اجرای حکم سه سال زندان فعال جنبش زنان
دانشجونیوز: محبوبه کرمی از فعالان جنبش زنان و کمپین یک میلیون امضاء، صبح امروز برای اجرای شدن حکم ۳ سال حبس در زندان اوین بازداشت شد.
بر اساس احضاریه ای که هفته گذشته به محبوبه کرمی رسیده بود, وی باید ظرف سه روز خود را به دادسرای اوین برای اجرای حکم زندان معرفی می کرد.
به گزارش «خانه حقوق بشر ایران» کرمی در شعبه ۵۴ تجدید نظر دادگاه انقلاب به ریاست قاضی موحد به سه سال حبس تعزیری محکوم شد. وی پیش از این در دادگاه بدوی در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی پیرعباسی، به تحمل چهار سال حبس تعزیری محکوم شده بود.
اتهامات محبوبه کرمی «فعالیت حقوق بشری، فعالیت تبلیغی علیه نظام، اجتماع و تبانی با قصد ارتکاب جرایم علیه امنیت کشور و “نشر اکاذیب» عنوان شده بود.
محبوبه کرمی، عضو کمپین یک میلیون امضا، در روز ۱۱ اسفند ماه ۱۳۸۸با هجوم ماموران امنیتی به منزلش بازداشت و پس از گذشت ۱۷۰ روز، شامگاه چهارشنبه ۲۷ مردادماه ۱۳۸۹ با تودیع وثیقه ۵۰۰ میلیون تومانی آزاد شد.
محبوبه کرمی پیش از این هم پنج بار بازداشت شده بود. بار اول و دوم در رابطه با درگیری های ۱۸ تیر، بار سوم۲۴ خرداد ۱۳۸۷ به اتهام اقدام علیه امنیت ملی که پس از ۷۰ روز آزاد شد. باردیگر، ۶ فروردین ۱۳۸۸ به همراه ۱۱ تن از اعضای کمپین و مادران صلح که قصد دیدار نوروزی با خانواده زهرا بنی یعقوب را داشتند به اتهام اخلال در نظم عمومی دستگیر و پس از ۱۳ روز آزاد شد. در همه پرونده های فوق، حکم تبرئه برای وی صادر شده بود.
------------------------------
- شوان زهنگهنه/ بهردهرهش- بهبۆنهی یادكردنهوهی (37) مین سالرۆژی له سێدارهدانی "لهیلا قاسم" له شارۆچكهی بهردهرهش كۆمهلێك چالاكی ئهنجام درا لهمبارهیهوه "سندس سلێمان" بهربرسی لیژنهی ئهنجوومهنی ئافرهتان به ئاژانسی پهیامنێری راگهیاند "بۆ زیاتر گرینگیدان بهم تێكۆشهره قارمانهی گهلهكهمان ههڵساین به سازدانی چهند چالاكیهك." ئهو وتی چالاكیهكان بریتی بوو له رێكخستنی سمینارێك بۆ "مهلا ئیبراهیم" بهرپرسی یهكێتی زانایانی ئیسلامی لقی بهردهرهش له گوندی زهنگهنان و ئیسماوا سهر به شارهدێی دارهتوو و رۆڤیا. لهم سمینارهدا تیشك خرایه خسته سهر ژیان و خهباتی ئهم ئافرهته شۆڕشگێڕه و ههلویستی نهتهوهیی بۆ زیاتر درێژهدان به رێبازی ئهم جۆره كهسانه و پێداگری كردن له رۆڵ و مافی ئافرهت و چارهنووسیان له كومهڵگادا و بنبر كردنی دیاردهی توندوتیژی دژ به ئافرهتان. بهربرسی لیژنهی ئهنجوومهنی ئافرهتان ههروهها وتی له كوتایی سمینارهكهدا خهڵات بهسهر 40 ئافرهتی چالاك له ههموو بوارهكانی ژیاندا، دابهش كراوه. |
---------------------------------
تظاهرات اعتراضی دانشجویان در دانشگاه تهران
گزارش خبرنگار ما از تهران: از دقایقی پیش دانشجویان دانشگاه تهران در اعتراض به فضای امنیتی دانشگاه ضمن تجمع در محوطه اصلی این دانشگاه با حمل تعدادی پلاکارد شعارهای اعتراضی سردادند.
تمامی درب های دانشگاه تهران توسط حراست بسته شده است و امکان ورود به داخل دانشگاه وجود ندارد.
تا این لحظه خبری از درگیری احتمالی دانشجویان آزادیخواه و نیروهای بسیج گزارش نشده است.
در مقابل درب دانشگاه شریف نیز خودروی نیروی انتظامی و چند موتورسوار لباس شخصی توقف کرده اند.
گزارشها حاکیست از ساعت اولیه امروز حراست دانشگاه های تهران، امیرکبیر و شریف ضمن کنترل کارت شناسایی دانشجویان هنگام ورود به داخل دانشگاه از ورود تعدادی از دانشجویان ممانعت کردند و علت آن را دستوری دانستند که از جانب روسای دانشگاه به آنان ابلاغ شده است.
در خیابان های اطراف دانشگاه تهران تا ساعت 14خبری از نیروهای امنیتی نبود اما رفته رفته خودروهای گشتی سپاه پاسداران و موتورسواران لباس شخصی شروع به گشت زنی در مسیر انقلاب و اطراف دانشگاه کردند.
طبق معمول پایگاه بسیج مقداد در خیابان آزادی محل تجمع و پایگاه اصلی بسیجیان است و از صبح رفت و آمد زیادی در آن جریان دارد.
--------------------------------
من رهبر تو رهبر شما خوک بیهوش علی گدا خر چموش لگد میزند مثل خرگوش آخوند و کمونیست شدن دوست راستی پستی شده اخوند انیقدر بیمحنتی جنت و جهنم همه کشک است کرسی و مقام با ریش و پشم است کمونیست دیگر حالش حالی شده جیبش از قبل خالی شده.
همکاری رژیم و کره شمالی برای ساخت موشکهای قارهپیما
رادیو آلمان: سازمان ملل متحد از همکاری مشترک ایران و کره شمالی در زمینه ساخت و تولید موشکهای قارهپیما خبر داد. دیپلماتهای سازمان ملل میگویند دولت چین نقش واسطه را در این همکاری ایفا میکند. رد پای روسیه و سوریه نیز دیده میشود
بر اساس سندی که خبرگزاری رویترز آن را منتشر کرده، دولتهای ایران و کره شمالی به طور مخفیانه و با همکاری یکدیگر به دنبال تولید موشکهای بالستیک هستند.
این سند میگوید که این همکاری با مشارکت یک کشور همسایه با کره شمالی که دیپلماتهای سازمان ملل آن را چین معرفی میکنند، انجام میشود.
خبرگزاری رویترز میافزاید که بر مبنای سند یاد شده، دولتهای ایران و کره شمالی با این همکاری مخفیانه تحریمهای تسلیحاتی اعمال شده توسط شورای امنیت سازمان ملل متحد را نقض میکنند.
سند منتشر شده، گزارشی است که به وسیله کمیته کارشناسان مستقل تهیه شده است. این کمیته از سوی شورای امنیت وظیفه دارد بر اجرای تحریمهای اعمال شده بر کره شمالی نظارت کند.
به دنبال دو آزمایش هستهای کره شمالی که در سالهای ۲۰۰۶ و ۲۰۰۹ صورت گرفت، شورای امنیت سازمان ملل متحد تحریمهایی علیه این کشور اعمال کرده بود. این تحریمها شامل ممنوعیت هر گونه مبادله فنآوری هستهای و موشکی با کرهشمالی و نیز تحریم تسلیحاتی این کشور است.
دولت ایران هم در سالهای اخیر و به دنبال تاکید بر گسترش برنامه اتمیاش که کشورهای غربی و سازمان ملل نگران انحراف آن به ابعاد نظامی هستند، مورد تحریم تسلیحاتی شورای امنیت قرار گرفته است.
ردپای روسیه و سوریه
پیشتر، گزارش کمیته کارشناسان درباره تحریمهای ایران نیز به بعضی از رسانهها درز کرده بود و نشان میداد دولت سوریه به تهران کمک میکند تا تحریم صادرات تسلیحات علیه این کشور را دور بزند.
در بخشی از گزارش کمیسیون کارشناسی سازمان ملل در باره روند اجرای تحریمها علیه کره شمالی آمده است: «گمان میرود مواد و کالاهای ممنوعه مربوط به موشکهای بالستیک از طریق پروازهای عادی خطوط هوایی ایرکوریو و ایران ایر میان جمهوری دمکراتیک خلق کره و جمهوری اسلامی ایران مبادله شده است.»
بر این اساس، کره شمالی برای انتقال این تجهیزات ترجیح میدهد از فرودگاههای مخصوص باربری استفاده کند، زیرا که بازرسان و سیستمهای نظارت در فرودگاههای مسافربری م
ستقر شدهاند.
چند روز پیش روسیه نیز در تلاشی مشابه مانع انتشار گزارش کمیسیون کارشناسی سازمان ملل در باره نقض تحریمهای شورای امنیت از سوی ایران شده بود.
نارضایتی چین، نگرانی غرب
در این گزارش به مواردی از نقض قطعنامههای شورای امنیت از سوی جمهوری اسلامی ایران و از جمله ارسال مهمات و اسلحه به سوریه، لبنان و سرزمینهای فلسطینی و نیز ادامه غنیسازی اورانیوم اشاره شده است.
اکنون نیز دیپلماتها در مقر سازمان ملل در نیویورک میگویند که چین از یافتههای این کمیته در رابطه با کره شمالی راضی نیست و سند مربوطه را تایید نکرده است.
به گزارش خبرگزاری رویترز، یکی از شواهد مربوط به همکاری موشکی ایران و کره شمالی، در یک رژه نظامی در پیونگ یانگ در اکتبر ۲۰۱۰ دیده شد.
بر این اساس، کلاهک جدید نصب ش
ده بر موشک دوربرد نودونگ کره شمالی، به کلاهک موشک شهاب ۳ ایران شباهت داشته است.
دولتهای غربی و در راس آنها آمریکا همواره نگرانی عمیق خود را از دستیابی دولتهایی مانند ایران و کره شمالی به تکنولوژی ساخت موشکهای قارهپیما که میتوانند خاک اروپا و آمریکا را هدف حملات خود قرار دهند، ابراز کردهاند.
-----------------
در واکنش به دستگیری دومینیک استروس کان رئیس صندوق بین المللی پول به اتهام اقدام به تجاوز و سوء
استفاده جنسی، یکی از وکلای وی گفت، استروس کان بیگناه اعلام خواهد شد.
آقای استروس کان مصونیت دیپلماتیک ندارد و قرار است عصر یکشنبه در دادگاهی در نیویورک حاضر شود.
شاکی رئیس صندوق بین المللی، مستخدم 32 ساله هتل سوفیتل نیویورک است.
آقای استروس کان 62 ساله و متاهل، در فرودگاه جان اف کندی آمریکا دقایقی قبل از پرواز به پاریس بازداشت شد.
دومینیک استروس کان از حزب سوسیالیست فرانسه قبل از تصدی پست ریاست صندوق بین المللی پول در اواخر سال 2007، وزیر دارایی فرانسه بود.
نظر سنجی های اخیر نشان می داد که دومینیک استروس کان از شانس بیشتری برای برنده شدن در انتخابات ریاست جمهوری فرانسه و شکست نیکولا سارکوزی برخوردار بود. اما اگر اتهام آقای استروس کان ثابت شود، راه وی به کاخ الیزه، قبل از نام نویسی برای انتخابات ریاست جمهوری، بسته خواهد شد.
------------------------------------------------------------------سازمان عفو بین الملل در گزارش سالانه خود از ایران به دلیل افزایش اجرای حکم اعدام در ملاء عام انتقاد کرد.
در این گزارش گفته شده است که بر اساس آمار رسمی دولت ایران در سال گذشته میلادی، 252 نفر از جمله یک نوجوان اعدام شده اند.
عفو بین الملل می گوید فقط در پنج ماه گذشته سیزده نفر در ملا عام اعدام شده اند.
در گزارش این سازمان حقوق بشری، ایران یکی از 23 کشوری است که در سال گذشته میلادی حکم اعدام در آن اجرا شد و یکی از 89 کشوری است که آزادی بیان در آن نقض می شود. بر اساس این گزارش اقلیتهای مذهبی و قومی در ایران از آزادی کامل برخوردار نیستند.
سال گذشته هیچ حکم سنگساری در ایران اجرا نشد.
در گزارش عفو بین الملل دولت ایران به شکنجه و آزار جنسی زندانیان متهم شده است.
عفو بین الملل یک سازمان حقوق بشری غیردولتی است که پنجاه سال قبل در بریتانیا تاسیس شد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر