Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

۱۳۸۹ مرداد ۲۳, شنبه

راه اندازی نیروگاه بوشهر؛ چراغ سبز آمریکا؟

راه اندازی نیروگاه بوشهر؛ چراغ سبز آمریکا؟

چراغ سبز آمریکا به روسیه برای راه اندازی سریع نیروگاه بوشهر؟

سایت پارسینه در تهران: بعد از حدود ده سال تاخیر در راه اندازی نیروگاه اتمی بوشهر توسط روسیه، اکنون ظاهرا نیروگاه بوشهر در آستانه شروع به کار با قرار گرفتن میله های سوخت روسی است. نیروگاه بوشهر قرار بود در سال 1379 به بهره برداری برسد که هربار به دلایل ظاهرا فنی اما در باطن سیاسی روسها راه اندازی آن را به عقب می انداختند. اما در هفته های اخیر مقامات روسی اعلام کردند که این نیروگاه در ماه سپتامبر 2010 رسما آغاز به کار می کند. اینکه بعد از صدور قطعنامه 1929 شورای امنیت سازمان ملل و تیره شدن روابط تهران-مسکو، روسیه در راه اندازی رسمی نیروگاه بوشهر اصرار دارد، می تواند حاصل توافق نظر در سطح بالا میان روسیه و آمریکا باشد. می توان چنین گمانه زنی کرد که آمریکا با این تحلیل و توجیه که با راه اندازی نیروگاه بوشهر می تواند بهانه لازم از ایران برای غنی سازی اورانیوم و تولید سوخت را بگیرد، به روسیه چراغ سبز نشان داده است تا سریعا این نیروگاه را تکمیل و آماده بهره برداری کند. در این سناریوی جدید، غرب با ادعای اینکه مخالفتی با دستیابی ایران به انرژی صلح آمیز هسته ای ندارد از یکسو افکار عمومی و رسانه ای جهان را تحت تاثیر قرار می دهد و از سوی دیگر این اقدام ، می تواند مجددا اعتماد تهران به مسکو تا حدی ترمیم می شود(راهبردی که امروز غرب به آن نیازمند است) که این خود می تواند به بازآفرینی نقش تازه ای برای مسکو در پروسه مهار ایران بینجامد. خروج کامل ایران از مذاکرات و بطور کلی غیرقابل پیش بینی شدن رفتار هسته ای ایران می تواند از جمله بیم های دیپلماسی آمریکا در قبال ایران باشد که روسیه می تواند نقش مهمی در از بین بردن آن داشته باشد.

///////////////////////////////////////////////////////

فیلم؛ آخرین وضعیت پناهجویان اعتصابی در یونان




//////////////////////////////////////////////

یک زندانی پس از تحمل 21 سال حبس در خطر اعدام

خبرگزاری هرانا - یک زندانی متهم به قتل در رشت به دلیل عدم توانایی در پرداخت دیه در خطر اعدام قرار دارد.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، فریدون نایب جعفری که 21 سال است به اتهام قتل، بدون هیچ گونه مرخصی در زندان به سر می برد نامبرده به دلیل عدم توانایی در پرداخت دیه 20 میلیون تومانی، در خطر اجرای حکم اعدام قرار گرفته است و از هموطنان استمداد کمک دارد.

وی که متولد سال 1347 است و در سن 21 سالگی و در سال 1368 طی یک نزاع، ناخواسته موجب مرگ یک مرد به نام حسین هزاردستان شده است.

نایب جعفری که هم اکنون 42 سال سن دارد در طی این مدت کلیه بستگان خود را از دست داده است و تنها خواهرش که در شهر قزوین زندگی می کند پیگیر پرونده اوست که قادر به تامین دیه نیست.

////////////////////////////////////////

له‌ ره‌مه‌زانیشدا سوپای كۆماری جه‌نۆنی ئیسلامی ئێران، تۆپبارانی بۆ گونده‌ سنورییه‌كان راناگرێت
Peyamner_ به‌ختیار قادر/ سیده‌كان- دوای زیاتر له‌ مانگێك ئارامی و ئۆقره‌یی له‌ ناوچه‌ سنوریه‌كان و وه‌ستانی تۆپبارانی سوپای ئێران، جارێكی دیكه‌ و له‌ مانگی ره‌مه‌زاندا تۆپخانه‌كانی ئێران ناوچه‌ سنورییه‌كانی (لۆلان وخنێره‌ و خواكوڕك)یان تۆپباران كرده‌وه‌.



له‌مباره‌یه‌وه‌ "ئه‌حمه‌د قادره‌ سۆر" به‌ڕێوه‌به‌ری ناحیه‌ی سیده‌كان به‌ (ئاژانسی په‌یامنێری) وت: دوای وه‌ستانی تۆپبارانی ئێران و بۆردومانی فڕۆكه‌كانی توركیا ماوه‌ی زیاتر له‌ مانگێكبوو ئارامی و ئۆقره‌یی باڵی به‌سه‌ر ناوچه‌ سنوریه‌كانی سیده‌كان دا گرتبوو هاولاَتیان گه‌ڕانه‌وه‌ بۆ گوند و ئاواییه‌كانی خۆیان و هیچ پشێوییه‌ك به‌دی نه‌ده‌كرا، به‌ڵام ئه‌مڕۆ شه‌ممه‌(14/8) له‌ كاتژمێر (9) به‌یانی بۆ جارێكی تر تۆپخانه‌كانی سوپای ئێران سه‌روه‌ری خاكی هه‌رێمی كوردستانیان به‌زاند و به‌ خه‌ستی ناوچه‌ سنوریه‌كانی "لۆلان، خنێره‌ و خواكوڕكی"یان له‌ سنوری سیده‌كانی سه‌ر به‌قه‌زای سۆران تۆپبارانكرد.


به‌رێوه‌به‌ری شاره‌دێی سیده‌كان راشیگه‌یاند، تۆپبارانه‌كه‌ هیچ زیانێكی گیانی به‌دواوه‌ نه‌بوه‌و زیانه‌ ماڵیه‌كانیش تاكو ئێستا نه‌زانراون.

//////////////////////////////////////////////////////////

حمایت رئیس اقلیم کوردستان از اعلام آتش‌بس از سوی پ‌ک‌ک
Peyamner مسعود بارزانی با استقبال از اعلام آتش‌بس از سوی حزب کارگران کوردستان ابراز امیدواری نمود که‌ این آتش‌بس برای همیشه‌ ادامه‌ یابد.

مسعود بارزانی رئیس اقلیم کوردستان امروز (شنبه‌- 14اوت) در پی اعلام آتش‌بس از سوی حزب کارگران کوردستان پیامی منتشر کرد.

بارزانی ضمن ابراز خوشحالی از این اقدام حزب کارگران کوردستان، ابراز امیدواری کرد که‌ آتش‌بس برای همیشه‌ ادامه‌ یابد.

رئیس اقلیم کوردستان در پیام خود مجددا تاکید می‌کند: راه‌ حل مشکلات جنگ و درگیری نیست، بلکه‌ این امر از طریق گفتگو و راه‌حل‌های صلح‌آمیز میسر می‌گردد.

بنا به‌ درخواست احزاب و سازمان‌های سیاسی و مدنی شمال کوردستان، حزب کارگران کوردستان آتش بس یکجانبه‌ مشروطی را به‌ مدت بیش از یک ماه اعلام کرد.

به‌ گزارش "فرات نیوز"، سایت خبری وابسته‌ به‌ حزب کارگران کوردستان، این آتش بس از امروز جمعه‌(13 اوت) تا 20 سپتامبر ادامه‌ خواهد داشت.

حزب کارگران کوردستان در بیانیه‌ای که‌ به‌ این منظور منتشر ساخت اعلام کرد که‌ به‌ منظور تداوم این آتش‌بس، دولت ترکیه‌ باید زمینه‌‌ی تدوین دوباره‌‌ی قانون اساسی ترکیه‌، آزادی زندانیان سیاسی و مشارکت عبدالله‌ اوجالان رهبر زندانی پ‌ک‌ک در گفتگوها را فراهم سازد.

پ‌ک‌ک در بیانیه‌ی‌ خود از دولت اقلیم کوردستان خواسته‌ است به‌ مسئولیت‌های خویش در جریان این پروسه‌ پایبند باشد.

////////////////////////////////////////////////////////

پ ک ک برای هشتمین بار آتش بس یکجانبه‌ اعلام کرد
Peyamner- شورای رهبری حزب کارگران کوردستان موسوم به‌ پ ک ک، امروز جمعه‌(13 اوت)، برای هشتمین بار به‌ طور یکجانبه‌ اعلام آتش بس کرد.

بنا به‌ درخواست احزاب و سازمان‌های سیاسی و مدنی شمال کوردستان، حزب کارگران کوردستان آتش بس یکجانبه‌ مشروطی را به‌ مدت بیش از یک ماه اعلام کرد.

به‌ گزارش "فرات نیوز"، سایت خبری وابسته‌ به‌ حزب کارگران کوردستان، این آتش بس از امروز جمعه‌(13 اوت) تا 20 سپتامبر ادامه‌ خواهد داشت.

حزب کارگران کوردستان در بیانیه‌ای که‌ به‌ این منظور منتشر ساخت اعلام کرد که‌ به‌ منظور تداوم این آتش بس، دولت ترکیه‌ باید زمینه‌ تدوین دوباره‌ قانون اساسی ترکیه‌، آزادی زندانیان سیاسی و مشارکت عبدالله‌ اوجالان رهبر زندانی پ ک ک در گفت و گوها را فراهم سازد.

پ.ک.ک در بیانیه‌ خود از دولت اقلیم کوردستان خواسته‌ است به‌ مسئولیت‌های خویش در جریان این پروسه‌ پایبند باشد.

احمد تورک که‌ اخیرا به‌ عنوان رئیس کنگره‌ی جامعه‌ی دمکراتیک موسوم به‌ (DTK) برگزیده‌ شد، دولت ترکیه‌ و حزب کارگران کوردستان را به‌ توقف جنگ فراخواند.

http://www.peyamner.com/details.aspx?l=3&id=196498

////////////////////////////////////////////////////

شد، اما چندی پیش به اتهام «ارتباط نامشروع» به سنگسار محکوم شدآلمان خواستار لغو حکم سکینه آشتیانی شد
Peyamner- به دنبال گسترش اعتراض‌های جهانی نسبت به صدور حکم اعدام برای یک زن ایرانی به جرم «رابطه نامشروع»، دولت آلمان نیز از رهبران جمهوری اسلامی خواسته است، بدون درنگ حکم اعدام سکینه آشتیانی را لغو کنند.

بر اساس گزارش‌ها، یکی از سخنگویان وزارت امور خارجه‌ی آلمان روز جمعه با اشاره به تلاش دولت این برای لغو مجازات اعلام در سراسر جهان به روزنامه‌ی آلمانی «دی‌ولت» گفته است، دولت آلمان خواستار لغو حکم اعدام سکینه محمدی آشتیانی است.

سخنگوی وزارت امور خارجه‌ی آلمان با اشاره به صدور حکم سنگسار برای آشتیانی اظهار داشته است: «سنگسار مجازاتی غیر انسانی و مغایر با حقوق بشر است، که ما به شدت هر چه تمام‌تر آن را محکوم می‌کنیم.»

وی همچنین افزوده است: «از این رو اجرای مجازات سکینه‌ی آشتیانی نه تنها باید به حال تعلیق درآید، بلکه باید به طور کامل لغو گردد.»

سکینه‌ی محمدی آشتیانی، مادر دو فرزند نوجوان، در سال ۸۴ به جرم مشارکت در قتل همسرش به تحمل ۱۰ سال حبس محکوم

--------------------------------------------------------------------------

گوزارشێك له‌ كووبینه‌وه‌ێ كومیته‌ێ ناوه‌ندی جونبش دموکراتیک یارسان
Friday, 13 August 2010
Imageوه‌ ئتڵاێ گشت ئه‌ندام و لاێه‌نگیره‌ل جونبش دموكراتیك یارسان (ج‌دی) ڕه‌سنیم كه‌ کومییته‌ێ ناوه‌ندی ج‌دی له‌ هه‌ڵکه‌فت 6-8 ئاگوست 2010 له‌ ئوستوکهۆڵم پایته‌خت سوئد فایل مەتلەب
.

/////////////////////////////////////////////////////

بفکر جاه و مقام بودن و یا ترس از شکنجه چقدر خطرناک است!PDFPrintE-mail
Written by Administrator

Imageمن بارها گفته ام که هیچگاه نخواسته و نمی خواهم در برابر جوانان هم وطنم بطور کلی و جوانان کرد هم ملیتم بطور اخص که قلم به دست دارند بایستم و حتا اگر معایبی دیده ام، هرگز قبلا درملاء عام آن معایب

را مطرح نکرده ام. زیرا باوردارم اولا، جوانان هرچه هم تحقیق کنند و هراندازه سواد داشته باشند، هنوز هم خام اند و کم تجربه. دوما، اگر ایرادی بر نوشته ای ازآنها داشته ام، درمرحله نخست برای خودشان نوشته و تذکر داده ام مبنی بر این که بنا به اسناد موجود نوشته شما عیب دارد. من همیشه اعتقاد داشته و دارم که نباید بسادگی توی ذوق نه فقط آنان زد، بلکه حتا از "جوانان جویای نام و مقام" کمتر انتقاد کرد. زیرا شکی در آن نیست که واقع بینان از میان آنان، با سبک و سنگین کردن مسئله، خویشتن را تصحیح خواهند کرد و منافع جمع را برمنافع فرد مقدم خواهند شمرد. فقط باید میدان به آنها داد و زود دربرابرشان موضع نگرفت. وگرنه آقای قانعی فرد ازمیان آنان برمی خیزد و این ناخوشایند است. درحقیقت این جبرتاریخ است، دیر و زود دارد، اما سوخت وسوز ندارد. حالا اگر جوانانی مانند این محقق عزیز ما، باز هم برگفته ونوشته خود پافشاری کردند وبرای حفظ موقعیت خویش وتیتر و مقام و به به و چه چه شنیدن و زیستن درسایه دیکتاتوری حداقل سکوت نمی کنند و بر عکس می ایستند و حقوق ملی خودرا زیر پا می گذارند و یا دیگر شخصیتهای تاریخی را به قیمت نازلی برای زیستن و مقام ناچیز خود می فروشند. پس دیگر نباید در برابر این چنین اشخاصی، سکوت کرد و جایز نیست گفتار آنان را بحساب جوانی وخامی گذاشت، بلکه مسلم است که چنین افرادی راه خودرا برگزیده اند و باید آنهارا افشاء کرد و بدون هیچگونه توهین و تهمت به آنها، در سطح وسیعی به مردم شناساند. در هرحال چاره دگری برای انسانهای دمکرات باقی نمی ماند و باید به مردم گفت: کاری که مأموران خارجی زیر نامهای محقق و روزنامه نگار و خاورشناس و غیره نکردند و یاجرأت انجام و تحریف آن را نداشتند، اکنون برخی از خودیها می کنند که باعث تأسف است! درهرصورت ما قضاوت نهائی را به دست آگاهان در ملاء عام و محققان بی طرف می سپریم.

در اینجا من هرگز، مانند برخی از نیروهای افراطی سلطنت طلب و هوادارخمینی که ادعا می کنند، شاه سایه خدا و یا خمینی جانشین امام زمان است، عمل نمی کنم. یعنی نمی گویم که همه سیاست مداران مورد تأیید بنده نوعی، بی عیب و نقص و مبرا از هر اشتباهی بوده و هستند. طبیعی است که هر کسی کار کند و فعال باشد اشتباه هم می کند. یک نکته لایق ذکر است که در میان شخصیتهای نامدار درحدود صد سال گذشته درخاور میانه، افراد استثنائی، مانند زنده یاد دکتر محمد مصدق و زنده یاد قاضی محمد، بنیانگذار و اولین رهبر حزب دمکرات کردستان ایران یافت می شدند که به پاکی و صداقت، گوشزد عام و خاص بودند و دشمن هرگز نتوانست در صداقت آنها شک کند. جالب است که دولت انگلیس این دو شخصیت نامدار را طبق سند و مدارک درهمان آرشیو وزارت خارجه انگلیس، دشمن درجه یک خود می دانست. از این ها بگذریم من هیچگاه هر سیاستمداری را و بویژه این دو شخصیت را، در تصمیمات سیاسی، از عیب و نقص مبرا ندانسته ام. بنابراین همه سیاستمداران و رهبران قبایل در خاورمیانه که پا به عرصه سیاست گذاشته اند، حتا بهترین از میان آنان، حالا مهم نیست چه اصلی برای آنهامقدم تر بوده، مهم آن است که در راه تحقق بخشیدن به حقوق ملت خود و به سبک خویش و در حد درک خویش، تا حدودی در مسیر مثبت و به سود ملت خود گام برداشته اند. بنابراین اینها هم بدون شک مرتکب اشتباه شده اند و احتمالا بنا برهمین دردی که اکنون گریبان گیر بسیاری ازمردم عادی، محققان و سیاستمداران نیز هست، بدین صورت احتمالا بین سیاست مدارانی در گذشته هم بوده اند که حتا همرزم و یار با وفای خود را در محفلی ناخود آگاه خراب کرده که هیچگاه چنین قصدی هم ازاول نداشته اند. این عادت می توان گفت بد در فرهنگ ما عجین شده. پس امروزه نادیده گرفتن نکات مهم و برجسته کردن نکات غیر ضروری و دشمن شاد کن و حتا تحریف شده، بی انصافانه و نا عادلانه است. احتمالا آقای قانعی فرد، بگوید که کارش تحقیق است. درست پس باید هردو جانب قضیه را بگوید نه فقط یک طرف قضیه، یعنی رژیمهای ارتجاعی از نوع جمهوری اسلامی شادکن را. می گویند اگر واقعا می خواهی شخصیت یک فرد سر شناس را بسنجی، نخست باید نظرات دشمنان آن شخص را بررسی کنید. این واقعیتی است که مأموران انگلیسی وآمریکائی بنا به نوشته های خود که برخی از آنهارا من درکتابم به آلمانی، زیرنام، یک سال حکومت خودمختار درکردستان، "جمهوری مهاباد (1946-1947)" بارجوع به منابع پابلیک رکورد آفیس، وزارت امور خارجه انگلیس، مورد استناد این جوان منتقد ملا مصطفا بارزانی، آورده ام و تکرارش دیگر هیچ لزومی ندارد. اگر واقعا مأموران سیا و اینتلجنس سرویس این مدارک ارائه شده توسط آقای قانعی فرد را مهم می دانستند، آنها را در زمان حیات ملا مصطفا بارزانی که درشوروی سابق پناهنده بود و ما در آغاز جنگ سرد قرار داشتیم، چندین بار به دید جهانیان می رساندند. امروزه زنده یاد ملا مصطفا بارزانی درمیان ما نیست که ازخودش دفاع کند وبگوید درچه رابطه ای، اگر چنین جمله ای گفته باشد، بوده است. پس اگر ما به شرف انسانی پای بند هستیم، باید همه جوانب کاررا دقیق بسنجیم، بعدقضاوت کنیم. در هر صورت، انسان به عنوان محقق باید درکنار نکات منفی یک شخصیت، نکات مثبت اورا نیز بیان کند. فقط مغرضان و دشمنان اند که یک جانبه برخورد می کنند و صفات مثبت یا منفی یک شخصیت را بسود خود برجسته می نمایند. یعنی آن چه که برای خودشان زیانی ندارد، بر آن تأکید می ورزند. اگر یک محقق چنین کار یک طرفه ای بکند، ارزش معنوی خود و کارش را پائین می آورد. پس اگر محققی معذور نباشد ومقام ومنزلت برایش نقش اول رانداشته باشند، هرگزحاضر نخواهد شد تحریف واقعیت بکند و بهر قیمتی بزید! چون بهر قیمتی و بهر نحوی زیستن شایسته انسان نیست.

من متأسفم که باید به این جوان جویای نام بگویم، این نکته باعث تأسف و حتا شرم آور است، تاریخ را تحریف کردن. اما چاره چیست، وقتی انسان در معذورات گیر می کند و راهی جز آن برای زیستن ندارد، نمی توان از او خورده گرفت. آرزو داشتم عمرم کفاف می کرد و می دیدم که بعد از جمهوری اسلامی اگر دمکرات ترین سیستم در ایران پیاده شود، جای آقای قانعی فرد کجا است! از همین حالا بنده می توانم تصور کنم که او همانند دکتر سروش، تئوریسین سابق حمهوری اسلامی، جایش نیز در یکی از دانشگاههای آمریکا یا انگلیس خواهد بود. اگر من مردم و دیگر در این جهان نبودم و این حدس و گمان به یقین پیوست، از جوانان غیور و واقع بین انتظار دارم یک احسن بگویند و اگر برعکسش بود یک لعنت نثار من بکنند. آقای قانعی فرد می گوید: "ریوایه‌تێك هه‌یه‌ له‌ له‌نده‌ن ده‌ڵێت ئینگلیزه‌كان بارزانییان هه‌ڵ فڕاند كه‌ بێته‌ ئێران له‌سه‌ر ئه‌وه‌ی‌ كه‌ كۆماری‌ مهاباد بڕوخێت." (روایتی در لندن هست که گویند: انگلیسی ها بارزانی را تشویق کردند که به ایران بیاید و جمهوری مهاباد را بر اندازد.) این دیگر می تواند یک توهین باشد. اما از طرفی شاید هم درست است! زیرا انگلیسیها با بمب باران مناطق بارزان و قتل عام پیشمرگان و خانواده هایشان، بارزانی را مجبور کرد که به کردستان ایران پناه ببرند. احتمالا به زعم این جوان جویای نام باید این را نیز تشویق انگلیسیها دانست!! در جای دیگر نقل قولی آورده است که قاضی محمد پرچم کردستان را به ملامصطفا بارزانی نداده است! این دیگر نه کمی بلکه زیاد بی شرمی می خواهد که جلسات دادگاه نظامی شاه و گزارشات یک سروان خبرنگار مجله ارتش را در روز روشن نادیده گرفت و نفی کرد و انگشت بر روی روایتی ازیک مأمور انگلیسی و غیره گذاشت! من متأسفم که بگویم، نکاتی که قانعی فرد دراین چند جمله مقاله بکار گرفته است، عامدانه یک نوع دشمن تراشی و تفرقه اندازی بین کردهای ایران و عراق است و من این شیوه برخورد را شدیدا محکوم می کنم و به این جوان توصیه می نمایم، بیش از این خودش را به خاطر جمهوری اسلامی که چیزی به پایان عمر ننگینش نمانده است، خراب نکند. متأسفانه آقای قانعی فرد با این کارش نا خودآگاه چه بخواهد وچه نخواهد به مأموران دشمنان خلق کرد کمک می رساند. من یک زمانی ایشان را مانند فرزند خود می دانستم، اما اکنون خوش حالم که چنین فرزندی ندارم.

هایدلبرگ، آلمان فدرال 12 اوت 2010 دکتر گلمراد مرادی

\n This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it " style="color: rgb(228, 103, 27); text-decoration: none; font-weight: bold; "> g-moradi@t-online.de


http://yarsan-dm.com/in/index.php?option=com_content&task=view&id=3175&Itemid=1



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر