Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

۱۳۹۱ مهر ۲۸, جمعه

انفجار در مرکز بیروت تعدادی کشته و زخمی برجا گذاشت



انفجار در مرکز بیروت تعدادی کشته و زخمی برجا گذاشت



انفجار در یک خودروی بمب گذاری شده در مرکز بیروت حداقل 2 کشته و 15 زخمی برجا گذاشت.


گزارشها از تخریب حداقل دو ساختمان در میدان ساسین واقع در منطقه عمدتا مسیحی نشین اشرفیه در پایتخت لبنان حکایت دارد.
تصاویر ارسالی، تخلیه مجروحان از محل انفجار را نشان می دهد.

وزیر کشور لبنان برای ملاحظه ابعاد این انفجار به محل حادثه شتافته است.

انفجار در بیروت؛ دستکم 8 کشته و 78 مجروح

به گزارش خبرگزاری فرانسه، انفجار خودروی بمبگذاری شده در بیروت، دستکم 8 کشته و 78 مجروح برجای گذاشته است.

این انفجار امروز در مقابل ساختمان یک بانک در میدان ساسین در منطقه اشرفیه که محل زندگی مسیحیان بیروت می باشد، رخ داده است.
بر اثر انفجار به ساختمان‌های اطراف محل حادثه خسارات زیادی وارد شده و احتمال افزایش تلفات نیز وجود دارد.
خبرگزاری ملی لبنان می گوید که این انفجار در 200 متری دفتر حزب مسیحی کتائب (از احزاب مخالف رژیم سوریه) رخ داده است.

در پی وقوع این انفجار نیروهای امنیتی به حالت آماده باش درآمده و نیروهای امدادی نیز در حال تخلیه ساختمان‌های واقع در محدوده انفجار هستند.

-----------------

 

بهبود وضع جسمی ملاله، فعال 14 ساله پاکستانی

پزشکان انگلیسی ِ معالج ملاله يوسف‌زَی روز جمعه گفتند او موفق شده با کمی کمک، برای اولين بار پس از عمل٬ روی پای خود بايستد.

به گزارش رادیو فردا، رييس پزشکان بيمارستان ملکه اليزابت در بيرمنگام گفت: ملاله هنوز قادر به حرف زدن نيست زيرا بوسيلۀ لوله ای که در نای او قرار دارد نفس می‌کشد.اما قادر به تماس گرفتن و نوشتن هست.
ملاله يوسف‌زَی دختر ۱۴ ساله پاکستانی هفته گذشته هدف شليک گلوله طالبان قرار گرفت.
ملاله از يازده سالگی برای حق تحصيل دختران در پاکستان تلاش می‌کرد.

طالبان مسووليت شليک به ملاله را قبول کرده و تهديد کرده‌اند پس از اين هم به او حمله خواهند کرد.
-----------------------

فشار آمریکا و اروپا به ترکیه برای قطع خرید گاز از ایران

ایران بيش از ۹۰ درصد گاز صادراتی خود را به ترکیه می‌فروشد. این مقدار فعلا برابر است با ۲۷ میلیون متر مکعب گاز در روز. آیا ترکیه پس از قطع خرید گاز ایران از سوی اتحادیه اروپا به این تحریم‌ها خواهد پیوست؟

به گزارش رادیو آلمان، تركيه صاحب انرژی نفت و گاز نیست و مجبور است گاز مورد نیاز خود را از کشورهای همسایه تامین کند. این کشور سالانه ۳۰ ميليارد متر مكعب گاز از روسيه، ۱۰ ميليارد از ايران، ۶/۵ ميليارد از جمهوری آذربايجان و حدود ۶ ميليارد متر مكعب گاز مايع نیز از كشورهای آفريقایی وارد می‌کند. بخشی از گاز خود را نیز به صورت "ال ان جی" (گاز طبیعی مایع ) از قطر وارد می‌کند.
پس از تحریم گاز ایران از سوی اتحادیه اروپا (۱۵ اکتبر / ۲۴ مهر) پیش‌بینی می‌شود فشار به ترکیه بر سر قطع واردات گازی خود از ایران افزایش یابد. اما کارشناسان به دویچه وله گفتند، قطع صدور گاز ایران به ترکیه آنهم در آستانه‌ی بروز فصل سرما "فلج کننده" خواهد بود و ترکیه زیر بار آن نخواهد رفت.
زیان ترکیه از همراهی با اتحادیه اروپا
مقام‌های ایرانی تحریم ۲۷ کشورعضو اتحادیه‌ی اروپا را "نمایشی و تبلیغاتی" توصیف کردند. حسین ذوالانوار، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی ایران در این باره هشدار داد: «ترکیه به عنوان خریدارعمده‌ی گاز ایران ، قادر نیست در دراز‌مدت ازخرید گاز ایران امتناع کند و همراهی با سیاست‌های اتحادیه اروپا، به زیان دولت آنکارا خواهد بود.»
از سوی دیگر جواد اوجی، مدیر عامل شرکت ملی گاز ایران نیز گفته است که صادرات گاز ایران به ترکیه و سایر کشورهای اروپائی در آینده حتی می‌تواند تا ۱۰۰ میلیون متر مکعب در روز ارتقا یابد. گرچه ایران به عنوان کشور صادرکننده‌ی گاز شناخته نمی‌شود، اما با دارا بودن دومین ذخیره‌ی گازی دنیا می‌تواند به تنها رقیب آتی گاز روسیه در اروپا بدل شود. کارشناسان امور گاز همچنین می‌گویند، روسیه انحصار بازار گاز اروپا را در دست دارد و پس از اعمال تحریم‌ها، در واقع ایران فرصت حضور در بازار گازی اروپا را از دست داده است.
هشدار آمریکا درباره‌ی ضرر تحریم گازی به ترکیه
"سازمان اطلاعات انرژی آمريکا" پیش از این در گزارشی اعلام کرد: «ظرفیت‌ها برای محدود کردن صادرات گاز طبیعی ایران در بازار جهانی بسیار محدود است چون بخش بزرگی از این محصول به ترکیه صادر می‌شود.»

‌این سازمان در گزارش خود همچنین آورده است، که با آغاز تحريم گاز ايران از سوی اتحاديه‌ی اروپا خسارات فراوانی بر بخش‌های صنعتی وانرژی ترکيه وارد خواهد آمد. پیوستن ترکیه به تحریم گازی می‌تواند خسارات سنگينی به بخش صنعت،‌ گرمايش خانگی وتوليد برق ترکیه وارد کند و ترکیه در وضعیت بسیار سختی قرارمی‌گیرد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر