Pages

۱۳۹۱ مرداد ۱۹, پنجشنبه

جایگاه 164 ایران در رتبه‌بندی سرعت اینترنت


 جایگاه 164 ایران در رتبه‌بندی سرعت اینترنت

سایت همصدا: براساس گزارش پایگاه اطلاعاتی Net Index، هنگ‌کنگ، لیتوانی و کره جنوبی به ترتیب نخستین تا سومین کشور پرسرعت اینترنت در جهان هستند. مطالعات شرکت آمریکایی Net Index در بازه زمانی میان 24 ژانویه تا 21 ژوئن سال 2012 انجام شده است. سرعت اینترنت برای دانلود در این کشورها به ترتیب، 02/43، 52/33 و 27/33 مگابیت در ثانیه است. بعد از این سه کشور، آندورا با سرعت 87/32 و لوکزامبورگ با سرعت دانلود 62/32 مگابیت در ثانیه در رده چهارم و پنجم قرار دارند.


علاوه بر این، سنگاپور با سرعت 93/30 و لاتویا با سرعت 82/28 و تایوان با سرعت 76/28 مگابیت در ثانیه در رده‌های ششم، هفتم و هشتم قرار گرفتند. بعد از آن هم کشورهای ماکائو و ژاپن با سرعت‌های 72/28 و 33/28 مگابیت در ثانیه نهم و دهمین کشور پرسرعت اینترنت در جهان هستند. گفتنی است که در این رده‌بندی، ایران با سرعت متوسط 48/1 مگابیت در ثانیه از 176 کشور در جایگاه 164 قرار دارد و کشورهای آسیایی چون ازبکستان، لبنان، عراق، بحرین، آذربایجان، تاجیکستان و کویت قبل از این کشور قرار گرفته‌اند.


کندترین کشورها
از ميان ۱۷۶ كشوري كه در سايت Net Index مورد بررسي قرار گرفته‌اند، الجزيره، سودان، زامبيا، بنگلادش، پاكستان، مصر، سوريه، موريتاني نيز ۱۰ كشوري هستند كه كند‌ترين سرعت اينترنت را به خود اختصاص داده‌اند و سرعت اینترنت در این کشورها از 30/1 تا 97/0 مگابیت در ثانیه است. در واقع 97/0 مگابیت در ثانیه کندترین سرعت اینترنت در جهان به شمار می‌رود.


مقایسه با سه ماهه آخر 2011
براساس گزارش مرکز مطالعات اینترنتی آکامای در سه ماهه پایانی 2011، 9 کشور پرسرعت اینترنت در جهان به ترتیب عبارتند از کره جنوبی، ژاپن، هنگ‌کنگ، هلند، لتوانی، سوییس، ایرلند، جمهوری چک، رومانی. سرعت اینترنت در این 9 کشور از 5/17 تا 4/6 مگابیت در ثانیه بوده است. این امر نشان‌دهنده سریع شدن اینترنت در طول شش ماه گذشته است. 
منبع: فن آوران

-----------------------
Soldater i den fria syriska armén håller upp sina vapen i centrala Aleppo.
ارتش آزاد سوریه حلب را آزاد کردند

///////////////////

به گفته وزیر دفاع اسرائیل

اوباما گزارشی اطلاعاتی درباره پیشرفت ایران در زمینه سلاح اتمی دریافت کرده است

ایهود باراک وزیر دفاع اسرائیل
دبی-العربیه.نت فارسی ایهود باراک وزیر دفاع اسرائیل پنجشنبه 9-8-2012 گفت که باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا اخیرا گزارشی اطلاعاتی دریافت کرده که با دیدگاه اسرائیل مبنی بر پیشرفت بی سابقه و ناگهانی ایران در مسیر دستیبای به سلاح اتمی مطابقت دارد.

به گزارش روزنامه هاآرتص باراک در مصاحبه با رادیو دولتی اسرائیل اظهار داشت که این گزارش اطلاعاتی در اختیار مسئولان بلندپایه در واشینگتن قرار داده شده و دیدگاه آمریکا در خصوص ایران را به دیدگاه اسرائیل نزدیک کرده است.

او تاکید کرد که گزارش یاد شده، تعامل با پرونده اتمی ایران را به مساله ای فوری تبدیل می کند.

این گزارش می افزاید که وزیر دفاع اسرائیل گفته است، توافقی پایه ای میان تل آویو و واشینگتن درباره "آن چه ایرانی ها برای آن برنامه ریزی می کنند" وجود دارد. او ادامه داده است که آمریکا و اسرائیل در باره نحوه تعامل با برنامه اتمی ایران هم با یکدیگر تفاهم دارند.

ایهود باراک با تاکید بر این که اسرائیل باید "تصمیم خود را در خصوص برنامه اتمی ایران بگیرد" افزود: "همچنان تمام گزینه ها مطرح است. ما وقتی سخنی بر زبان می آوریم منظور ما همان است که می گوییم."

وزیر دفاع اسرائیل در ادامه اظهار داشت: "هیچ تصمیمی تا کنون گرفته نشده است.

ما خطرناک بودن وضعیت را درک می کنیم. همچنین می دانیم که وقت زیادی برای تصمیم گیری نداریم. ما با گزینه های سختی روبرو هستیم. همه ارزیابی ها را می شنویم و هنگامی که زمان تصمیم گیری برسد، وارد عمل خواهیم شد."

غرب و اسرائیل می گویند که ایران برای دستیابی به سلاح اتمی تلاش می کند. ایران اما بر مسالمت آمیز بودن برنامه اتمی خود تاکید می کند.

اسرائیل می گوید که ایران در حال نزدیک شدن به برپایی منطقه ای حفاظت شده برای ادامه فعالیت های اتمی خود می باشد که بمب های اسرائیلی قادر به تخریب آن نیستند .

آمریکا می گوید که برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح اتمی مصمم است اما از اسرائیل خواسته از هرگونه حمله یک جانبه به پایگاه های اتمی ایران دوری کند.

شورای امنیت سازمان ملل متحد تا کنون چهار دور تحریم علیه ایران برای مقابله با برنامه اتمی این کشور اعمال کرده است. علاوه بر آن، آمریکا و متحدان آن تحریم هایی یک جانبه و شدیدی علیه ایران اعمال کرده اند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر