Pages

۱۳۹۱ مرداد ۲۸, شنبه

پارتی کریکارانی کوردستان له‌ شه‌مزینان ئاڵای‌ خۆی‌ هه‌ڵده‌كات


پارتی کریکارانی کوردستان  له‌ شه‌مزینان ئاڵای‌ خۆی‌ هه‌ڵده‌كات 

له‌ناوچه‌ی‌ شه‌مزینان په‌كه‌كه‌ ئاڵای‌ خۆی‌ له‌و شوێنانه‌ هه‌ڵده‌كات كه‌له‌ ژێر كۆنترۆڵی‌ گه‌ریلاكانیاندایه‌، به‌پێی‌ هه‌واڵێكی ئاژانسی فیراتنیوزی‌ نزیك له‌ پارتی کریکارانی کوردستان.
ئاوێنه‌نیوز: له‌و هه‌واڵه‌دا كه‌ئه‌مڕۆ، شه‌ممه‌، بڵاوبوه‌ته‌وه‌ هاتووه‌ "دوێنێ، شاندێک که‌ له‌ پارته‌ سیاسییه‌کان‌و هاوسه‌رۆکی BDP گولتان کشاناک، هاوسه‌رۆکی KCD ئایسه‌ل توغلوک و په‌رله‌مانتارانی BDP پێک ده‌هات، کاتێک چوونه‌ شه‌مزینان رووبه‌روی بازگه‌ی کۆنترۆڵی گه‌ریلاکان بوونه‌وه‌، ئه‌مه‌ش به‌ باشی نیشانی ده‌دات که‌هه‌رێمه‌که‌ له‌ ژێر کۆنترۆلی گه‌ریلاکاندایه‌.

هه‌واڵه‌كه‌ به‌ پشتبه‌ستن به‌ سه‌رچاوه‌ هه‌رێمیه‌کان رونیكردۆته‌وه‌، له‌دوای چالاکییه‌که‌یان گه‌ریلاکانی HPG له‌ رۆژی 16 ی ئاب له‌ دژی فه‌وجی شه‌مزینان، له‌سه‌ر گردی گۆمان له‌ شه‌مزینان، ئاڵاکانی PKK و HPG یان هه‌ڵَكردووه‌‌و تا ئێستاش هه‌ر ماوه‌.
 

ئه‌وه‌ش رونكراوه‌ته‌وه‌ "له‌ رۆژی 23 ی ته‌مووزه‌وه‌، ناوچه‌ی شه‌مزینان له‌ ژێر کۆنترۆلی گه‌ریلاکانی HPG دایه‌و له‌ نێوان گه‌ریلاکان‌و سوپای تورک شه‌روپێکادانی دژوار روویداوه‌."
/////////////////////


محکومیت یک شهروند کرد به 6 سال زندان

آژانس خبری موکریان
سرویس حقوق بشر

یک شهروند اهل کامیاران از طرف دادگاه انقلاب اسلامی سنندج به حبس محکوم شد.
براساس اخبار رسیده به خبرنگار آژانس خبری موکریان، یک شهروند اهل کامیاران به نام صباح خیاط که حدود دو سال پیش توسط نیروهای امنیتی دستگیر و روانه زندان شده بود، به اتهام همکاری با یک حزب مخالف از طرف شعبه یک دادگاه انقلاب اسلامی سنندج به 11 سال حبس محکوم شد که این حکم در دادگاه تجدید نظر استان به 6 سال کاهش یافت.
گفته می شود صباح خیاط که بیش از دو ماه را در بازداشتگاه بسر برده، هم اکنون در زندان مرکزی شهرسنندج دوران محکومیت خود را سپری می نماید.
/////////////////

احضار ٥٠ روحانی اهل سنت از سوی حکومت ایران

آژانس کُردپا: روز گذشته ٥٠ روحانی اهل تسنن از سوی سازمان روحانیت حکومت اسلامی ایران احضار و مورد اخطار شدید قرار گرفتند.
به گزارش آژانس خبررسانی کُردپا، از سوی این سازمان به این 50 روحانی سنی شهرستان پیرانشهر اخطار داده شده که حق اعلام روز سعید فطر را همزمان با کشور عربستان را ندارند.
در طول ماه رمضان بسیاری از روحانیون اهل سنت در شهرهای مختلف کردستان از سوی نهادها و سازمان‌های مختلف همچون مرکز بزرگ اسلامی غرب تحت فشار قرار گرفته‌اند.
بنا به دیگر خبرهای منتشره، تعدادی از این روحانیون توسط نیروهای امنیتی یا بازداشت شده‌اند و یا با عناوین مختلف احضار و مورد بازجویی و بازخواست قرار گرفته‌اند.
برخی از مردم کردستان معتقدند که اینگونه برخوردهای رژیم با روحانیون اهل سنت، صرفا به دلیل اختلافات مذهبی نبوده، بلکه حکومت و نهادهای وابسته، مسائل آیینی را نیز با مسائل سیاسی کردستان دخیل کرده‌اند.
طی چند سال گذشته بسیاری از روحانیون اهل سنت به اتهام‌هایی همچون اقدام علیه امنیت ملی محکوم و به حبس‌های طولانی مدت محکوم شده‌اند.
//////////////

معاون اول بشار اسد از مدت ها پیش از صحنه سیاسی غایب بود

گزارش های ضد و نقیض از پناهنده شدن فاروق الشرع به اردن

دبی – العربیه. نت فارسی

در حالی که منابع مخالفان از جدا شدن فاروق الشرع معاون رئیس جمهور سوریه از رژیم و پناهندگی وی به اردن خبر می دهند تلویزیون دولتی سوریه به نقل از دفتر وی اعلام کرد الشرع هیچوقت به خروج از کشور فکر نمی کند.

او پس از بشار اسد عالیترین مقام رژیم سوریه است و در صورت صحت جدایی او از رژیم دومین شخصیت بلندپایه سیاسی در این کشور است که به مخالفان می پیوندند.

حدود دو هفته گذشته ریاض حجاب نخست وزیر سوریه از رژیم جدا شد وبه اردن منتقل شد.
مخالفان تاکید کرده اند فاروق الشرع طی روزهای گذشته از صحنه سیاسی ناپدید شد و جدایی وی از رژیم تا زمان انتقال به اردن اعلام نشد.
لؤی المقداد از اعضای شورای عالی ارتش آزاد در گفتگو با العربیه خبر جدا شدن فاروق الشرع به همراه دو مقام نظامی بلندپایه را اعلام کرد.

المقداد گفت:" ارتش رژیم تعداد زیادی از تک تیراندازان خود را در مرز سوریه با اردن مستقر کرد تا فاروق الشرع را به قتل برسانند و سپس ارتش آزاد را به کشتن وی متهم کنند."

36 سال در خدمت نظام


فاروق الشرع از دیپلمات های قدیمی در سوریه است و مناصب و مسئولیتهای فراوانی در دوره اسد پدر و اسد پسر برعهده داشت.

اومتولد سال 1938 در درعا و فارع التحصیل رشته زبان و ادبیات انگلیسی از دانشگان دمشق است.

در سال 1972 وارد دانشگاه لندن شد و به تحصیل حقوق بین الملل پرداخت. وی ابتدا با شرکت هواپیمایی سوریه همکاری کرد ، سپس به عنوان سفیر در ایتالیا و پس از آن معاون وزیر خارجه و بعد از آن وزیر خارجه شد.
او در سال 2006 پس از جدا شدن عبدالحلیم خدام از رژیم به فرمان بشار اسد به عنوان معاون اول رئیس جمهور تعیین شد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر