Pages

۱۳۹۲ اردیبهشت ۲۹, یکشنبه

کار در برابر غذا، ابتکار یک رستوران اسپانیایی


کار در برابر غذا، ابتکار یک رستوران اسپانیایی


یک رستوران در منطقه کاتالونیای اسپانیا به دلیل رکود اقتصادی و اقدامات ریاضتی دولت که کاهش خدمه را به همراه داشته از روشی تازه برای جلب مشتری استفاده می کند. 


افرادی که در منطقه کاتالونیا توانایی مالی خوردن غذا در رستوران ها را ندارند ؛ می توانند به این رستوران بروند و در ازای غذایی که می خورند در این رستوران کار کنند.

این پروژه کار مشترکی از جانب شورای شهر و چند مرکز خیریه در این منطقه است. مدیر این رستوران پیش بینی می کند در سال نخست دست کم ۱۵۰ هزار تن در این رستوران کار کنند.

ژولیا گنزالس یکی از کسانی که به این صورت در این رستوران کار می کند می گوید:"به نظر من این فوق العاده است، از زمانی که من در اینجا هستم احساس خوش بینانه تری دارم من دوستانی پیدا کردم. این یک فرصت استثنایی است."

خاویر کاساس، مدیر این رستوران هم می گوید:" این پروژه، افراد رو به ایفای نقشی اجتماعی تشویق می کند و آنها را از انفعال در میاورد. کارکنان مکمل یکدیگر هستند. هدف آنها بازیابی دوباره اعتماد به نفس از دست رفته و حرکت برای سازندگی بیشتر است."

قیمت یک منوی کامل این رستوران شامل پیش غذا، غذای اصلی ، دسر ، نان و نوشیدنی کمتر از ۷ یورو است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر