------------------------------------------------
:پگاه آهنگرانی در دست اطلاعات سپاه است
طبق آخرین اخبار رسیده به دویچهوله، یک شنبه ۱۹ تیرماه ساعت ۸ شب ۴ مرد و یک زن وارد خانه پگاه آهنگرانی، بازیگر سینما و فیلمساز، شده و او را به همراه یک سری از وسایلش با خود میبرند. این اتفاق زمانی افتاده که وی در منزلش تنها بوده است.
بنا برهمین اطلاعات، این بازیگر سینما تا شب گذشته، ۲۲ تیرماه در حفاظت اطلاعات نیروی انتظامی بوده و بعد از آن به اطلاعات سپاه تحویل داده شده است.
یک منبع آگاه به دویچه وله گفت که پگاه توانسته تماس کوتاهی با مادرش بگیرد و تنها به او گفته که نه میداند کجاست و نه میداند جرمش چیست.
پگاه آهنگرانی قرار بود از تاریخ ۴ تا ۱۲ جولای (۱۳ تا ۲۱ تیرماه) به دعوت دویچه وله به آلمان سفر کند. وی بنا بود مشاهدات خود را از بازیهای جام جهانی فوتبال زنان در وبلاگ دویچه وله منتشر کند.
یک روز قبل از سفر به آلمان، از طرف وزارت اطلاعات با خانم آهنگرانی تماس گرفته شده و به او گفته شده که به فرودگاه نرود وگرنه در همانجا دستگیر خواهد شد. به همین دلیل وی از سفر به آلمان منصرف شد.
آخرین تماسی که خانم آهنگرانی قبل از دستگیریاش با خانواده داشته یکشنبه ۱۹ تیرماه حوالی ظهر بوده است. پس از آن دیگر هیچ خبری از او نشد و خانوادهاش اعلام کردند که او ناپدید شده است.
اتفاقی که تکرار میشود
ناپدیدشدن پگاه آهنگرانی اتفاقی است که چندی پیشتر برای مریم مجد عکاس ورزشی، نیز روی داد. او نیز قرار بود برای عکاسی از بازیهای جام جهانی فوتبال زنان به آلمان بیاید، اما شب قبل از سفرش در منزل خود دستگیر شد.
پگاه آهنگرانی در سال ۲۰۰۹ نیز مشاهدات خود از جشنواره فیلم برلیناله را در وبلاگ دویچه وله منتشر کرده بود. قبل از سفرش به آلمان نیز در همان زمان از سوی روزنامه کیهان تهدید شده و درباره او نوشته شده بود که مواظب باشد «وقتی به آلمان میرود وطنفروشی نکند».
پگاه آهنگرانی در کنار بازیگری فیلمهای مستند نیز میسازد. عنوان آخرین اثر او "دهنمکیها" است که به زندگی مسعود دهنمکی، از رهبران حزبالله که اخیرا به فیلمسازی روآورده، میپردازد. این فیلم چند هفته پیش در تلویزیون فارسیزبان بیبیسی پخش شد. پگاه آهنگرانی به چند تن از دوستانش گفته بود که به این دلیل
ادامه درگیری های خونین سپاه با "پژاک" در روستاهای مرزی کردستان عراق
گزارش بخش فارسی رادیو اسرائیل - سخنگوی سازمان "پژاک" (حیات آزاد کردستان) می گوید بر اثر درگیری های مسلحانه شامگاه دیروز (شنبه) میان اعضای آن گروه با سپاه پاسداران جمهوری اسلامی در طول خط مرزی ایران با کردستان عراق، دو عضو "پژاک" کشته و چهار تن دیگر نیز زخمی شده اند.
به گفته آقای شرزاد کمانکار، در این درگیری ها که از نیمه شب شنبه آغاز شد و تا امروز نیز ادامه داشت، چندین عضو سپاه پاسداران نیز کشته و زخمی شدند.
او همچنین گفت که حملات خمپاره ای سپاه به روستاهای مرزی در کردستان عراق همچنان ادامه دارد.
هنوز هیچ منبع رسمی خبر درگیری شب گذشته را تأیید نکرده است ولی یک مقام مسئول رسیدگی به امور پیشمرگان در دولت خودمختار اقلیم کردستان عراق، آقای جبار یاور، خبر مربوط به حملات خمپاره ای سپاه به روستاهای مرزی را تأیید کرد.
حکومت ایران به جای صدور بیانیه توخالی، متهمان انفجار تروریستی "آمیا" را تحویل دهد
گزارش بخش فارسی رادیو اسرائیل - دادستان رسیدگی کننده به پرونده انفجار در مرکز همیاری یهودیان آرژانتین (آمیا)، با انتقاد از بیانیه دیروز (شنبه) وزارت خارجه جمهوری اسلامی در مورد این حمله تروریستی، گفت که حکومت ایران به جای صدور چنین بیانیه هایی، بهتر است "تنها راه ممکن را برگزیده" و متهمان را به دادگاه تحویل دهد.
آقای آلبرتو نیسمن، با "توخالی" توصیف کردن بیانیه ایران گفت: «تا زمانی که جمهوری اسلامی متهمان فاجعه تروریستی سال 1994 را به آرژانتین تحویل ندهد، اینگونه بیانیه ها هیچ ارزشی ندارد».
وزارت خارجه ایران، دیروز (شنبه) و در آستانه هفدهمین سالگرد انفجار تروریستی در مرکز همیاری یهودیان آرژانتین، با صدور بیانیه ای هر چند اعلام آمادگی کرد که در زمینه "کشف حقایق" آن حمله تروریستی همکاری کند، ولی مدعی شد که پرونده انفجار "آمیا" از مسیر خود "منحرف" شده و "هویت مرتکبین و عاملین واقعی آن در هاله ای از ابهام قرار دارد".
در واکنش به این بیانیه، آقای آلبرتو نیسمن، دادستان آرژانتینی در یک کنفرانس خبری بار دیگر تأکید کرد که حمله تروریستی به مرکز همیاری یهودیان، توسط گروهی از دیپلمات های ایرانی و مسئولان ارشد وقت جمهوری اسلامی برنامه ریزی شده بود.
یادآوری می کنیم که سرتیپ پاسدار احمد وحیدی، وزیر دفاع کنونی ایران از مظنونان اصلی انفجار 17 سال پیش است.
او ماه گذشته سفری به کشور همسایه آرژانتین، بولیوی داشت که این موضوع با واکنش شدید یهودیان آرژانتین روبرو شد و مقامات بولیوی نه تنها فورا اقدام به اخراج وزیر دفاع ایران کردند، بلکه چند روز پیش نیز رسما از یهودیان آرژانتین عذرخواهی نمودند.
تلاش جمهوری اسلامی برای نفوذ در لیبی
گزارش بخش فارسی رادیو اسرائیل - وزیر خارجه ایران در مصاحبه ای که امروز توسط خبرگزاری "فارس" انتشار یافت، اعلام داشت که حکومت ایران طرحی را برای پایان بخشیدن به جنگ خانگی در لیبی تهیه دیده است. ولی آگاهان می گویند که بعید است هیچیک از جوانب نزاع به این طرح توجهی نشان دهند – زیرا ابتکار عمل در حال حاضر در دست اتحادیه اروپا و پیمان ناتو می باشد و دولت ترکیه رهبری تلاش ها را بر عهده دارد.
در حالی که حکومت ایران هنوز مشخص نکرده که آیا از خیزش کنندگان لیبیایی جانبداری می کند و یا همچنان طرفدار سرهنگ قذافی است، دولت ترکیه با ابتکارات سیاسی، خود را در کنار معترضین لیبیایی قرار داده و خواستار برکناری سرهنگ معمر قذافی می باشد و حتی به جنگجویان ضد قذافی کمک مالی می رساند.
آهن سرد جان قوی ترین مرد ایران را گرفت
گزارش بخش فارسی رادیو اسرائیل - روح الله داداشی، قوی ترین مرد ایران و یکی از قوی ترین مردان جهان، طی یک درگیری خیابانی، بر اثر جراحات چاقو به قتل رسید.
بر اساس گزارش ها، وی نیمه شب شنبه در کرج با سرنشینان یک خودرو پراید درگیری لفظی پیدا کرد و پس از دقایقی این درگیری لفظی به درگیری فیزیکی منجر شد که در جریان آن، روح الله داداشی با اصابت چاقو به گردنش به قتل رسید.
مواضع سیاسی داداشی و حمایت او از احمدی نژاد در اوج اعتراض ها به نتایج انتخابات ریاست جمهوری دو سال پیش در ایران، جنجال های بسیاری را به وجود آورده بود.
در سال های گذشته، ورزشکارانی که در رقابت های قوی ترین مردان ایران، موسوم به "مردان آهنین" شرکت می کنند، همواره متهم شده اند که به اعمال خلاف، از جمله: زورگیری و سوء استفاده جنسی از دختران، دست زده اند.
گروهی از این ورزشکاران نیز از سوی مردم متهم می شوند که در زمینه سرکوبگری ها با حکومت همکاری می کنند.
سیل در آذربایجان غربی جان سه تن را گرفت
گزارش بخش فارسی رادیو اسرائیل - بر اثر جاری شدن سیل در استان آذربایجان غربی، دستکم سه تن جان خود را از دست دادند و به چند روستا نیز خسارات مالی فراوانی وارد شد.
به گفته آقای محمود مظفر، رییس سازمان امداد و نجات ایران، سیل شامگاه دیروز (شنبه) در شهرهای ماکو، چالدران و پلدشت جاری شده و 50 روستا را در محاصره خود درآورده است.
ادامه تظاهرات مرگبار مخالفان در سوریه
گزارش بخش فارسی رادیو اسرائیل - در سوریه امروز (یکشنبه) نیز درگیری های شدید بین معترضین و نیروهای امنیتی وابسته به بشار اسد ادامه داشت و بر اساس گزارش ها، در درگیری هایی که در منطقه "الکمال" در نزدیکی مرز با عراق رخ داد، چندین نفر کشته و زخمی شدند.
تلویزیون دولتی سوریه مدعی شد که معترضان، سه تن از نیروهای امنیتی را کشته و دو نفر را نیز ربوده اند.
به گفته فعالان حقوق بشر در سوریه، نیروهای امنیتی از بامداد امروز (یکشنبه) به مناطق حومه دمشق هجوم برده اند و ده ها تن از کودکان و نوجوانان را بازداشت کرده اند.
اوضاع در شهرهای "حمص" و "حماة" نیز متشنج گزارش شده است.
فعالان حقوق بشر می گویند که در درگیری های دیروز (شنبه) در سوریه، دستکم 41 تن از مخالفان کشته شده اند.
قذافی: ملتم تصمیم غربی ها را لگدمال می کند
گزارش بخش فارسی رادیو اسرائیل - در پی آنکه کشورهای غربی، شورای ملی موقت لیبی را که در شهر "بنغازی" توسط مخالفان سرهنگ قذافی برپا شده به رسمیت شناختند، حاکم لیبی اعلام کرد برای این شناسایی هیچ ارزشی قائل نیست و گفت که اگر یک میلیون بار هم (جهانیان) شورا را به رسمیت بشناسند، "ملت لیبی" تصمیم غربی ها را "لگدمال" خواهد کرد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر