Pages

۱۳۹۰ آذر ۱۰, پنجشنبه

دستگيري منيره صادقي از فعالين كارگري سنندج


دستگيري منيره صادقي از فعالين كارگري سنندج
كانون حمايت از خانواده جان باختگان و بازداشتي ها: روز پنجشنبه سوم آذرماه خانم منيره صادقي يكي از فعالين كارگري استان كردستان، دستگير و به زندان سنندج منتقل گرديد. وي به همراه تعدادي ديگر از فعالين كارگري سنندج در روز 11 ارديبهشت ماه گذشته دستگير و در همان ايام به قيد وثيقه آزاد شده بود.گفته ميشود كه در دادگاهي كه بعدا در اين رابطه تشكيل شد، خانم صادقي به 91 روز زندان محكوم گرديد.
خانم صادقي عضو كميته هماهنگي سنديكاي كارگران سنندج است و از فعالين اين سنديكا بود كه دستگيري و زندان وي نارضايتي .هر چه بيشتري را در جامعه كارگران سنندجي نسبت به حكومت ايجاد كرده است.

-------------------------------------

موضوع اطلاعیه 
مابنام  ملت کرد بخصوص بنام شهر بزرگ کردستان شهر کرمانشاه حمله اوباش بسیجی به سفارت انگلیس قویا محکوم میکنیم و این عمل زشت و دور از اصول اخلاقی و انسانی را مردود میدانیم  بلاشک رژیم منفور جنایتکار اسلامی در طول تاریخ نشانداده است که هم با ملت ایران و هم با جامعه جهانی سر دشمنی داشته و دارد اگر باورتان نیمشود به تاریخچه ای رژیم و با زندانیان از بند رسته ایرانی تماس بگیرید از زبان خودشان بشنوید.
با تشکر ساموئیل کرماشانی 2011/12/1
//////////////////////////////////

زندانی 98 ساله کرد در سیاهچالهای رژیم اسلامی

سایت کُردپا: برخی از شهروندان کُرد در "زندان مرکزی ماکو" جمعاً به 175 سال زندان محکوم شده‌اند که در میان آنان پیرمردی 98 ساله دیده می‌شود.
بنابه خبر ارسالی خبرنگار آژانس خبررسانی کُردپا از شهرستان ماکو، تعدادی از شهروندان ماکو و اطراف آن در فاصله‌ی سال‌های 86 تا 88 از سوی نیروهای امنیتی حکومت اسلامی ایران بازداشت و جمعاً به 175 سال حبس محکوم گردیدند.
هویت این افراد که اتهام همگی آنان تبلیغ و همکاری با احزاب اپوزسیون کُرد مخالف حکومت ایران اعلام شده عبارتند از:
1 – حاج علی جیلان نود و هشت ساله، 12 سال زندان
2 – سعید عمرپور، 12 سال زندان
3 – عبدالله عمرپور، 12 سال زندان
4 – سعید اهوز، 27 سال زندان
5 - محمد عمرپور، 27 سال زندان
6 – حسن جیلان، 27 سال زندان
7 – درویش زندی، 15 سال زندان و تبعید
8 – اردشیر دلایی، 15 سال زندان و تبعید
9 – حمید سلیمانی، 7 سال زندان و تبعید
10 – رسول فتوحی، 6 سال زندان
11 – احمد علم‌هولی، 15 سال زندان
12 – حسن اهوامی، 15 سال زندانی
افراد مذکور در زندان مرکزی ماکو نگهداری می‌شوند و از هرگونه وکیل مدافعی بی‌نصیب می‌باشند.
--------------------------

مرکزکمک های فوری موردرسیدگی قرارمی گیرد

SOS alarm
دولت خدمات اضطراری و سیستم کمک های فوری با تلفن ۱۱۲ را موردرسیدگی قرارمی دهد. وزیراموردفاعی کشور Sten Tolgfors دریک بیانیه دراین مورد تاکیدکرده است که این بررسی برای اطلاع به مردم درمورد امکانات کمک رسانی و برای این که آنها درزندگی روزانه ی خود احساس امنیت کنند، انجام می شود. 
تصمیم به انجام این بررسی به دنبال انتقادهای زیادی که ازمرکزکمک های فوری SOS به عمل آمد، گرفته شده است. انتقادها نسبت به مرکزکمک های فوری با افشای این که یکی از پرستاران و کارکنان مرداین مرکزبا فرستادن آمبولانس برای یک بیمارقلبی مخالفت کرد و این بیمارجان خودرا ازدست داد، افزایش یافت. 
یادآوری می کنیم که این پرستارازسوی دادگاهی که برای محاکمه ی او دراین هفته تشکیل شد، تبرئه شناخته شد. استدلال دادگاه این بود که نمی توان ثابت کرد که علت مرگ فردبیمار، مخالفت پرستار با فرستادن آمبولانس بوده است و چنانچه آمبولانس فرستاده می شد ازمرگ او جلوگیری به عمل می آمد. ازاین تصمیم ازسوی خانواده ی فرد درگذشته به دادگاه تجدیدنظرشکایت شده است. 
دراین رابطه اضافه کنیم که دادستانی کشوربه دلیل این که اشتباها نام و مشخصات این پرستار را در سایت خود منتشرکرده، به پلیس و ناظرعالی حقوقی شکایت شده است.
مابع رادیو سوئد  
------------------------------

دادستان آلمان: ایران در فکر حمله به پایگاه‌ نظامى آمریکا در آلمان بوده است

 

مقامات امنیتی آلمان پرونده‌ای را در دست بررسی دارند که حاوی اطلاعاتی در مورد تلاش احتمالی ایران برای حمله به یک پایگاه آمریکایی ‌در خاک آلمان است. این بزرگترین پایگاه نظامی ارتش آمریکا در جهان است.

 
دادستان کل آلمان مظنون است که جمهوری اسلامی ایران در صدد برنامه‌ریزی برای حمله به یک پایگاه ‌نظامی آمریکا در خاک آلمان بوده است. هارالد رنگه پنج‌شنبه (۱۰ آذر/ ۱ دسامبر) در شهر کارلسروهه تأیید کرد که پرونده‌ا‌ی ‌برای بررسی این ماجرا گشوده شده است.
همزمان رئیس اداره جنایی آلمان، یورگ تسریکه نیز تأکید کرد که در حال حاضر خطری جدی در مورد این حمله جود ندارد.
بر اساس گزارشی که در روزنامه "بیلد" منتشر شده است، جمهوری اسلامی ایران تصمیم داشته در صورتى كه ايران از سوى ايالات متحده مورد حمله قرار گيرد، با حمله به پایگاه‌ حمل و نقل ارتش اين كشور در خاک آلمان تحركات نظامى آن را مختل کند.
بررسی ارتباط مشکوک یک تاجر آلمانی با سفارت ایران در برلین
دادستان کل آلمان در موضع‌گیری روز پنج‌شنبه خود در این مورد افزود که یک تاجر آلمانی ‎به دلیل ارتباط مشکوک با سفارت ایران در برلین و احتمال فعالیت‌ جاسوسی برای عملیات خرابکاری، مورد سوء‌ظن است. خانه این تاجر ۲ ماه نوامبر ( ۱۱ آبان) مورد تفتیش قرار گرفته است.
دادستان کل آلمان همزمان با اشاره به "در جریان بودن پرونده دادرسی این مورد" خاطر نشان ساخت: «در این مورد خواستار اقدامات عملی شدیم که قصد داریم آنها را اجرا کنیم.» هارالد رنگه به جزییات بیشتری در مورد این اقدامات اشاره نکرد.
یکی از بزرگترین پایگاه‌های پشتیبانی ارتش آمریکا در جهان، در آلمان قرار دارد. این پایگاه تأمین کننده عمده نیاز ارتش آمریکا در افغانستان و عراق است. در بیمارستان ارتشی نزدیک این پایگاه نیز سربازان مجروح آمریکایی مورد مداوا قرار می‌گیرند. هر دو مرکز با تداببر شدید امینتی حفاظت می‌شوند.
------------------------

یک سیاستمدار آلمانی: فراخواندن سفیر از تهران کافی نیست

 

وزیرخارجه آلمان بر ضرورت گسترش تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی تاکید کرد. یک سیاستمدار برجسته‌ی دیگر آلمان با انتقاد از عدم قاطعیت در برخورد با ایران، منتفی دانستن گزینه‌ی نظامی علیه ایران را نادرست خواند.

 
گیدو وستروله، وزیرخارجه‌ی آلمان، صبح پنج‌شنبه (۱ دسامبر/ ۱۰ آذر) در آستانه‌ی دیدار با همتایان اروپایی‌اش در بروکسل، پایتخت بلژیک از اعمال تحریم‌های "گسترده، قاطع و موثر" علیه جمهوری اسلامی ایران پشتیبانی کرد. همزمان، سخنگوی سیاست خارجی فراکسیون اکثریت پارلمان آلمان، فیلیپ میسفلدر از آنچه "عدم قاطعیت کافی در برابر تهران" خوانده به شدت انتقاد می‌کند.
گسترش تحریم‌ها به نفت و بانک مرکزی
بررسی اوضاع سوریه و ایران، و مذاکره در مورد گسترش تحریم‌ها علیه این دو کشور محور اصلی رایزنی‌های وزیران خارجه اتحادیه‌ی اروپا در نشست روز پنج‌شنبه‌ی بروکسل است. وزیر خارجه آلمان معتقد است تحریم‌ها باید به واردات نفت از ایران و ارتباط‌های مالی و بانکی با این کشور گسترش یابد.
به گزارش خبرگزاری آلمان، گیدو وستروله با تاکید بر اظهارات اخیر خود خاطرنشان می‌کند، برای خشکاندن سرچشمه‌‌های تامین مالی فعالیت مناقشه‌برانگیز هسته‌ای جمهوری اسلامی تحریم‌ها باید به تمام حوزه‌های مالی و حوزه‌ی انرژی گسترش یابد. او می‌گوید هنوز ارتباط‌هایی میان تهران و موسسه‌های مالی اروپا وجود دارد که باید قطع شوند.
بانک مرکزی ایران، هدف بعدی تحریم‌ها؟بانک مرکزی ایران، هدف بعدی تحریم‌ها؟
یافتن جایگزین برای نفت ایران
یکی از اقدام‌هایی که می‌تواند تهران را با مشکلات جدی روبرو کند قطع ارتباط با بانک مرکزی ایران است. اقدام دیگر قطع کامل خرید نفت خام از جمهوری اسلامی است که ظاهرا بر سر آن توافق کامل وجود ندارد. بر اساس آماری که "آژانس بین‌المللی انرژی" منتشر کرده، ایران در حال حاضر روزانه حدود ۴۵۰ هزار بشکه نفت خام به کشورهای عضو اتحادیه اروپا صادر می‌کند. این میزان حدود ۱۸ درصد از کل صادرات نفت خام ایران را شامل می‌شود.
بزرگترین خریداران نفت ایران در اروپا، ایتالیا با ۱۸۳ هزار بشکه در روز، اسپانیا با ۱۳۷ هزار و فرانسه با حدود ۵۰ هزار بشکه در روز هستند. از این میان فرانسه آمادگی خود را برای قطع خرید نفت ایران اعلام کرده است. از ایتالیا و اسپانیا نیز موضع‌های متفاوتی شنیده می‌شود.
به اعتقاد کارشناسان یافتن جایگزین برای نفت ایران کار دشواری نیست، اما قطع واردات می‌تواند در کوتاه‌مدت به بالارفتن بهای انرژی منجر شود. ظاهرا کشورهای اروپایی نگران‌اند که چنین وضعیتی اقتصاد بحران‌زده‌ی کشورهایی چون یونان را وخیم‌تر کند.
انتقاد از عدم قاطعیت لازم علیه ایران
به رغم تردید در مورد پیامدهای قطع خرید نفت خام ایران، همه‌ی کشورهای اروپایی موافقت اصولی خود را با تشدید اقدام‌های تنبیهی علیه جمهوری اسلامی اعلام کرده‌اند. حمله به سفارت بریتانیا در تهران که دو روز پیش، سه شنبه ۸ آذر اتفاق افتاد زمینه‌ی شدت گرفتن برخورد با تهران را فراهم‌تر از پیش کرده است. بسیاری از کشورهای اروپایی سفیران خود را از تهران فراخوانده‌اند و شورای امنیت سازمان ملل در نشستی با اتفاق آرا حکم به محکومیت این اقدام داد.
پس از اشغال سفارت بریتانیا در تهران، انتقاد از "عدم قاطعیت" در برابر جمهوری اسلامی نیز افزایش یافته است. فیلیپ میسفلدر می‌گوید فراخواندن سفیران از تهران کافی نیست. او صبح پنح‌شنبه در گفت‌وگو با رادیو آلمان گفت «به گمان من از آنجا که ما تاکنون با قاطعیت لازم با تهران برخورد نکرده‌ایم بخش بزرگی از سران ایران ما را جدی نمی‌گیرند.»
"گزینه نظامی را نباید کنار گذاشت"
سخنگوی سیاست خارجی فراکسیون اکثریت پارلمان آلمان، برخلاف گیدو وستروله احتمال استفاده از گزینه نظامی علیه جمهوری اسلامی را منتفی نمی‌داند. به گزارش خبرگزاری آلمان او می‌گوید «در شرایط کنونی منتفی اعلام کردن گزینه‌ی اقدام نظامی می‌تواند به تضعیف موقعیت ما در مذاکرات نیز منجر شود.»
میسفلدر معتقد است تعلل غرب به ایران فرصت می‌دهد تا برنامه‌های اتمی خود را پیش ببرد. او خاطرنشان کرد رژیم ایران تصمیم قاطع دارد با سلاح اتمی "حق حیات اسرائیل و امنیت کشورهای غربی را به مخاطره بیندازد." این عضو ارشد اتحاد دموکرات مسیحی آلمان احتمال می‌دهد حمله به سفارت بریتانیا در تهران اقدامی حساب شده از سوی حکومت ایران برای منحرف کردن افکار عمومی از مسائل مهمی از جمله سرکوب خشونت‌بار معترضان در سوریه باشد.
ویلیام هیگ، وزیرخارجه بریتانیا پیش از آغاز نشست بروکسل در گفتگو با خبرنگاران، جمهوری اسلامی را به حمایت از حکومت بشار اسد و همکاری در سرکوب معترضان در این کشور متهم کرد.
ایهود باراک، وزیر دفاع اسرائيلایهود باراک، وزیر دفاع اسرائيلاسرائیل: فعلا حمله نمی‌کنیم
در روزها و هفته‌های گذشته شایعات فراوانی نیز در مورد احتمال حمله‌ی پیشگیرانه‌ی نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران توسط ارتش اسرائیل منتشر شده است. برخی از مقام‌های ارشد اسرائیل نیز چنین احتمالی را منتفی نمی‌دانند. با این همه به نظر می‌رسد این تهدیدها، همان‌گونه که فیلیپ میسفلدر نیز تاکید کرده، بیشتر برای نشان دادن "قاطعیت لازم" صورت بگیرد.
فیلیپ میسفلدر می‌گوید کنار نگذاشتن گزینه‌ی نظامی باعث می‌شود رژیم ایران برآورد کاملا متفاوتی از شرایط داشته باشد. ایهود باراک، وزیر دفاع اسرائیل روز پنج‌شنبه، ۱۰ آذر تاکید کرد کشورش "در حال حاضر" طرحی برای اقدام نظامی علیه ایران ندارد و مایل نیست آغازگر جنگی باشد که ضرورتش فرا نرسیده باشد.
ایهود باراک: نگران واکنش ایران نیستیم
برخی از منابع خبری جمهوری اسلامی اظهارات باراک را به "عقب نشینی" اسرائیل از تهدیدهای پیشین تعبیر کرده‌اند. به گزارش خبرگزاری فرانسه وزیر دفاع اسرائیل به رادیوی دولتی این کشور گفته است مواضع ما در سه محور هیچ تغییری نکرده است. او این سه محور را عدم پذیرش ایران مجهز به سلاح اتمی، جلوگیری از موفقیت ایران در این زمینه و باقی ماندن "تمام گزینه‌ها روی میز" برای این منظور اعلام کرده است.
وزیر دفاع اسرائیل ابراز امیدواری کرد گسترش و تشدید تحریم‌های غرب ایران را وادار به توقف برنامه‌های مبهم اتمی کند. او در عین حال بار دیگر تاکید کرد کشورش اگر مجبور به عملیات نظامی پیشگیرانه علیه تاسیسات هسته‌ای ایران شود از پیامدهای آن هیچ نگران نیست. باراک با اشاره به پرتاب موشک از عراق به اسرائیل هنگام حمله آمریکا به این کشور گفت این اقدام هیچ تلفاتی به دنبال نداشته است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر