار باید سران جهان خوار خونخوار دریافت کنند که هیچ قدرتی نمیتواند جلو خروش خلق را بگیرد هر زمان که خلق به خروش آمدند باید سران جنایتکار و شکنجه گر مثل موش دبنال سوراخی بگردند و باید فکر آینده خویش را بکنند که جای در این کره خاکی نخواهند یافت چرا چون با خلق مواجه هستند.
دوستان سرنوشت رژیم جهل و جنایت جنون اسلامی ایران مثل زین بن العابدین خواهند شد نتیجه این همه جنایت این همه کشتار این همه اعدام این همه تجاوز باید روزی نتیجه بدهد و سران جنون کثیف اسلامی را به فرار از ایران وادارد و ملت به خروش بیایند و رژیم جهل و جنون و جور را سرنگون کنند.
ما به ملت به پا خواسته تونس تبریک میگویم. با تشکر ساموئیل کرماشانی 14/1/2011

-------------------------------------------

زین العابدین بن علی به عربستان فرار کرد

زین العابدین بن علی، رئیس جمهوری سابق تونس پس از ۲۳ سال زمامداری، به همراه خانواده اش به عربستان سعودی گریخته است.

آقای بن علی که ۷۴ سال سن دارد، پس از آن که اعتراض مردم به وضع اقتصادی به تظاهرات گسترده ضددولتی تبدیل شد، از کشور گریخت.

محمد الغنوشی، نخست وزیر تونس به عنوان رئیس جمهوری موقت زمام امور را به دست گرفته و در این کشور وضع فوق العاده اعلام شده است.

آقای غنوشی در یک نطق تلویزیونی اعلام کرد روز شنبه با رهبران سیاسی دیدار می کند تا مقدمات تشکیل دولت جدید را فراهم کند.

ده ها نفر از مردم تونس در هفته های اخیر در حمله نیروهای امنیتی به تظاهرکنندگان ضددولتی کشته شده اند.

تظاهرات گسترده در تونس در ابتدا به خاطر اعتراض به بی کاری گسترده، فساد دولتی و افزایش قیمت مواد خوراکی برپا شد و در نهایت حکومت آقای بن علی را هدف گرفت.

کسری ناجی، خبرنگار اعزامی بی‌بی‌سی فارسی به تونس می گوید سقوط آقای بن علی برای مردمی که در تونس زندگی می کنند "باورنکردنی" است.

به گفته او تا صبح شنبه که ساعات منع رفت و آمد پایان می یابد، نمی توان فهمید که واکنش مردم به این تحولات چیست.

باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا از حکومت تونس خواسته است به موازین حقوق بشر احترام گذارد و انتخابات آزاد و عادلانه ای در آینده نزدیک برگزار کند.

باراک اوباما در بیانیه ای خشونت پلیس تونس را محکوم و از "شجاعت" مردم این کشور تمجید کرد.

تظاهرات

تظاهرکنندگان خواستار استعفای رئیس جمهور تونس بودند

آقای اوباما گفت که آمریکا و جامعه جهانی شاهد مبارزه مردم تونس برای کسب حقوق جهانشمول هستند و تصاویر ملتی که خواهان شنیده شدن صدایش است را از یاد نخواهند برد.

وی خواستار خویشتنداری همه طرفهای درگیر، پرهیز از خشونت و برگزاری انتخاباتی شد که به گفته او نمایانگر "اراده ملی" تونس

باشد.

وضع نامعلوم

آقای بن علی پس از کناره گیری از قدرت به همراه خانواده اش سوار بر هواپیما شد و کشور را به مقصد نامعلومی ترک کرد.

پس از مدتی دولت عربستان سعودی با صدور بیانیه ای از ورود آقای بن علی به این کشور خبر داد.

بر اساس این بیانیه، دولت عربستان سعودی به خاطر "حمایت از امنیت و ثبات کشور برادر، تونس"، زین العابدین بن علی و خانواده او را پذیرفته است.

همزمان رسانه های فرانسه اعلام کردند نیکولا سارکوزی از صدور مجوز فرود هواپیمای آقای بن علی در این کشور خودداری کرده است.

برقراری امنیت

محمد الغنوشی در سخنرانی تلویزیونی خود گفت نخستین اولویتش برقراری نظم و امنیت است.

اما هنوز معلوم نیست که تظاهرکنندگان با کناره گیری آقای بن علی از قدرت راضی شوند یا به اعتراض های خود ادامه دهند.

به گزارش کسری ناجی، خودروهای ارتش و نیروهای نظامی با تیربارهایی که رویشان نصب شده است، در اطراف ساختمان‌های دولتی مستقر شده‌اند تا از آنها محافظت کنند.

نیروی پلیس در روزهای گذشته برای متفرق کردن تظاهرکننده‌ها از گاز اشک‌آور و باتوم استفاده کرده و در مواردی، تیر هوایی شلیک کرده است.

گروه های حقوق بشر می گویند ناآرامی های هفته های اخیر بیش از ۶۰ کشته بر جای گذاشته است.

اعتراض های گسترده مردمی در تونس پس از آن شروع شد که یک جوان بی کار در اعتراض به ممانعت پلیس از فروش سبزیجات در کنار خیابان، خود را به آتش کشید.

زین العابدین بن علی، دومین رئیس جمهوری تونس از زمان استقلال این کشور از فرانسه در سال ۱۹۵۶بود.

او آخرین بار در سال ۲۰۰۹ با ۸۹/۶۲ درصد آراء برای یک دوره پنج ساله به ریاست جمهوری انتخاب شده

-------------------------------------------


طلاعیه

دستگیری رفیق حماحمامی عضو رهبری و سخنگوی حزب کمونیست کارگران تونس را محکوم میکنیم



طبق بیانیه رفقای حزب کمونیست کارگران تونس، رفیق حما حمامی عضو رهبری و سخنگوی این حزب ،صبح روزچهارشنبه 12 ژانویه توسط پلیس تونس دستگیر و از سرنوشت وی تا کنون خبری دردست نیست. حزب کمونیست کارگران تونس با اعلام پشتیبانی از خیزش عمومی مردم، کارگران ، جوانان و همه زحمتکشان را برای پایان دادن به عمر رژیم ارتجاعی و دیکتاتوری تونس فراخوانده است.

طغیان مردم تونس که چند روزی است آغاز شده ریشه در بحران عمیق سرمایه داری، بیکاری افسارگسیخته، فقر و فساد دولتی و خفقان سیاسی در این کشور دارد. طبق خبر دریافتی، تاکنون نزدیک به 100 نفر کشته، صدها تن مجروج و بسیاری بازداشت و در زندان بسر می برند.



حزب کارایران(توفان) کشتار مردم تونس و دستگیری رفیق حما حمامی را قویا محکوم کرده و خواهان آزادی فوری و بی قید وشرط وی وهمه زندانیان سیاسی است.



حزب کارایران(توفان) از تمامی نیروهای مترقی و انقلابی و همه آزادیخواهان می خواهد که با محکوم کردن سرکوب مردم تونس ،آزادی رفیق حما حمامی و همه زندانیان سیاسی را طلب کنند.



زنده باد همبستگی بین المللی!

نابود بود کاپیتالیسم! زنده باد سوسیالیسم!

حزب کارایران(توفان)

13 ژانویه 2011

----------------------------------

سلول آنقدر سرد است که شبها انگار روی یخ خوابیده‌ایم - اعظم افشاریان، مادر نازنین خسروانی، روزنامه‌نگار بعد از ملاقات با وی گفت :«نازنین در این ملاقات با این‌که از وضعیت روحی مناسبی برخوردار بود اما از سرمای هوا در بند ۲۰۹ به شدت گلایه داشته است.» به گفته اعظم افشاریان مادر نازنین خسروانی با این‌که دمای هوا در این چند روز به شدت کاهش یافته است اما همچنان مسوولان بند ۲۰۹ وزارت اطلاعات از دادن لباس‌های گرم به نازنین خودداری کرده‌اند.



در سلول‌های بند ۲۰۹ وزارت اطلاعات تختی وجود ندارد و زندانی‌ها مجبورند بر زمین سرد بخوابند‌. این در حالی است که در این بند به زندانانیان لباس گرم یا پتوی اضافه هم نمی‌دهند.



مادر نازنین ادامه داد :«نازنین در این دیدار درباره این‌که چرا می‌خواستند بدون این‌که وکیلش یا ما بدانیم برایش دادگاه تشکیل دهند متعجب بود.»



این روزنامه نگار روز چهارشنبه برای برگزاری دادگاهش به دادگاه انقلاب برده شده بود که به طور اتفاقی وکیلش را در دادگاه می‌بیند و وکیل ضمن صحبت با قاضی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب و همکاری وی برگزاری دادگاه را به زمان دیگری موکول می کند.



به گفته مادر نازنین خسروانی زمان برگزاری دادگاه هنوز مشخص نیست اما به عقیده خانم غیرت، وکیل نازنین به زودی برگزار می‌شود.



نازنین خسروانی، روزنامه‌نگار در تاریخ ۱۲ آبان ماه سال جاری بازداشت و به سلول‌های زنان اوین منتقل شده است
///////////////////////////////////

تظاهرات در برابر وزارت امورخارجه ی سوئد

ظاهرات حمایتی از اعضا سازمان مجاهئدین خلق ایران در قرار گاه اشرف
روزگذشته هواداران سازمان مجاهدین خلق ایران در سوئد، تظاهراتی را در برابر پارلمان این کشوربرگزارکردند. هدف ازاین تظاهرات، اعتراض به حمله ی نیروهای نظامی عراق به کمپ اشرف، محل استقراراعضای سازمان مجاهدین خلق ایران در نزدیکی بغدادبود.
دراین حمله صد و هفتاد و شش نفر به شدت آسیب دیدند. تظاهرکنندگان پس از اجتماع دربرابر پارلمان به سمت وزارت امورخارجه سوئد راه پیمایی کردند و در آنجا نامه ای را به کارکنان آن وزارت خانه تحویل دادند. دراین نامه، اقداماتی ازسوی دولت سوئد دراعتراض به این حمله و آزارهایی که متوجه اعضای سازمان مجاهدین در عراق می شود، درخواست شده است.
به گفته ی اعضای این سازمان، از مدتی پیش دراطراف قرارگاه اشرف، بلندگوهایی نصب شده و مدام برنامه ها و یا سخنانی به زبان فارسی باصدای بسیار بلند پخش می شود که به گفته ی آنها برای ساکنان قرارگاه بسیار عذاب آور شده است.
اضافه کنیم که به گزارش خبرگزاری و همچنین تلویزیون جمهوری اسلامی، سرپرست وزارت امورخارجه ی جمهوری اسلامی، علی اکبر صالحی که روز چهارشنبه، برای ابرازتبریک بخاطر تشکیل دولت جدید عراق همراه با هیئتی به آن کشورسفرکرده بود، در گفتگو با وزیر امورخارجه عراق، هوشیار زیباری، ازجمله خواستار همکاری دوکشور ایران و عراق در مبارزه با گروه های پژاک و مجاهدین خلق و اخراج اعضای مجاهدین از عراق شد.
به گزارش اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران در سوئد، حدود صد نفر از اعضا و هواداران سازمان که الان در قرارگاه اشرفف به سر می برند،یا از ساکنان سوئد و یا از بستگان آن ها هستند که برای حمایت و دفاع از ساکنان قرار گاه اشرف به آنجا رفته اند. اضافه کنیم که سال گذشته نیز دو تن از هوادارن سازمان، اعزامی از سوئد به قرار گاه اشرف، با نام های حنیف امامی و سیاوش نظام الملکی در جریان حمله به قرارگاه اشرف جان خود را از دست دادند. هر دو از ساکنان محله ی هوسبی در حومه ی استکهلم بودند.
در رابطه با تظاهرات ظهر چهارشنبه سیزدهم ژانویه در استکهلم گفتگوئی داریم با اکبر پریزانی از هواداران شورای ملی مقاومت ایران و از دست اندرکاران این تظاهرات.
----------------------------------------------------

نسرین ستوده عضو افتخاری انجمن قلم سوئد سونسکا پن

نسرین ستوده
نسرین ستوده وکیل قضایی و فعال حقوق بشر است که از شهریورماه در بازداشت به سرمی برد و اخیراً به ۱۱ سال زندان، ۲۰ سال محرومیت از شغل وکالت و خروج از کشور نیز محکوم شده ‌است.
از سوی انجمن قلم سوئد سونسکا پن SVENSKA PEN به عضویت این انجمن برگزیده شده است. با آذر محلوجیان مسئول کمیته نویسندگان در بند این انجمن گفتگویی انجام دادیم و از دلایل و اهمیت این عضویت از وی پرسیدیم.
-------------------------------------

کڕینی مادده ‌بێهۆشکه‌ره‌کان زیادی کردووه‌

کڕینی ماده‌ بێهۆشکه‌ره‌کان له‌ ڕێی ئینته‌رنێته‌وه‌ له‌ زیاد بووندایه‌ و چیتر پۆلیسی گومرگی سویدی چاودرێری پۆسته‌ ئه‌له‌کترۆنییه‌کانی گومانلێکراوانیش ده‌که‌ن. ئه‌مه‌ له‌ کاتێکدایه‌ که‌ تا ئێستا چاودێری پۆستی ئاسای بۆ ئه‌و مه‌به‌سته‌ کراوه‌.

ساڵی پار له‌ ڕێی چاودێریکردنی پۆستگۆڕینه‌وه‌ به‌تایبه‌ت له‌ ته‌رمیناڵی پۆسته‌کانی مالمیۆ و فڕۆکه‌خانه‌ی ئارلانده‌دا ده‌تبه‌سه‌ر نزیکه‌ی 2000 پۆستی له‌و جۆره‌دا گیراوه‌ ئه‌مه‌ به‌راورد به‌ نزیکه‌ی 1800 حاڵه‌تی له‌و جۆره‌ له‌ماوه‌ی ساڵی 2009دا.

هه‌ر له‌م باره‌یه‌وه‌ حوکوومه‌ت له‌ هه‌وڵی ئه‌وه‌دان که‌ ڕێسایه‌کی تایبه‌ت له‌و بواره‌دا په‌سه‌ند بکرێت که‌ به‌و پێیه‌ ڕێ به‌ ده‌ستگه‌ی گومرگ بدرێت که‌ نه‌ ته‌نها ماده‌ی بێهۆشکه‌ر که‌ له‌ڕێێ پۆسته‌وه‌ ده‌گۆڕدرێته‌وه‌ به‌ڵکه‌ ئه‌و مادانه‌شی که‌ له‌و خێزانه‌ن ده‌ستیان به‌سه‌ردا بگیرێت.

---------------------------------------------------

سوید له‌ که‌وتنه‌وه‌ی ئیسلامۆفۆبیا نیگه‌رانه‌

له‌ چاوپێکه‌وتنه‌که‌ی دوێنێی وه‌زیری هاوگونجی ئێریک ئولێنهاگ و نوێنه‌رانی موسوڵمانانی سوید له‌سه‌ر پرسی ئیسلامۆفبیا ترس له ‌ئیسلام و دیاده‌ری هه‌ڵاواردنی موسوڵمانن هیچ مه‌رجێکی تایبه‌ت و کۆنکرێتی له‌سه‌ر حوکوومه‌تی سوید له‌و باره‌یه‌وه‌ دیاری نه‌کرا، به‌ڵکه‌ ئولێنهاگ وتی ئه‌و پرسه‌ له‌ به‌هاری داهاتوودا دیاری ده‌کرێت. ئولێنهاگ جه‌ختی له‌وه‌ش کردووه‌ که‌ ده‌بێت جیاوازی له‌ نێوان موسوڵمانان و ئه‌و که‌سانه‌دا بکرێت که‌ به‌ناوی ئیسلامه‌وه‌ کاری توندوتیژی ئه‌نجام ده‌ده‌ن.

هه‌ر له‌و کۆبۆنه‌وه‌یه‌ی دوێنێدا، یه‌کێک له‌ نوێنه‌رانی ڕێکخراوی (Islamik Relief) ئاماژه‌ی به‌وه‌ داوه‌ که‌ به‌ڵێ دیارده‌ی هه‌ڵاواردن به‌رامبه‌ر به‌ موسوڵمانان له‌ سویددا هه‌یه‌ به‌ڵام به‌پێی ناوچه‌ و شوێنی نیشته‌جێ بوون ده‌گۆڕێت.

فه‌زیله‌ سێلباژ زایب نوێنه‌ری ئیسلامیک ڕیلیف ده‌ڵێت بۆ نموونه‌ موسوڵمانانی شاری مالمیۆ ئه‌زموونێکی تاڵیان له‌و بواره‌دا هه‌یه‌ و له‌ ژیانی ڕۆژانه‌یاندا زیاتر به‌هۆی موسوڵمان بوونیانه‌وه‌ توشی هه‌ڵاواردن دێن به‌ڵام موسوڵمامان له‌شاری ستۆکهۆلمدا ئه‌هوه‌نتر ده‌ژین و به‌و ڕاده‌یه‌ توشی هه‌ڵاواردن نایه‌ن.

-----------------------------------------

کارل بیلدت مه‌ترسی جه‌نگ له‌ ڕۆژهه‌ڵآتی ناوه‌ڕاست ده‌کات

وه‌زاره‌تی کاروبار ده‌ره‌وه‌ی سوید هۆشداری سه‌باره‌ت به‌ سه‌فه‌رکرن بۆ وڵاتی تونس ده‌دات و هاوڵاتییان ئاگادار ده‌کا‌ته‌وه‌ که‌ گه‌شته‌کانیان گه‌ر بۆ کاری پێویست و گرنگ نییه‌ دوا بخه‌ن. ئه‌م هۆشدارییه‌ی وه‌زاره‌تی ده‌ره‌وه‌ی سوید له‌ ڕوانگه‌ی ئه‌و نائارامییه‌ ئاسایشییه‌وه‌یه‌ که‌ نزیکه‌ی مانگێکه‌ تونسی گرتۆته‌وه‌ و له‌م هه‌فته‌ییه‌ی دواییدا توندوتیژی و پێکدادانی نێوان خۆپیشانده‌ران و حوکوومه‌ت وا توندبوونه‌وته‌وه‌ که‌ بکه‌ به‌ پێی مێدیا عه‌ره‌بییه‌کان زیاد له‌ شه‌ست له‌ خۆپیشانده‌ران کوژراون.

ئه‌م خۆپیشاندان و ناڕه‌زاییانه‌ی هاوڵاتییانی تونس دژ به‌ گه‌نده‌ڵی. بێکاری و به‌رزی نرخی خوارده‌مه‌نییه‌ له‌و وڵاته‌دا.

له‌هه‌مانکاتدا وه‌زیری ده‌ره‌وه‌ی سوید کال بیلد نیگه‌رانی خۆی به‌رامبه‌ر به‌ به‌رزبوونه‌وه‌ی ئاستی ته‌نگژه‌کان به‌گشتی له‌ ناوچه‌ی ڕۆژهه‌ڵاتی ناوه‌ڕست ده‌رده‌بڕێت و ده‌ڵێت زیاد له‌هه‌ر کات مه‌ترسی که‌وتنه‌وه‌ی جه‌نگ له‌و ناوچانه‌دا هه‌یه‌ به‌ تایبه‌ت له‌ لوبنان که‌ به‌هۆی کشانه‌وه‌ی حیزبوڵا حووکوومه‌ت هه‌ڵوه‌شاوه‌ته‌وه‌ هه‌ربۆیه‌ کال بیلد بانگه‌شه‌ی یه‌کییه‌تی ئه‌رووپا ده‌کات که‌ بۆ هاوکاری و هه‌وڵی ڕێکخستن و دانوستان ڕۆڵی خۆی ببینێت.

وه‌زیری ده‌ره‌وه‌ی سوید کارل بیلد هه‌ر له‌ نیگه‌رانییه‌کانییه‌وه‌ جگه‌ له‌ لوبنان و کێشه‌ی ئه‌م دواییه‌ی تونس و جه‌زائیر، به‌رده‌وامی کێشه‌ی فه‌لستین ئیسرائیل، به‌رزبوونه‌وه‌ی ئاستی توندوتیژی له‌ عێراق و کێشه‌ی نێوان ئیسلامییه‌ توندڕه‌و‌ه‌کانی میسر و مه‌سیحییه‌ قیبتییه‌کانیش وه‌ک ئاماژه‌ی مه‌ترسیداری ناوچه‌که‌ ئاماژه‌ پێ ده‌دات.


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر