Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

۱۳۹۰ بهمن ۱۶, یکشنبه

بشار فرزند حمار اینبار مرتکب جرمی سنگین شده است در حمام خون در حمص آب تنی نموده است که نزدیک به 300 نفر را در یک لحظه قتلعام نموده با همکاری نیروهای حزب الله لبنان و شاخه برون مرزی سپاه پاسداران رژیم ایران موسوم به سپاه قدس


بشار فرزند حمار اینبار مرتکب جرمی سنگین شده است در حمام خون در حمص آب تنی نموده است که نزدیک به 300 نفر را در یک لحظه قتلعام نموده با همکاری نیروهای حزب الله لبنان و شاخه برون مرزی سپاه پاسداران رژیم ایران موسوم به سپاه قدس
پریروز بعد از اینکه نیروهای دولتی سوریه در برابر مخالفینش در منطقه ای حمص شکست خوردند رسما به ایران و حزب الله لبنان پناه برد  بنابر گفته ی یک افسر سوریه که خود نیز در سوریه بر سر میبرد و بخاطر امنیتی نامش را فاش نمیکنیم  گفته است 2800 نفر مسلح از افراد حزب الله لبنان روز چهارشنبه شب از مرز لبنان  وسوریه عبور نموده و وارد خاک سوریه شده اند تا به نیروهای دولتی برای سرکوب مخالفینش به پیوندند و توسط نیروی اسخبارات سوریه و گار ریاست جهموری به یک مکان در پایتخت سوریه هدایت شده اند تا به حمص حمله کنند .

از سوی دیگر از زبان محلین ساکن منطقه ی قریه حریه یک شهر کوچک میباشد با مرز عراق یک گردان 3000 نفره از سپاه قدس از راه زمینی از  ورود به خاک عراق و از طریق خاک عراق وارد سوریه شده اند که شامل چند فرمانده بلند پایه ی سپاه پاسدران رژیم نیز هستند این تیم بقول خودشان برای آزادی ایرانیانی که در دست مخالفین سوریه میباشند به سوریه رفته اند و در قتلعام روز گذشته حمص با نیروهای جنایت کار بشار فرزند حمار شریک بوده اند  اما اینطور نیست بلکه به درخواست بشار اسد این نیرو به سوریه اعزام شده اند و سپاه پاسداران به تمامی پرسنل خود این اطلاعیه داده است که هر کسی به سوریه سفر کند و در آنجا با مخالفین سوریه برای بقایی بشار اسد مبارزه کنند در روز 400 دلار دریافت میکنند به اضافه اگر هم به هلاکت رسیدند  در سوریه و در ایران به آنها و به بازماندگان آنها ساختمان به اضافه زمین اهداه میشود بله سپاه پاسداران افرادی کم در آمد را برای بقای بشار اسد به جهنم سوریه میفرستد.
..........................////////////////////////////

امام راحل پجل جاهل همرا با تنابهای دارش وارد تهران شد تا بتواند قصابخانه بر پا کند زنان را سرکوب کند مخالفین را قتلعان کند چشمشان را از حدقه در بیاورد و بهشون تجاوز کند به حرمت و کرامتشان تجاوز کند امام همان جاهلی انسانکش در سال 1357 روزی سیاه در تاریخ ایرانیان بود که فردی پیر کینه توز بنام خمینی وارد ایران شد تا جان خیلی از ایرانیان را بگیرد و به حرمت و کرامت انسانی ایرانیان تجاوز کند در طول 33 سال حکومت ننگین خمینی از هیچ جنایتی فروگذاری نکرده است از جاسوس گرفتن گرفته تا ترورهای برون مرزی و کشتار و قتلعام کردها و ترور مخالفینش در خاک اروپا و کشورهای دیگر همسایه ی ایران دست بالای داشته است.
---------------------------------



برخی قطعی‌های اینترنت را نعمت می‌دانند

كره جنوبي كشور اول دنيا در توسعه اينترنت پرسرعت و كاربردهاي آن است / جايگاه وضعيت اينترنت در ایران در رتبه 144 جهان قرار داريم كه غير قابل قبول است.
ایلنا: يك كارشناس فناوري اطلاعات در خصوص وضع اينترنت كشور گفت: در حال حاضر بيشترين كاربران اينترنت در ايران از طريق شماره گير تلفني از طريق كارت و يا اشتراك به ISP ها به اينترنت وصل مي‌باشند كه حداكثر امكان ارسال و دريافت 64 كيلو بيت در ثانيه را در شرايط ايده‌آل دارند، كه عملا اين دسترسي گاها به دانلود فايلها با سرعت 5 كيلو بيت و در مواردي به چندين ده بايت كاهش پيدا مي‌كند.
علي اكبر جلالي در گفتگو با خبرنگار ايلنا با اشاره به اينكه اينترنت پر سرعت 128 كيلو بيت در ثانيه به عنوان اينترنت پرسرعت در ايران شناخته مي‌شود افزود: ضريب نفوذ اينترنت در ايران زير يك درصد است چرا كه اتحاديه جهاني ارتباطات، ITU، دسترسي به پهناي باند كمتر از 256 كيلو بايت در ثانيه را پهناي باند زياد نمي‌شناسد و با اين استاندار به راحتي مي‌توان گفت كه در ايران اينترنت پر سرعت اصلا نداريم!
وي با بيان اينكه در كشور تعداد بسيار محدودي دسترسي با سرعت‌هاي بالاتر براي دانشگاهها و بعضي از نهادها و شركتهاي خاص پيش بيني شده است،گفت: بايد توجه داشت كه، در تبيين استراتژي‌هاي توسعه زندگي هزاره سوم به سرعتهاي زياد اينترنت هوشمند و فناوريهاي فردا انديشيد.
وي تاكيد كرد: به نظر مي رسد سرعت كيلو، مگا، گيگا، ترا، پتا، اگزا، زتا و يوتا كه براي انتقال داده تا حجم ده به توان 24 پيش بيني شده‌اند و احتمالا بعضي از كشورها بصورت محرمانه‌ آنها را در خدمت دارند، را در آينده‌هاي دور شاهد باشيم و توقف در انتقال رنج كيلو بيت در ثانيه ديگر غير قابل قبول است.
جلالي تصريح كرد: اگر در يك سناريو واقعي فرض كنيم كه ساعت بين 8 تا 10 شب است و پدر در يك خانواده مشغول ديدن فوتبال در كانال ورزش HDTV باشد، و مادر مشغول گفتگو از طريق تلفن ويديويي با خواهر خود، دختر در كلاس درس مجازي مشغول آموزش تعاملي و پسر خانواده مشغول بازي گروهي برخط باشد نيازمند به پهناي باند 70 مگا بيت در ثانيه مي‌باشد.
وي ادامه داد: كشورهاي اروپايي دسترسي به 100 مگا بيت در ثانيه را براي شهروندانشان هدف اوليه قرار داده و بعضا مشغول ارائه چنين سرويسي مي‌باشند، در كشور كوچك سنگاپور مسئولين به دنبال دسترسي شهروندان به اينترنت با سرعت يك گيگا بيت در ثانيه هستند!
جايگاه ايران بين ديگر كشورها
جلالي با بيان اين كه كشورهاي توسعه يافته در حوزه توسعه اينترنت و كاربردهاي آن در حال افزايش دسترسي شهروندانشان به شبكه‌هاي با پهناي باند زياد مي‌باشند گفت: آنها براي افزايش پهناي‌باند زياد توجيه اقتصادي دارند و علاوه بر آن افزايش كيفيت خدمات برخط را نيز با اهميت مي‌دانند.
وي ادامه داد: تاثير 17درصد در GDP كره جنوبي سال 2007، تاثير 35درصد در صادرات كره جنوبي در سال 2007، تاثير 2درصد از 1/5درصد رشد اقتصادي كره جنوبي در سال 2006 و تاثير 6/1درصد از 5درصد رشد اقتصادي كره جنوبي در سال 2007 مديون دسترسي شهروندان به اينترنت با سرعت بالا بوده است.
به گفته وي در كشورهاي توسعه يافته نيز به ازاي يك درصد افزايش تعداد كاربران اينترنت با سرعت بالا، حدود 240 دلار به سرانه GDP مردم آن كشورها افزوده شده است.
اين كارشناس فناوري اطلاعات تاكيد كرد: در حال حاضر كره جنوبي كشور اول دنيا در توسعه اينترنت پرسرعت و كاربردهاي آن است كه در اين ميان جايگاه وضعيت اينترنت در كشورمان چندان مناسب نيست چرا كه در رتبه 144 جهان قرار داريم كه غير قابل قبول است.
وي تاكيد كرد: دولت هاي گذشته و دولت حاضر هيچ كدام توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي كشور را در حول محور فناوري اطلاعات و ارتباطات نديده‌اند و تا زماني فناوري اطلاعات و ارتباطات به عنوان يك عنصر موثر در توسعه اقتصادي نشود، وضعيت به همين شكل ادامه خواهد داشت.
در برنامه توسعه سوم بصورت خيلي اجمالي به توسعه ارتباطات نگاه شد و در برنامه چهارم تلاش بيشتري صورت گرفت كه اين پديده در كشور توسعه يابد و قدمهاي بيشتري برداشته شد اما در نهايت در برنامه پنجم كه دولت درك بيشتري از اين پديد پيدا كرده است و پروژه‌هايي مانند كارت سوخت هوشمند توانسته ذهن مسئولين را به كارايي اين پديده بيشتر كند بحث توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات بيشتر شده است.
جلالي در خصوص قطعي هاي اينترنت در كشور گفت: در كشورهاي توسعه يافته كه درون جامعه اطلاعاتي قرار گرفته‌اند و اينترنت و كاربردهاي فناوري اطلاعات را با ديد اقتصادي مورد توجه قرار مي‌دهند، قطع يك لحظه از اينترنت را بسيار خطرناكتر و پرهزينه‌تر از قطع برق مي‌دانند، لذا به آن حساس هستند.
وي ادامه داد: اين مسئله در كشور ما مانند كشورهاي ديگر نيست و ممكن است بعضي نبود اينترنت و دسترسي به اطلاعات جهاني نعمت هم بدانند و اين دو نگاه كاملا متفاوت منشع اصلي بي توجه‌اي به قطع اينترنت در ايران است اما در نهايت از نظر فني مي‌توان تهميداتي در نظر گرفت كه اين قطعيها انجام نشود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر