ملتهای بیدولت در پارلمان اروپا نشستی برگزار میکنند
حسین المالی12:03 / 20 سپتامبر 2012
استراسبورگ - پارلمان اروپا از امروز به بعد به مدت دو روز میزبان «سمینار مدل دولتهای نوین و تعیینسرنوشت خلقها» است. در این نشست, غیر از کردستان, نمایندگان 32 ملت بدوندولت از جمله ملتهای فلسطین, صحرای غربی, تبت, بربری, کاتالونیا, باسک, قوبج, اسکوچیا و آبورژین جای میگیرند.
این نشست که توسط «سازمان حقوق کلک
تیو خلقها» برگزار میشود, در سال 2009 در برزیل برگزار شد و طی آن تصمیمی مبنی ...r
ملتهای بیدولت در پارلمان اروپا نشستی برگزار میکنند
حسین المالی12:03 / 20 سپتامبر 2012
استراسبورگ - پارلمان اروپا از امروز به بعد به مدت دو روز میزبان «سمینار مدل دولتهای نوین و تعیینسرنوشت خلقها» است. در این نشست, غیر از کردستان, نمایندگان 32 ملت بدوندولت از جمله ملتهای فلسطین, صحرای غربی, تبت, بربری, کاتالونیا, باسک, قوبج, اسکوچیا و آبورژین جای میگیرند.
این نشست که توسط «سازمان حقوق کلک
تیو خلقها» برگزار میشود, در سال 2009 در برزیل برگزار شد و طی آن تصمیمی مبنی بر برگزاری فوروم اجتماعی جهانی اتخاذ شد. این نشست سعی میکند که در احقاق حق تعیین سرنوشت خلقهای بدوندولت و حمایت از آنها نقش یک سقف را ایفا کند.
نشست مذکور با محور «سمیناری برای مدل دولتهای نوین و حق تعیین سرنوشت خلقها» در پارلمان اروپا برگزای میشود. غیر از «کردستان نتورک» به نمایندگی از خلقهای ستمدیده شمار زیادی از سازمانها و نمایندگان آنها شرکت خواهند کرد.
گفتنی است که این سمینار تاکنون توسط 50 نماینده پارلمان اروپا حمایت شده و امروز در ساعت 14:20 در سالن گروه سبزها در پارلمان اروپا آغاز بکار میکند.
محور گفتگوها
در این سمینار محورهایی از قبیل «حقوق کلکتیو و راهکارهای دموکراتیک», «چارهیابی جنگ و اتحادیه اروپا» , «دستورالعملهای نوین برای حق تعیین سرنوشت بدست خود» و «مطالبات حقوقی خلقها» مورد بحث و گفتگو قرار خواهند گرفت.
آنا مریندا, عضو پارلمان اروپا و حزب سبز که بعنوان نماینده منطقه «گالیسای» اسپانیا انتخاب شده, در مصاحبه با خبرگزاری فرات گفت:«تا زمانیکه دولت تنوع هویتها, حقوق و آزادیهای آنها را اعطا نکند, خلقهای بیدولت هم حق دارند که سازمانها و نهادهای ویژه خود را تأسیس کنند».
مریندا گفت که سمینار مذکور در پارلمان اروپا در این راستا برگزار میشود و خاطرنشان ساخت که از اسپانیا و کردستان گرفته تا قوبج و اسکوچیا, در هر چهار سوی جهان خلقهایی وجود دارند که بدون دولت هستند و برای احقاق حقوق و آزادیهای خود مبارزات باشکوهی انجام میدهند.
مریندا گفت که در سمیناری که دو روز ار پارلمان اروپا ادامه مییابد, مطالبات خلقها برای اتحادیه اروپا, پارلمان اروپا, سازمانهای بینالمللی, دولتها و سازمان ملل مطرح خواهد شد. مریندا هم در این سمینار شرکت میکند و نشست خلقهای بیدولت را گامی برای ایجاد اتحاد فکر و نیروی خلقها ارزیابی کرد.
سازمانهای کردی
ایوب دورو, بعنوان نماینده «کردیش نتورک» , نیلوفر کوج بعنوان نماینده کنگره ملی کردستان, نوحرن بعنوان نماینده کومکورد, در کمیته هماهنگی این سمینار جای میگیرند و در سمینار سخنرانی خواهند کرد.
ثریا سائوگه, بعنوان نماینده خلق بربر الجزایر , اعلام کرد که خلق بربر توسط رژیم دیکتاتور موجودیتشان انکار میشود و گفت برای اینکه خلقشان بتواند حقوق فرهنگی و هویتی
خود را کسب کنند, به حمایت خلقهای دیگر باور دارند, لذا در این نشست شرکت میکند.
maryam fathi
maryam fathi
///////////////////
ئاخیرهکهی ههر حهیامان چوو پلە ئینجیلینا هەمووی باسکرد لە ڕاگەیاندنی ووڵاتەکەی !
لهدوا دیمانهی تهلهفزیۆنی خاتو ئینجیلینا جولی پرسیاری ئهوهیان لێكرد لهعیراق چ شتێك زۆر سهرنجی راكێشایت؟گوتی :سهیرنهبێ لاتان ئهگهر بڵێم ئهو كاتهی بهوێنهگرتنهوه بهسهرم برد زۆر زیاتر بوو لهكاتی گفتوگۆكان لهگهڵ بهرپرسانی ئهو وڵاته"گوتیشی ئهوهی زیاتر جێگای سهرسوڕمان بوو"بهرپرسهكان و پاسهوانهكانیان زیاتر لهخهڵكی ئاسایی داوای وێنهگرتنیان لێدهكردمتۆڵە
/////////////////
گزارش محرمانه در مورد ارسال اسلحه از ایران به سوریه
دویچه وله : خبرگزاری رویترز روز پنجشنبه، ۳۰ شهریور به نقل از یک گزارش محرمانه نوشت، ایران روزانه دهها تن سلاح و مهمات از طریق عراق به سوریه میفرستد. یک سناتور آمریکایی از احتمال قطع کمک مالی به عراق خبر داده است.
از ماهها پیش گزارشهای متفاوتی در مورد ارسال اسلحه از ایران به سوریه منتشر شده که مسئولان جمهوری اسلامی آنها را بیاساس خواندهاند. خبرگزاری رویترز روز پنجشنبه (۳۰ شهریور/ ۲۰ سپتامبر) نوشت، به نسخهای از گزارش محرمانهی یکی از سازمانهای اطلاعاتی غربی دست یافته که از ابعاد کمکهای تسلیحاتی و نظامی تهران به رژیم بشار اسد پرده برمیدارد.
عراق گذرگاه ارسال تجهیزات نظامی به سوریه
رویترز به نقل از این سند محرمانه مینویسد، ایران از طریق عراق و با استفاده از هواپیماهای مسافربری تقریبا روزانه دهها تن تجهیزات نظامی و "تعداد زیادی از اعضای سپاه پاسداران" را به سوریه میفرستد.
بنابراین گزارش ارسال اسلحه و مهمات از ایران برای تجهیز ارتش سوریه و شبهنظامیان حامی حکومت بشار اسد و حمایت آنها در سرکوب مخالفان انجام میشود. گفته میشود ایران از راههای زمینی عراق نیز برای این منظور استفاده میکند.
دولت عراق همکاری با جمهوری اسلامی برای استفاده از حریم هوایی این کشور را تکذیب میکند. به نوشتهی رویترز در گزارش اطلاعاتی یاد شده ادعا میشود میان مقامهای ارشد بغداد و تهران توافقهایی صورت گرفته که فرستادن تجهیزات نظامی به سوریه از طریق عراق را ممکن میکند.
تحریم تمام هواپیماهای سه شرکت ایرانی
روز چهارشنبه، ۲۹ شهریور وزارت خزانهداری آمریکا سه شرکت هواپیمایی ایرانایر، ماهانایر و یاسایر را به همکاری در ارسال تسلیحات و افراد سپاه پاسداران به سوریه متهم کرد و تمام ۱۱۷ هواپیمای ثبت شده به نام آنها را در فهرست تحریمها قرار داد.
به گزارش آسوشیتدپرس وزارت خزانهداری آمریکا میگوید کار انتقال نظامیان ایران به دمشق در پوشش "کمکهای انساندوستانه" انجام میشود. قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس، واحد برون مرزی سپاه پاسداران روز سهشنبه ۲۸ شهریور اعتراف کرد نیروهای تحت فرمانش از دههی هشتاد میلادی در لبنان و سوریه حضور داشتهاند.
قاسمی در گفتگو با شبکه خبری العربیه منکر دخالت در درگیریهای داخلی سوریه شده و علت حضور نظامیان ایران در این منطقه را مقابله با اسرائیل عنوان میکند که به زعم او "در حال طراحی تجاوز به سوریه و لبنان و همچنین ایران است."
تهدید عراق به قطع کمک مالی
برخلاف ادعای سلیمانی، جانشین او اسماعیل قاآنی حدود چهار ماه پیش دخالت در سرکوب مخالفان حکومت بشار اسد را آشکارا تایید کرده بود. فرمانده سپاه، سردار محمد علی جعفری نیز روز یکشنبه حضور نیروهای سپاه قدس در لبنان و سوریه را تایید کرده بود که یک روز بعد با اعتراض رئیس جمهور لبنان و تکذیب وزارت خارجه جمهوری اسلامی روبرو شد.
اسماعیل قاآنی در گفتوگویی با خبرگزاری ایسنا که متن آن پنجم خرداد، اندکی پس از انتشار حذف شد گفته است: «تا وقتی در سوریه نبودیم، کشتارهای مردم آن توسط معارضین زیاد بود، اما با حضور جمهوری اسلامی به طور فیزیکی و غیرفیزیکی جلوی کشتارهای بزرگ در سوریه گرفته شد.»
جان کری، سناتور بانفوذ آمریکایی روز چهارشنبه (۲۹ شهریور/ ۱۹ سپتامبر) با اشاره به گزارشهای مربوط به استفادهی ایران از حریم هوایی و راههای زمینی عراق تهدید کرد که آمریکا ممکن است در مورد کمکهای مالی خود به این کشور تجدیدنظر کند.
اتهام سابقهدار به جمهوری اسلامی
استفاده احتمالی ایران از هواپیماهای مسافربری برای ارسال تجهیزات نظامی به سوریه اتهام جدیدی نیست. روزنامه ایتالیایی "استامپا" تیرماه سال جاری با استناد به گزارشهای سرویس اطلاعاتی عربستان سعودی سه شرکت هواپیمایی یاد شده را متهم میکند در ارسال تجهیزات نظامی به دمشق با حکومت ایران همکاری میکنند.
پایگاه خبری انتخاب به نقل از روزنامه ایتالیایی نوشت «اسلحه از طریق پروازهای مستقیم تهران- دمشق و تهران- بیروت، و همچنین از اروپا، به ویژه از فرودگاههای آلمانی تحویل میشود.» بنابر این گزارش مقامهای عربستان سعودی اطلاعات جمعآوری شدهی خود را در اختیار برخی از کشورهای اروپایی نیز قرار دادهاند.
کانال ۲ تلویزیون آلمان دهم خرداد ماه در گزارشی از احتمال استفاده ایران از هواپیماهای مسافربری ایرانایر و یاسایر برای حمل سلاح به سوریه خبر داده بود. دو ماه پیش از آن منابع خبری گزارش داده بودند که ماموران امنیتی ترکیه در یک هواپیمای مسافربری شرکت یاسایر مقداری سلاح و مهمات کشف کردهاند که ظاهرا مقصدش دمشق بوده است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر