Pages

۱۳۹۰ تیر ۲۷, دوشنبه

هفت ستاره درخشان آزادی از آسمان کردستانم هفت گوشه از قلب , و روح و جانم


هفت ستاره درخشان آزادی از آسمان کردستانم هفت گوشه از قلب , و روح و جانم.


/////////////////////////////////////

تشدید فضای امنیتی در مناطق مرزی غرب کشور

خبرگزاری هرانا - همزمان با انتشار اخبار مربوط به درگیری نیروهای سپاه پاسداران و نیروهای حزب حیات آزاد کردستان (پژاک) جو امنیتی در مناطق غربی کشور حکم فرما شده است.

بنابه اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، همزمان با شروع درگیری میان نیروهای سپاه پاسداران و نیروهای پژاک در منطقه مرزی سردشت و پیرانشهر، تحرکات نظامی سپاه پاسداران در این مناطق به شدت گسترش یافته و جو امنیتی سایر مناطق را نیز در بر گرفته است.

بنا بر گزارشات شاهدان عینی نیروهای نظامی و امنیتی در مناطق غربی کشور به حالت آماده باش در آمده‌اند، نیروهای سپاه پاسداران هم چنین در روستاهای مرزی شهرهای سردشت، پیرانشهر و اشنویه مستقر گردیده‌اند. این نیروهای در مساجد و مدارس این مناطق مستقر شده و نسبت به تردد اهالی منطقه به خارج از روستاه‌ها هشدار داده‌اند.

نیروهای سپاه پاسداران از طریق بلندگوی مساجد به مردم روستاهای مرزی اعلام کرده‌اند که در صورت تردد به مزارع و باغاتشات مسولیتی در قبال جان آن‌ها نخواهد داشت.

شاهدام عینی به گزارشگر هرانا گفتند نیروهای سپاه پاسداران روستایان و اعضای شورای روستاهای «دوله تو»،» آلواتان «و» قبر حسین «از توابع سردشت را وادار کرده‌اند که باید به میدان درگیری رفته و جنازه‌های کشته شدگان نیروهای سپاه را به روستا‌ها بازگردانند و تحویل ایشان بدهند.

------------------------------------------------------
خبرهای از کشور سوئد درباره کسانی که دوبار مرتکب جرم میشوند در سوئد

مجازات شدیدتر در صورت ارتکاب مجدد جرم

Klubba. Foto: Jessica Gow/Scanpix.

سیستم مجازاتی سوئد در حال اصلاح است. فردریک ورسل (Fredrik Wersäll) معاون دادگاه استیناف، مدیریت یک تحقیق در مورد سیستم مجازاتی در سوئد را به عهده دارد که قرار است در سال آینده آماده شود. اما او در حال حاضر خواهان کاهش مجازات برای ارتکاب اولین جرم و افزایش مجازات در صورت ارتکاب مجدد جرم است.

ورسل همچنین خواهان تصویب مجازات دیگری موسوم به حبس مشروط با مدت ثابت است. بدین معنی که این نوع مجازات تنها در صورت بدرفتاری مجرم به اجرا درآید. او مجازات پیشنهادی خود را با حکم مشروط، که امروزه مورد استفاده قرار می گیرد مقایسه کرده و می گوید، مجازات حبس مشروط، نحوه قضاوت دادگستری در یک جرم مشخص را، برای مجرم روشنتر می سازد.

///////////////////////////////////

نحوه نادرست کمک مالی دولت سوئد به کشورهای فقیر

کمک های بشری

دولت سوئد قرضهای کشورهای فقیر را از طریق کاهش کمک مالی به آنها تصفیه می کند. به این شکل که مبلغ کمک مالی را تحت عنوان تصفیه قرض کشورهای فقیر به صندوق خود واریزمی کند. به نظر سازمانهای امدادی در سوئد، ائتلاف قرمز و سبز و حتی حزب مردم (FP) و حزب مسیحیان (KD) این کار به معنی مبارزه با فقر نیست.

دزیره پتروس (Désirée Pethrus) سخنگوی حزب دموکرات مسیحی در این رابطه می گوید: "اصل اولیه ما این است که از کمک های مالی باید در جهت مبارزه با فقر و نه چیز دیگری استفاده شود. علی رغم این مسئله ما پذیرفته ایم که بخشی از این کمک ها برای پناهجویان استفاده شود. اما اگر ما قدرت تصمیم داشتیم همه کمک های مالی را مستقیما برای میارزه با فقر و برای رشد کشورهایی که واقعا به هر کرون آن نیاز دارند، استفاده می کردیم."

کنت هرنشتت (Kent Härstedt) سخنگوی سوسیال دموکراتها در این رابطه می گوید: "ما اصولا با این که بخش زیادی از کمک های مالی که برای مبارزه با فقر در نظر گرفته شده در موارد دیگر استفاده می شود، مخالف هستیم. این کار، مردم مالیات دهنده را گمراه می کند."

امروز صحبت از یک میلیارد است اما در واقع مبلغی که در موارد دیگر مورد استفاده قرار می گیرد بیش از حد مطرح شده و حدود چندین میلیارد است، که صرف هزینه سفارتخانه ها و یا امور دیگر می شود. ما معتقدیم که از کمک های مالی دولت باید برای مبارزه با فقر استفاده شود.

///////////////////////////////////

سرنوشت نامعلوم زهرا منصوری پس از ۴۵ روز بازداشت

دوشنبه، ۲۷ تیر ۱۳۹۰ / ۱۸ ژوئیه ۲۰۱۱
AddThis Social Bookmark Button

از سرنوشت زهرا منصوری - ۶۰ ساله زندانی محبوس در سلولهای انفرادی بند ۲۰۹ زندان اوین اطلاعی در دست نیست.
الهام وحید گفت: «مادرم ساعت ۷ صبح روز ۱۳ خرداد ماه با مراجعه مأموران وزارت اطلاعات به منزل پدری‌ام بازداشت شده و از آن زمان تا‌کنون خانواده‌ام هیچ اطلاعی از وضعیت وی ندارند». این زندانی که پس از بازداشت و تفتیش منزل به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شده است حدود ۲۰ روز پیش با همسرش به‌صورت تلفنی گفتگوی کوتاهی داشته است.
دختر خانم منصوری در ادامه افزود: «مادرم هیچ‌گاه وارد مسائل سیاسی نبوده است و تنها چند بار با برادرش محمدعلی منصوری در زندان رجایی شهر ملاقات داشته است».
وی در خصوص وضعیت جسمی مادرش به هرانا گفت: «مادرم از بیماری صرع رنج می‌برد و پزشک معالج ایشان گفته است در صورت عدم مصرف دارو‌ها و تشنج خطرات جانی وی را تهدید می‌کند».
الهام وحید در خصوص آخرین پیگیریها در مورد وضعیت مادرش گفت: «پدر در هفته اول بازداشت روزانه به دادسرای انقلاب و زندان اوین مراجعه می‌کرد که مسئولین زندان از ارائه اطلاعات در خصوص وی اجتناب می‌کردند».
وی در ادامه گفت: «تنها می‌دانیم مادرم در بند ۲۰۹ زندان اوین است و از وضعیت فعلی وی و اتهام ایشان و روند پرونده قضایی ایشان اطلاعی نداریم».
محمدعلی منصوری زندانی سیاسی محبوس در زندان رجایی شهر به همراه چند تن از زندانیان سیاسی محبوس در بند ۴ سالن ۱۲ نیز از بیست روز پیش به‌صورت غیرمنتظره به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شده‌اند.


//////////////////////////////////

پاسداران: میان ترکیه و سوریه، اسد را انتخاب می کنیم

سایت عصر ایران - هفته نامه صبح صادق ارگان سپاه پاسداران در مطلبی با عنوان "موضع جدي ايران در برابر حوادث سوريه" به قلم "رضا گرمابدرى" نوشت: "چنانچه مقامات تركيه بر ادامه مسير فعلي (در برابر سوریه) كه منجر به تنش هاي بيشتر و واگرايي مي شود اصرار ورزند تا آنجا كه ايران ناچار شود ميان تركيه و سوريه يكي را انتخاب كند، منطق منافع راهبردي و شناخت ايدئولوژيك، ايران را به سوي انتخاب سوريه سوق خواهد داد. چه خوب است مقامات تركيه اين ضرورت ايراني را درك كنند و با پيش گرفتن رفتاري هوشمندانه و آينده نگرانه مانع از رسيدن ايران به نقطه ناگزير شوند."

تعامل منفی ترکیه با حکومت سوریه

در ادامه این مطلب آمده است:" از آغاز توطئه پيچيده عليه حكومت سوريه، كشور تركيه باشيبي ملايم و لحني آرام مقابل اين كشور قرار گرفت و به موازات شدت گرفتن تخريب و كشتار در سوريه، لحن مقامات تركيه عليه سوريه شديدتر شد تا آنجا كه علناً در مقابل سوري ها قرار گرفتند و نشان دادند كه در اين مسئله در جبهه آمريكا هستند.

بدرفتاري تركيه با حكومت سوريه تنها به موضع گيري هاي منفي مقامات تركيه عليه حكومت سوريه خلاصه نمي شود. تركيه در دو مرحله ميزبان، نشست مخالفان سوريه بود، با ايجاد اردوگاه در مرز با سوريه پيش از درگيري هاي مرزي سوريه با مخالفان، به نوعي به كمك مخالفان رفت و به گفته برخي مقامات سوريه، بخشي از سلاح هايي كه در اختيار مخالفان حكومت سوريه قرار دارد، از طريق مرز تركيه وارد سوريه شده است.

تنها بهانه تركيه در حمايت از مخالفان اين است كه آنها مردمند و تقاضاهاي منطقي و حقوقي انساني دارند كه حكومت سوريه بايد به آنها توجه كند. مقامات تركيه در اين ادعا به اين مهم توجه نمي كنند اگر اينها مردم عادي و محروم هستند پس اين همه سلاح از كجا آمده و قتل عام هايي كه از نيروهاي امنيتي سوريه شده چگونه توسط مردم عادي امكان پذير است. ميليون ها انساني كه در سراسر سوريه با راه پيمايي از حكومت سوريه حمايت كرده اند در كدام بخش از نگاه تركيه قرار دارند. حمايت گسترده دستگاه تبليغي غرب و كشورهاي عربي از مخالفان و مهاجمان كه با فريب و دروغ هاي بسياري همراه است چگونه بايد تحليل شود.

در این مطلب اضافه شده است:" به نظر مي رسد مقامات تركيه اشتباهاً به اين نتيجه رسيده اند يا آنها را به اين نتيجه رسانده اند كه سوريه وارد جاده يك طرفه با سرنوشت محتوم سقوط شده است و تركيه مي تواند با سرمايه گذاري كلان در اتفاقي كه به نظر آنها قطعي است، با حضور در معادله اي كه به زعم آنها پس از سقوط بشار اسد، شكل مي گيرد، مي تواند به بسياري از آمال و آرزوهايش برسد، حال آنكه واقع امر بسيار رقيق تر و متفاوت تر از آن چيزي است كه مقامات تركيه تصور مي كنند."

مقایسه حوادث سوریه و انقلاب های عربی

در این مطلب درباره مقایسه اعتراضات در سوریه و دیگر کشورهای عربی نیز آمده است:" در ظاهر با وجود برخي ويژگي ها، سوريه در كنار ساير كشورهاي منطقه قرار مي گيرد، اما در واقع سوريه يك «استثناء» است، به اين معنا كه سوريه از حيث سرشت و موقعيت حكومتي با ساير كشورهايي كه در جغرافياي اين تحولات قرار دارند، فرق مي كند. بر خلاف تمام آن كشورها، سوريه جلودار خط مقاومت است و به سبب پايداري در اين موضع، تاوان سنگيني پرداخته و مورد خشم و غضب آمريكا، غرب و بسياري از كشورهاي عربي قرار گرفته است.

در تمام كشورهايي كه ذكر آنها رفت اعتراضات كاملاً بومي و داخلي و از سراعتراض به ظلم ها و محروميت هاي درازمدت و نااميدي از اصلاح امور و نجات از وضعيت رقت بار موجود بوده است. اين ويژگي كه ذكر شد و به هر خيزش و جنبشي مشروعيت مردمي و طبيعي بودن مي دهد و جاي چند و چون را درباره حركت ايجاد شده مي بندد، در اعتراضات سوريه وجود ندارد.

نه اينكه همه مردم سوريه حامي نظام هستند و نظام مخالف مردمي ندارد، يعني اينكه اجانبي با دخالت در امور سوريه و سازماندهي افراد خاص و تحريك كساني كه به هر دليل زمينه و آمادگي اعتراض را دارند، آشوب، اعتراض، تخريب و كشتار راه انداخته اند، تا به افكار عمومي دنيا بقبولانند كه آنچه در سوريه مي گذرد مانند آن چيزي است كه در مصر، تونس، ليبي، يمن و ... مي گذرد، به عبارتي كشورهايي مانند آمريكا و عربستان كه از ناحيه بيداري اسلامي مردم منطقه خسارت هاي فراواني ديده اند و نسبت به آينده منطقه نيز بيمناكند با يك فرصت طلبي به دنبال آن هستند كه به زور پول، سلاح ، فريب و تبليغات، حكومت بشار اسد را سرنگون كنند، تا ما به ازاي ارزشمندي در مقابل صدماتي كه به آنها وارد شده، دريافت كنند.

به اعتقاد آمريكا، كشورهاي غربي و عربي، سرنگون شدن حكومت بشار اسد آنقدر ارزشمند و گرانبها است كه بتواند بيش از خسارت هايي را كه به آمريكا، غرب و كشورهاي عربي وارد شده است، جبران كند. چرا كه در صورت سقوط حكومت بشار اسد و جايگزين شدن حكومتي همسو با آمريكا و غرب و كشورهاي عربي، معادلات منطقه به نفع آنها دستخوش تحول مي شود.

رابطه ایران و سوریه

نویسنده این مطلب درباره رابطه ایران و سوریه هم می نویسد:" همه دنيا از نوع روابط ايران با سوريه آگاه است و ايران هم نبايد آن را پنهان نگه دارد. وجود حكومت فعلي سوريه اين ويژگي را دارد كه توانسته مخاصمات جدي موجود در منطقه را در وضعيت انجماد نگه دارد و براي بازيگران اصلي منطقه امكان عرضه اندام محدود و كم خطر را فراهم سازد و اين بازيگران را به واسطه تحركات كم و بيشي كه دارند در مرز نارضايتي كم فعال حفظ كند، اين وضعيت به همه بازيگران فرصت مي دهد تا ديدگاه ها و ايده هاي شان را مطرح كنند و با احتياط و حساب شده گام بردارند تا طرف مقابل را به واكنش نسنجيده وادار نكنند. اگر چه اين وضعيت كسي را راضي نمي كند، اما مهم تر اين است كسي را هم آنقدر عصباني نمي كند. كه دست به اقدام نسنجيده زند.

در حال حاضر، همه اين وضعيت را با ويژگي هايي كه شرح آن رفت پذيرفته اند. به احتمال قوي با ساقط شدن حكومت سوريه اين وضعيت آنچنان بر هم خواهد خورد كه همه حسرت آن را بخورند و از اينكه آن را برهم زدند و يا جلوي برهم خوردن آن را نگرفتند افسوس بخورند. اعماق صورت مسئله براي ايران روشن و بر اساس آن موضع ايران هم مشخص است.

ضمن اينكه مسائل سوريه پيوند جدي با منافع ايران دارد. از نگاه ايران حكومت سوريه در حال حل و فصل مشكلات است و چنانچه دخالت هاي خارجي قطع شود حكومت قادر است وضعيت را به حالت عادي برگرداند و چنانچه تركيه واقع بينانه تر به موضوع نگاه كند، جانب حكومت سوريه را مي گيرد . تعامل ايران و تركيه از اين زاويه مي تواند نتايج رضايت بخشي را به دنبال داشته باشد تا آنجا كه قادر است جغرافياي گسترده اي را در منطقه تحت پوشش قرار دهد و آنقدر به پيش رود كه آمال تركيه از اين طريق تحقق پيدا كند. "

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر