دفاع از پناهندگان سیاسی ساکن اقلیم کردستان وظیفه ی همه انسانها یآزاد اندیش و صاحب وجدان میباشد تعدادی از پناهندگان سیاسی اهل شرق کردستان در اقلیم کردستان بر سر میبرند که از نحوی امنیت جانی خویش نگرانند ما از راه های گوناگون از مسئولین اقلیم کردستان میخواهیم که امنیت جانی آنها را حفظ نموده و آنها را در امن و امان نگهداری کنند. و دفاع از پناهندگان سیاسی ساکن اقلیم کردستان وظیفه ی همه ما میباشد که در خارج از کشور بر سر میبریم.
همه در این رابطه آگاه هستند که بعداز خروج نیروهای آمریکایی از عراق سپاه قدس و وزارت اطلاعات رژیم ایران فشارهای خود را بر روی مسئولین اقلیم کردستان بیشتر میکنند و این فشارها جان پناهندگان سیاسی ساکن اقلیم کردستان را تهدید میکند.
بعد از خروج نیروهای آمریکایی از عراق رژیم با خیال خامش دست به تحرکات اطلاعاتی و زیرزمینی نموده است دوستان باید خیلی هشیار باشیم در این رابطه رژیم ایران در این تحرکاتی که دست به آن زده است رفته 6 گروه مختلف با افکار مختلف تاسیس نموده است که یکی از این تیمها بازماندگان توده یها و افراد چپنما تسلیم شده هستند که از راه آنها گروه های چپ ضد امپریالیستی را علیه سیاست ایالات متحده بشوراند که در مقاله آینده منتشرمیشود با تفسیر.
دیفاع لە پنابرانی سیاسی لە هەریمی کوردستان ئەرکی سەر شانی هەمو کوردیکە کە لە دەروەی وەلات دەژێت ئیمە داوا لە حەکۆمەتی هەریمی کوردستان دەکین ئەمنیتی گیانی پنابرانی کوردی رۆژهەلات بە پاریزێت.لە گەل ریزۆ سۆپاسمدا سامۆئیل کرماشانی
مستوره اردلان
ماه شرف خانم مستوره اردلان شاعر، نویسنده و تاریخنگار کورد
دیروز 27 آذرماه 90 از مجسمه نویسنده، شاعره و تاریخ نویس کُرد ماه شرف خانم قادری(مستوره اردلان) که توسط "هادی زیاالدینی" از هنرمندان و پیکرسازان شهیر سنندج ساخته شده است با حضور جمعی از مسئولان محلی، شهردار سنندج و جمعی از هنرمندان و نویسندگان رونمایی شد.
این مجسمه در خیابان خندق، ابتدای بلواری که به عمارت خسروآباد محل زندگی مستوره منتهی می شود نصب شده است.
ماه شرف خانم قادری"مستوره اردلان" شاعره، نویسنده و اولین زن تاریخ نویس جهان از شاهزادگان اردلان، در سال 1184 هجری شمسی (1805 میلادی) در شهر سنندج، مرکز حکومت اردلانها چشم به جهان گشود و در سال 1227 هجری شمسی (1848 میلادی) در سنین جوانی چشم از جهان فرو بست. مستوره اردلان زنی هنرمند و شاعره ای با احساس و تاریخ نویسی با استعداد و متعهد بوده و لقب اولین زن مورخ جهان مختص به وی است.
ماه شوکت خانم ناسراو بە مەستوورەی ئەردەڵان ساڵی ١٨٠٥ زایینی لە شاری سنە لە دایک بوو. باوکی ابولحسن بیگ کوری موحەممەد ئاغای نازری کوردستانی بوو کە خاوەن شکۆ و ڕێزێکی زۆر لە ناو دانیشتوانی شاری سنە دا بوو. بە هۆی ئەوە کە ئەو بنەماڵەیە نازری سەندووق خانەی والییەکانی ئەردەڵان بوون لە هەندێک سەرچاوە دا بە نازریش ناویان نووسراوە. مەستوورە لە گەنجێتی دا مێردی بە خەسرەو خان کرد کە والی ئەردەڵان بوو. بە هۆی ئەوە کە یەکجار ژیر و زانا بوو و زوو فیری وانەکانی فێرگە دەبوو، هەر بۆیە لەو سەردەم دا کە ژنان کەمتر بایەخیان بە دەرس خوێندن دەدا، زۆر کەس مەستوورەیان وەک نموونەیەک ئاماژە پێ دەکرد و وەک سەنبولی ژنانی ناوچە ناوی بەدەر کردبوو. دەستخەتی مەستوورە یەکجار خۆش بوو و خۆشنووسی ئەو ناوبانگی دەرکردبوو. چەند کۆپلە شێعرێکی بە زمانی فارسی نووسیبوو کە لە ژێرەوە بۆ وێنە یەکێکیان دەخەینە بەر چاو. بەداخەوە زۆر شێعری مەستوورە ون بوون و نەماون و کاری ئەدەبی دیکەشی هەبووە کە لە هەندێک شوێن دا باسی لێ کراوە بەڵام ئەمڕۆ وە دەست ناکەون. مەستوورەی ئەردەڵان ناوبانگی زۆرتر لە بەر کتێبی بە نرخی مێژووییە کە بە ناوی مێژووی ئەردەڵان نووسیبووی. ئەم کتێبە لە پێوەندی بە کوردناسی سەرچاوەیەکی جێی متمانەی جیهانییە. مەستوورە تا دوایین ساتەکانی ژیانی لە سەر نووسینی ئەم کتێبە بە نرخە بەردەوام بوو تا لە ساڵی ١٨٤٨ی زایینی کۆچی دوایی کرد.
...............................................
فیسبوک، بزرگترین شبکه اجتماعی جهان اعلام کرد به زودی صفحه مشخصات کاربران این شبکه با «مشخصات کاملا جدیدی» جایگزین می شود.
فیسبوک در وبلاگ خود اعلام کرد این گاهشمار که روز پنجشنبه ٢٤ آذر راه اندازی شده به گونه ای طراحی شده است که «وقایع مهم زندگی» کاربران را در سال جاری به نمایش بگذارد.
کاربران می توانند بلافاصله گاهشمار فیسبوک را فعال کنند و در عین حال می توانند بدون گزینش گاهشمار، صفحه مشخصات فعلی خود را که فعالیت ها ی روزانه کاربر را به نمایش می گذارد، نگاه دارند. این شبکه در مورد این که چه زمانی گاهشمار به طور کامل جایگزین صفحه مشخصات فعلی کاربران خواهد شد، اظهار نظری نکرده است.
به محض اینکه کاربران گاهشمار فیسبوک خود را فعال کنند، این شبکه اجتماعی به آنها هفت روز مهلت می دهد تا اطلاعاتی را که در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت را بازبینی کنند. کاربران این امکان را دارند که گاهشمار فیسبوک خود را زودتر از ٧ روز در معرض دید عموم قرار دهند.
این شبکه اجتماعی به کاربران خود پیشنهاد می کند تنها وقایع مهم زندگی را برای بازدید عموم بگذارند و باقی را از دید عموم پنهان کنند. همچنین با استفاده از منوی حریم خصوصی میزان دسترسی سایر کاربران به اطلاعات شخصی خود را تنظیم کنند.
این شبکه همچنین اعلام کرد که کاربران از این پس می توانند با استفاده از ویژگی جدیدی به نام «کارنامه فعالیت ها» می توانند تمام فعالیت هایی را که از زمان پیوستن به فیسبوک در این شبکه انجام داده اند را بازبینی کنند و در صورت لزوم با تنظیم منوی حریم خصوصی آنها را از دید عموم پنهان نگاه دارند.
الکساندر لاینس، نماینده فیسبوک و رییس ارتباطات کاربری این شبکه در یک ایمیل گاهشمار جدید فیسبوک را «ابزاری قدرتمند برای مستند سازی از زندگی افراد» توصیف کرد.
او همچنین افزود کاربران می توانند این گاهشمار را با لحظات مهم و خاص زندگی خود که تا به حال در فیسبوک نبوده اند، پر کنند. لحظاتی چون فارغ التحصیلی، نامزدی، عروسی و تولد یک نوزاد همه می توانند با افزودن یک صفحه در گاهشمار، تصویر زنده و دقیق تری از شما به دوستانتان ارایه کنند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر