آخرین تقلاهای مذبوحانه حاکمیت قبل از فروپاشی
روز چهارشنبه۲ آبان ۱۳۹۷ یک روز پس از ناپدید شدن هاشم خواستار مسئول کانون صنفی معلمان مشهد و از فعالان مدنی، خانم صدیقه مالکی، همسر آقای خواستار اعلام کرد که این فعال مدنی به دستور مقامات امنیتی در بیمارستان روانپزشکی ابن سینای مشهد ممنوع الملاقات است.
آقای خواستار از اعضای پیشین شورای هماهنگی و کانون صنفی معلمان خراسان رضوی است. وی که به قصد سرکشی به باغ شخصی، منزل را ترک کرده بود بعد از ساعتها تاخیر در بازگشت به منزل، خانوادهاش نگران میشوند و در پیگیریها متوجه میشوند که ماشین ایشان جلوی درب باغ پارک شده ولی از خودش هیچ ردی به جا نماندهاست
در ادامه پیگیریها درمییابند که آقای هاشم خوستار به دستور مقام امنیتی ابتدا بازداشت و سپس در بیمارستان روانپزشکی ابن سینا ممنوع الملاقات بستری شدهاست.
خانم مالکی اظهار داشت که ماموران نهاد امنیتی در حالی همسرش را بازداشت کردهاند که در سلامت کامل و به قصد رسیدگی به امورات باغ منزل را ترک کردهاست و اکنون وی را در بیمارستان روانپزشکی بستری کردهاند.
به گفته خانم مالکی: «یکی از پرستاران بیمارستان گفتهاست، اقای خواستار در یکی از اتاقهای اورژانس بیمارستان بستری شدهاست و ممنوعالملاقاتی او به دستور مقامات امنیتی است.»
خانم مالکی اضافه کرد: «ایشان در سلامت کامل بود و پس از بازنشستگی بسیاری از روزها سر زمین رفته و کشاورزی میکرد و تنها دارویی که مصرف میکرد داروی فشار خون بود. خانم مالکی خاطرنشان میکند که به شدت نگران وضعیت جسمی و روانی همسرش است چرا که ممکن است بستری شدن خواستار در بخش اورژانس یک بیمارستان خاص بیماران روانی، بدین معنی باشد که یا دارویی خاص به قصد کشتن به او تزریق شده، یا زیر شکنجه یا حین بازداشت و با ضرب و شتم مصدوم شدهاست».
هاشم خواستار بارها بهخاطر دفاع از حقوق معلمان مورد آزار و اذیت قرار گرفته و چند بار دستگیر و زندانی شده است. طی هفتههای اخیر هاشم خواستار فعالیتهای گسترده ای برای رهایی معلمان زندانی انجام داده بود. او یک روز قبل از ناپدید شدنش نوشته بود همیشه منتظرم که زنگ در خانه زده شود و به زندان برگردم.
هاشم خواستار در فراخوان به تحصن معلمان اعلام کرد که ما فرهنگیان به تبعیت از ملت ایران که محکم و با قدرت در مقابل حکومت ایستاده است در روز های ۲۲ و ۲۳ مهرماه در دفتر مدرسه تحصن کرده تا به دانش آموزانمان درس ایستادگی و مقاومت در مقابل زورگویان حاکم بدهیم که حق دادنی نیست؛ بلکه گرفتنی است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر