سایت صدا و سیمای آخوندی هک شد توسط شیر جوانان لر
سایت صدا و سیما توسط یک هکرِ "لُر" هک شد ...
پیام هکر: "ترک و لر نداره ... همه هموطنیم ... هموطن تسلیت ... "
لینکِ freez شده سایتِ صدا سیما از صفحه هک شده :
هیلارى کلنتۆن لە تورکیا پاش گفتوگۆى لەگەڵ ئەردۆگان ووتى (ئەمریکا سیاسەتى وەکو تورکیایە بەرامبەر پ.ک.ک لەهەر شوێنێک بێت و پێویستە ماوەنەدرێت لە سوریا بونیان هەبێت...هتد) ئەمە دووپاتکردنەوەیەکى بێ هاوتاى ئەمریکایە لەسەرئاستێکى زۆر بەرز بۆ پشتگیرى مەترسیە بێ بنەماکانى ئەنقەرە لەکورد وە بۆ پشتیوانیکردنى سیاسەتى تیرۆرى دەولەت دژى گەلەکەمان لەهەردوو دیوى سنور بەبیانوى بەربەرەکانى پ.ک.ک، ئەم هەلویستە شور
ەییە بۆ ئەمریکا کەلەسەر بناغەى رێزگرتن لەسەربەستیەکان و دیموکراسى دامەزراوە و خۆى بەپاریزگارى مافى مرۆڤ دائەنێت لەجیهاندا؟!.
ئەم سیاسەتەى واشنتۆن هانى تورکیا ئەدات کەبەردەوام بێت لەسەر شەرى دژى کورد لەناوخۆ و دەرەوەش بەسود وەرگرتن لە بێدەنگى نێونەتەوەیى!! ، وە هەرێمى کوردستانیش کە ئەمریکا خۆى بەدۆستى ئەزانێت ئیحراج ئەکات.
پێویست بو واشنتۆن فشار بخاتە سەر حکومەتى ئەردۆگان کە دیالۆک بگرێتەبەر لەگەڵ کورد بۆ گەیشتن بەچارەسەرى ئاشتیخوازانە وە دان نان بە بون و داوارەواکانى گەلەکەمان.
/////////////////
پەکەکە زۆر هەلویستی لە یەکیتی و پارتی جوامیرانەترە
تکایه بلاوی بکهنهوه
ھەواڵێگی گرینگ و بەپەلە بۆ گشت لایەک:: نوێکراوەتەوە
پەکەکە: گرتە ڤیدیۆیییەکە مۆنتاج کراوە و گەریلا بێ رێزی بەرامبەر بەئاینی ئیسلام ناکا
ووتەبێژی پارتی کرێکارانی کوردستان (پەکەکە)رایگەیاند، ھیچ گەریلایەکی ئێمە سووکایەتیی بەنوێژ و ئاینی ئیسلام نەکردووە، ئەوە پڕوپاگەندەی حکوومەتەکەی ئەردۆگانە کە دەیانەوێ لەبەرچاوی موسڵمانان رەشمان بکەن، ئەو گرتە ڤیدیۆیییەش ھاتووەتە بڵاوکردنەوە مۆنتاجە.
ئەحمەد دەنیز ڕاگەیاند سەرجەم ئەو گرتەیلەی ڤیدیۆ کە لەسەر وارگە ئەلیکترۆنیی کۆمەڵایەتی دێنە بڵاوکردنەوە لەبارەی سووکایەتی پێکردنی ئێمە بەرامبەر بەپیرۆزییەلی ئیسلام، دوورن لە راستی، ئەردۆگان سەرقاڵی ئەوەیە لەگەڵ بەردەوامیی شەڕدا لە رێگەی ئەو جۆرە کارەوە لەبەرچاوی موسڵمانەیلی دنیا بەڕەنگی رەش پێشانمان بدا.
ئەوەشی گوت ئەمە یەکەمین کاری حکوومەتەکەی ئەردۆگان نییە، بگرە ماوەیەکە لەلای وڵاتانی عەرەبی کە زۆربەیان موسڵمانن، وای تێگەیاندوون کە ئێمە سووکایەتی بەئاینی پیرۆزی ئیسلام دەکەین، لە راستیدا ئەوە تەواو پێچەوانەیە، چونکە "پەکەکە" بیرکردنەوەی وایە کە رێز لە ھەموو ئاینێک بگرێ.
لەسەر وارگەی ئەلیکترۆنیی (youtub) گرتەیەکی ڤیدیۆیی کە ماوەکەی ٢ خولەک و ٩ چرکەیە و لە تەلەڤزیۆنی (chin)ی تورکیایی وەرگیراوە، تێیدا ٤ کەس گوایە گەریلان، لە ناوچەیەکی شاخاویدا بەشێوەیەکی تەنزئامێز بانگ دەدەن و نوێژ دەکەن.
دەنیز ئاماژەی بەوەش کرد "بەو ھۆیەی زۆربەی گەلی کورد موسڵمانن، تورکیا دەیەوێ لەو رێگەیەوە ئێمە لەبەرچاوی گەلەکەمان بخا بەوەی گاڵتە و سووکایەتی بەئاینی پیرۆزی ئیسلام دەکەین، دەبێ تورک ئەوە بزانێ کە موسڵمانەتی لە کوردەوە فێر بووە".
پتر گوتی ئەو کارە ھاتووەتە مۆنتاجکردن و یەکەمین جاریش نییە، بگرە لەم ماوەیەی دواییدا لە شارۆکەی باتمان سوپای تورکیا چەند کەسێکیان کوشت و لە نێویاندا ئافرەتێکی دووگیانی تێدا بوو، دواتر لە رێگەی کاسێتی مۆنتاجکراوەوە بڵاوی کردەوە "پەکەکە" دژی ھاووڵاتیی سڤیلی کوردە، بەڵام دانیشتووەیلی ئەو شارۆکەیە تەواو دڵنیا بوون کە ئەو کارەدەسکار بووە بۆ ناشیرینکردنی ئێمە.
بەرپرسێکی تری پەکەکە گوتی "ئەو گرتەیەی بڵاو بووەتەوە لەبارەی سووکایەتی پێکردنی "پەکەکە" بەئیسلام دوورە لە راستی، حکوومەتی "ئاکەپە" دەیەوێ لەو رێگەیەوە ئێمە ناشیرین بکا بەوەی دژی ئیسلامین تا خەڵکمان لێ دوور بخاتەوە".
ئەوەشی گوت "لەناو گەریلایەلی پەکەکەدا کەسانی موسڵمان و نوێژخوێن و رۆژووگری تێدایە، کەسیش بێ رێزیی نەکردووە بەرامبەر بەئاینی ئیسلام.
لەلایەن ئەم هاوریوە بۆمان نیردراوە
----------------------------
اجرای حکم وحشیانه شلاق علیه شماری از زندانیان سیاسی
سایت کلمه: روند گام به گام تشدید برخورد با زندانیان و محکومان سیاسی با اجرای حکم شلاق تعدادی از زندانیان سیاسی و احضار گسترده محکومانی که مدت ها از صدور حکمشان گذشته است، وارد مرحله تازه ای شد.سیامک قادری، رحمان بوذری، ابراهیم بابایی زیدی، حسین زرینی، کوروش کوهکن، ناصر آذرنیا، هومان موسوی، مزدک علی نظری، علیرضاکیا، امیرلطیفی، اشکان الهیاری، رسول حردانی، کامران ایازی زندانیان سیاسی محبوس در بند ۳۵۰ زندان اوین هستند که از روز شنبه، در ماه مبارک رمضان و شب های قدر، تاکنون به نوبت مورد تعزیر و شکنجه شلاق قرار گرفته اند.
همچنین هفته گذشته نیز حکم شلاق هم مجید صادقی نژاد اجرا شده بود.
این در حالی است که در گذشته تعداد زیادی از محکومان به تحمل شلاق، با توجه به شانیت زندانیان سیاسی و اینکه خود قوه قضاییه از بی پایه بودن این احکام بهتر از هر فرد و نهادی مطلع بود، آنها را اجرا نمی کرد و تغییر این رویه نشان از تداوم سخت گیری بر زندانیان سیاسی است.
روندی که با بازداشت و انفرادی های طولانی و غیر قانونی و شکنج های گسترده آغاز، با دادگاه های فرمایشی استالینی و احکام بسیار سنگین ادامه یافته و با قطع تلفن و محدودیت بالا در ملاقات حضوری و صدور مرخصی و اعزام گاه و بیگاه زندانیان به سلول های انفرادی بند ۲۴۰ وارد فاز تازه ای شد.
اکنون نیز اجرای موردی حکم شلاق که در گذشته غالبا انجام نمی شد و گاه قضات صادر کننده حکم شلاق یا مدیران دفاتر شعب دادگاه انقلاب به متهمان سیاسی می گفتند که این احکام شلاق را بدل از حبس داده اند که اجرا نشود و در ازای آن از حکم غیرقانونی و ظالمانه حبسشان کم شود.
همچنین اخبار به دست آمده از تشدید برخوردها، به موج وسیع احضار تلفنی محکومان قدیمی که حکمشان مشمول مرور زمان شده بود باز می گردد. این افراد که عموما احکام ۶ ماه تا ۶ سال حبس دارند، طی هفته گذشته با تماس تلفنی توام با تهدید ماموران اجرای احکام دادگاه انقلاب و دادسرای اوین مواجه شده اند که در صورت عدم معرفی فوری خود، وثیقه های آنها ضبط شده و یا به حراج گذاشته خواهد شد.
---------------
رژیم تسلیم خوشتهای روسیه شد
دوستان زیادی نداریم؛ بهتر است به روسیه باج بدهیم
یک کارشناس مسائل روسیه در گفتگو با سیات "دیپلماسی ایرانی" در خصوص تهدید ایران در صورت ادامه اقامه دعوی برای سامانه موشکی اس 300 معتقد است با توجه به اینکه جمهوری اسلامی ایران دوستان زیادی در سطح بین المللی ندارد، نباید بی جهت روابط خود را با روسیه خراب کند.دیپلماسی ایرانی: یک خبرگزاری روسی با نام «نووستی» درباره ماجرای قرارداد موشکی اس 300 گفته است که این مساله به مرحله کدخدامنشی و ریش سفیدی رسیده است. ایران در این شرایط چشم به سیاست روس ها دوخته است تا شکایت خود را علیه عدم تحویل سامانه موشکی عملی کند. اما روس ها هم اعلام کرده اند که اگر ایران در مجامع بین المللی علیه روسیه اقامه دعوی کند، آنها هم در مقابل دست از حمایت ایران در مسئله هسته ای برمی دارند که این تهدید ها به نوعی بازی های سیاسی است که ایران را بر سر دو راهی قرار می دهد. دو کشور دوست و همسایه ایران و روسیه در مرحله ای قرار دارند که باید از این بحران گذر کنند تا این روابط ضربه ای نخورد. دیپلماسی ایرانی در گفتگو با دکتر محمود شوری، کارشناس مسائل روسیه این مسئله را بررسی کرده است. او بر این باور است که تنها راه حل مساله قرارداد اس 300 گفتگو میان دو کشور است. متن این گفتگو را در زیر می خوانید:
مساله قرارداد اس300 میان روسیه و ایران از کجا آغاز شد و آیا امروز تبدیل به منشائی برای اختلاف میان این دو کشور شده است؟
موضوع خرید سامانه دفاعی اس300 از سوی ایران بحثی است که از اوایل دهه هشتاد میلادی مطرح بود و در نهایت قراردادی میان ایران و روسیه منعقد شد. بنا بر این بود که روس ها این سامانه را در اختیار ایران قرار دهند که این تحویل دو سال به تعویق افتاد و پس از قطعنامه شورای امنیت علیه ایران بود که مدودف وزیر امورخارجه روسیه اعلام کرد ارسال سامانه دفاعی اس 300 نیز مشمول تحریم هاست و روسیه نمی تواند این سامانه را به ایران تحویل دهد. در همان دوران این مساله مورد بحث بود که آیا این موضوع در چارچوب تحریم ها قرار دارد یا روس ها علاقه ندارند این سامانه را تحویل دهند.
در آن دوران، مدودف رئیس جمهور بود و برای همکاری بیشتر با امریکایی ها بیشتر به دنبال این بود تا این سامانه را هم مشمول تحریم های سازمان ملل بداند و عملا از تحویل آن به ایران خودداری کند. اما ادعای خود روس ها این بود که آنها درمقابل شورای امنیت تعهد دارند و با توجه به اینکه روس ها به این قطعنامه رای مثبت داده بودند باید به این تعهد خود نیز عمل می کردند.
به نظر می رسد که روس ها در آن زمان می توانستند به گونه دیگری عمل کنند، اما این عمل موجب شد تا ایران که هزینه خرید این سامانه را پرداخت کرده بود معترض شده و اعلام کند که خواهان اخذ غرامت از روسیه است. در آن دوران موضوعی که مطرح شد این بود که مساله در دادگاه های بین المللی طرح شود، اما روس ها مخالفت کرده و اعلام کردند در چارچوب روابط دو کشور نیازی نیست که این مساله به سازمان های بین المللی کشیده شود.
بحثی که امروزه از سوی روس ها مطرح شده این است که این رفتار ایران صحیح نیست و اگر ایران قصد دارد موضوع را به همین شکل و در این روند ادامه دهد، روس ها نیز حمایت خود را از برنامه هسته ای ایران کاهش خواهند داد. این عمل به نوعی گروکشی است و به نظر می رسد روس ها به نحوی این موضوع را مورد بهره برداری قرار می دهند تا ایران از تصمیم خود مبنی بر شکایت از روسیه و اخذ غرامت دست بردارد.
به نظر شما تا چه میزان این تهدید از جانب روسیه جدی است؟
اگر ایران قصد داشته باشد این روند را ادامه دهد و در چارچوب های بین المللی حق خود را از روسیه پس بگیرد، طبیعتا در روابط دو کشور تاثیر منفی خواهد داشت و این تاثیر بدین شکل خواهد بود که روسیه در برابر فشارهای بین المللی به شکلی به این موضوع پاسخ دهد و همان میزان حمایتی را هم که از سیاست های ایران داشت و مخالفت هایی که با سیاست های یکجانبه گرایانه امریکا می کرد اعمال نکند.
شاید پس از قطع حمایت های روسیه در نتیجه نهایی برای ایران فرقی نداشته باشد، چراکه غربی ها تا به امروز هر آنچه خواست خود بوده را پیش بردند و روس ها نیز موانع معدودی را بر سر راه آنها ایجاد کرده اند و یا شاید بهتر باشد بگوییم حرکت غربی ها در مورد ایران را کند کرده اند، اما این احتمال وجود دارد که اگر فضای روابط دو کشور به سمتی پیش رود که دوستانه نباشد، می تواند فشارها را بر ایران بیشتر کند.
به باور من ایران می توانست این موضوع را در چارچوب دیگری دنبال کند و با توجه به روابط دوجانبه و دیالوگی که میان ایران و روسیه برقرار است، این امکان وجود داشت که بحث را در همین زمینه دنبال کنند و اجازه ندهند تا چنین موضوعی به فضای بین المللی که شرایط را هم برای ایران سخت کرده، کشیده شود. بنابراین ایران با توجه به اینکه دوستان زیادی در سطح بین المللی ندارد، نباید بی جهت روابط خود را با روسیه خراب کند. اما بنابر سیاستی که وجود داشت از همان ابتدا اعلام شد مبنی بر اینکه ایران به مجامع بین المللی شکایت خواهد کرد و همین مساله موجب برانگیخته شدن خشم روس ها شد.
در چنین شرایطی که روس ها این مساله را طرح کردند، ایران چه واکنشی نشان خواهد داد؟
این روند خوشایندی نیست که در روابط دو کشور به وجود آمده است. شاید بهتر بود ایران پیش بینی این شرایط را می کرد تا به این مرحله نمی رسید. اما الان وضعیت هم برای روس ها و هم برای ایران دشوار شده است. ایران در حوزه سیاست خارجی دست به اقداماتی می زند که نه تنها تمامی راه های گریز از یک مساله را برای خود، بلکه برای طرف مقابل هم محدود می کند. امروز هم موقعیت به گونه ای شده که اگر روس ها قصد داشته باشند تا در این موضوع کوتاه بیایند، این احساس را خواهند داشت که ایران حرف خودش را پیش برده است و از سوی دیگر اگر ایران هم بخواهد بر سر این موضوع کوتاه بیاید، منافع ملی اش را نادیده گرفته است. بنابراین وضعیت پیچیده شده است. به نظر می رسد در این شرایط گفتگو بهترین راه حل است و ایران و روسیه که روابط خوبی با هم دارند باید باز هم از طریق گفتگو این مساله را حل کرده و اجازه ندهند تا موضوع رسانه ای شود که دیگر دو کشور هیچ راهی برای رسیدن به توافق نداشته باشند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر