Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

۱۳۹۱ تیر ۹, جمعه

رقص و پایکوبی لخت مادرزاد منابع افتنبلادت



رقص و پایکوبی لخت مادرزاد منابع افتنبلادت
///////////////////////////

ما خواهان  آزادی بی قید و شرط این دو روزنامه نگار سوئدی که در آفریقا زندانی هستند هستیم
/////////////////////

ما خواهان روشن شدن موضوع ناپدید شدن روزنامه نگار کرد مولود افند هستیم 

Kurdiska journalisten mawlud afand som jobbade med israel kurds  månatligs tidningen i Norra Irak   kidnappade av Iranska agenter i irakiska kurdistan med hjälp av Sherzad Omar och några personer  till.
 Han  reste inte frivillig  till staden Sulaimaniyah tvärtom  han bedövade med anestesimedel av iranska agenter  och överförde till iranska konsulatet i Erbil och därifrån körde dem med diplomatisk bil till Sulaimaniyah  sedan överförde över gränsen mellan Iran och Irak bashmax.
Därför att en kvinna skulle besöka honom den 8 juni, men det fanns en annan man i mawluds  lägenhet som plockade hans saker till en skåpbil  mannen heter Sherzad Omar, en man till som kallade sig saro  och plockade mawluds datorer och alla hans värde saker förde till en skåpbil och körde i väg, hon skulle fråga Sherzad, men han hotade henne om hon försvinner inte därifrån det kommer att hända henne då hon blev rädd och sprang därifrån.
Denna kurdiska journalisten som försvann i Irakiska kurdistan har fängslats  i Iranska konsulatet till den 12 juni, men efter den 12 juni klockan 17:30 körde i väg med en svart bil mot staden Sulaimaniyah han fängslade i Iranska konsulatet i Sulaimaniyah fram till den 13 juni klockan 21:00 därifrån överförde över gränsen mellan iran och Irak till Iran.
Den 14 juni Iranska agenter förde honom till staden kermanshah därifrån förde till staden sannandej  stannade där fram till den 15 juni därifrån förde Iranska säkerhetspolis  honom till mahabad hans hemstad.
Den 17 juni överförde honom till tabriz därifrån vidare till tehran.
Just nu han sitter under kränkande och svårighets tortyr av Iranska underrättelsetjänsten i Tehran.
Mvh israel kurd europa

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر