////////////////////////////////////
شاهزاده علیرضا پهلوی خودکشی زد روحش شاد یادش گرامی
وبسایت رضا پهلوی، ولیعهد سابق ایران، از مرگ شاهزاده علیرضا پهلوی، فرزند سوم آخرین خانواده سلطنتی ایران خبر داده است. چیزهای که در ایران میگذرد بی تاثیر نیستند خوب این یک ایرانشناس میباشد ایرانی که در دست یک مشت آخوند کله پوک تشنه به خون انسان اسیر شده است حتما بر روحی و روان انسانهای ایرانی تاثیر گذار خواهند بود این رویدادهای که در ایران اتفاق می افتد.
بر اثر مصرف بیش از حد موادمخدر از نوع کوکائین دشت به خودکشی زد .؟
در این مطلب ضمن ابراز اندوه عمیق خانواده پهلوی و تسلیت آنان به اقوام و دوستانشان در سراسر جهان، گفته می شود: «هرچند علیرضا سال ها با اندوه خود مبارزه کرد اما در آخر، تسلیم شد و در بامداد چهارم ژانویه ۲۰۱۱، در منزلش در شهر بوستون، خودکشی کرد».
سایت رسمی رضا پهلوی ضمن اعلام این خبر می نویسد: «علیرضا پهلوی نیز مانند میلیونها ایرانی از وقایع ناگواری که بر ایران گذشته و همچنین از دست دادن پدر و خواهرش در جوانی، در رنج بود».
علیرضا پهلوی، پسر دوم محمدرضا پهلوی و فرح پهلوی، هنگام مرگ ۴۴ سال داشت و فارغ التحصیل دکترای رشته ایران شناسی از دانشگاه هاروارد بود.
لیلا پهلوی، کوچک ترین فرزند آخرین خانواده سلطنتی ایران نیز، در خرداد ۱۳۸۰، در سن ۳۱ سالگی در لندن، بر اثر مصرف بیش از حد قرص آرام بخش درگذشت.
///////////////////////////
یک پناهجوی ایرانی درمعرض اخراج از سوئد
فدراسیون سراسری پناهندگان ایرانی در سوئد ازجمله سازمان های پناهندگی ست که برای جلوگیری از اخراج او به ایران اقداماتی را انجام داده است. این فدراسیون درتلاش است تا بتواند یک حرکت اعتراضی در پیش از ظهر فردا، چهارشنبه دربرابر اداره کل امورمهاجرت در سولنا، استکهلم ترتیب دهد. درمورد اقدامات این فدراسیون، عبداله اسدی، دبیرآن در یوتبوری.
افزایش تعداد پناهجویان در سوئد
در این گزارش آمده است که بیشترین پناهجیان ،کولی های ساکن صربستان بودند و پس از آن به ترتیب از کشورهای سومالی، افغانستان، عراق و کوسووو.
در سال گذشته تعداد کودکان تنهائی که به سوئد پناهنده شدند نیز افزایش داشت . در این سال ، ٢٣٩٤ کودک پناهجو به سوئد آمدند که ١٤٤ نفر بیش از سال ٢٠٠٩ بود.
اضافه کنیم که اداره ی کل امورمهاجرت تنها با تقاضای پناهندگی یک سوم از ٣٢٠٠٠ نفری که تقاضای آنها مورد بررسی قرار گرفت موافقت کرده است.
همچنین اضافه کنیم که به گزارش اداره ی کل امور مهاجرت، زمان رسیدگی به پرونده ی پناهجویان در سال گذشته به نسبت سال پیش از آن، کوتاهترشده بوده.
مصرف زیاد دارو، می تواند مشکل آفرین شود
با پایان گرفتن انحصارتوزیع و فروش دارو و خصوصی شدن این رشته درسوئد، داروهای مسکن و بدون نسخه حتی درفروشگاه ها نیز بدون تعیین این محدودیت سنی به فروش می رسند.
پروفسور Björn Beermann دراداره ی امور دارویی Läkemedelsverket درگفتگویی با اولگیتسا لیندکویست از رادیوی بین المللی سوئد، می گوید که این گونه داروها نیز مانند تنباکو و الکل دارای عوارض هستند و نباید آزادانه و به هرشکلی دراختیار جوانان قرارگیرند.
درمیان داروهای مسکن و بدون نسخه که درفروشگاه ها به فروش می رسند مادهی paracetamol وجوددارد. مصرف زیاده ازحد این ماده شاید عوارض فوری و قابل مشاهده نداشته باشد، اما پس از حدود یک شبانه روز، آنچنان صدماتی به بدن واردمی کند که به هیچ وجه قابل درمان نیست. اما پاراستامول، چه ماده ای ست که می تواند چنین صدماتی را به بدن انسان واردکند. دکترعلی هاشمی، متخصص بیماری های عمومی درمرکزدرمانی Hässelby در استکهلم دراین مورد توضیحاتی داده است.
دارو و مادهی پاراستامول ازجمله داروهای مسکن مفیدی ست که به گفتهی پزشکان عوارض کمتری دارد، به این شرط که مصرف آن بیش از میزان تعیین نشده نباشد. مصرف زیاد این دارو می تواند تاثیرشدیدی روی کبد داشته باشد.
پروفسور بیورن بیرمن نیز باتاکیدبرآسیب شدید کبد درصورت مصرف زیاد پاراستامول، می گوید که دراین صورت تنها راه نجات مصرف کننده، تعویض کبد اوست.
گفته می شود که مصرف مداوم پاراستامول می تواند باعث عادت و یا به نوعی اعتیاد شخص نیز بشود. پروفسور بیورن بیرمن می گوید که ماده پاراستامول اعتیاد جسمانی ایجادنمی کند، اما مصرف این ماده عادتی به وجودمی آورد که بیشتر رفتاری ست. او به عنوان نمونه به افرادی اشاره می کند که بطورمرتب آدامس می جوند. به گفتهی او نمی توان نام اعتیاد روی این حرکت آنها گذاشت، اما رفتاری ست که مرتب انجام می دهند، رفتاری که ازدید پزشکی می تواند به اعتیاد شبیه باشد.
آماردقیقی درمورد شمار افرادی که با عوارض مصرف پاراستامول روبرومی شوند وجودندارد، اما به گفته ی پروفسور بیورن بیرمن، درصورت مصرف زیاده ازحد این ماده باید فورا به بیمارستان مراجعه کرد تا شاید بتوان تادیرنشده از آسیب دیدن کبد جلوگیری شود.او باتوجه به خطراتی که مصرف زیاد پاراستامول می تواند ایجادکند، خواستار تعیین مرزسنی ۱۸ سال برای خرید این داروست. دکترعلی هاشمی نیز خرید آزادانهی این گونه داروها را توسط افراد زیر ۱۸ سال به دلیل کمبود اطلاعات، چندان درست نمی داند.
پروفسور بیورن بیرمن برای پیش گیری از بروز مشکلات ناشی از مصرف زیاده ازحد این گونه داروها به ویژه توسط کودکان و نوجوانان، پیشنهادمی کند که از نگهداری تعداد زیاد آنها درخانه خودداری شود.
سال ۲۰۱۰، سال خوب اقتصادی برای خانوارها درسوئد
محاسبات اولیه نشان میدهد که نرخ رشد اقتصادی برای سوئد در سال ۲۰۱۰ به ۵ درصد خواهد رسید که بالاترین نرخ رشد اقتصادی در میان کشورهای اتحادیه اروپاست. البته انتظار نمیرود که در سال ۲۰۱۱نیز شاهد چنین نرخ رشد بالایی برای اقتصاد سوئد باشیم اما رشد ۵,۳ درصدی برای سال ۲۰۱۱ دور از دسترس نیست. پیش بینی میشود که صنایع سوئد به نیروی کار بیشتری احتیاج داشته باشند و انتظار میرود از میزان بیکاری ولو با آهنگی کند کاسته شود.
به گفته بودیل هالین گروهی که در سال ۲۰۱۱ در وضعشان تغییری ایجاد نخواهد شد بازنشستگان کشورند با وجود اینکه از مالیات حقوق بازنشستگی کاسته شده است. در مقابل، آنانی که تنها از بازنشستگی پایه یا garantipension برخوردارند وضعیت بهتری خواهند داشت. وی میگوید:
بازنشستگانی که از بازنشستگی پایه برخوردارند در ماه چیزی حدود ۲۵۰ کرون بعد از کسر مالیات به درآمدشان اضافه خواهد شد. دلیلش هم اینست که کسور پایه برای بازنشستگان افزایش یافته است اما در مقابل بدلیل کاهش پرداختها به بازنشستگان بدلیل فعال شدن ترمز ساختاری در سیستم بازنشستگی، انتظار میرود که حقوق اغلب بازنشستگان چیزی حدود ۴ درصد کاهش یابد. بنابراین برای اغلب بازنشستگان بهبودی صورت نخواهد گرفت با وجود اینکه مالیاتشان کاهش یافته است.
وضعیت دانشجویان نیز کمی بهتر خواهد شد. دانشجویان اجازه دارند که از این پس تا سقف ۶۸۴۸۰ کرون در هر نیم سال تحصیلی کارکنند و درآمد داشته باشند بدون اینکه به روی میزان وام تحصیلی شان تاثیری داشته باشد. برای تشویق افراد به اجاره دادن خانههای خود سقف کسور مالیاتی برای درآمد ناشی از اجاره به ۱۸۰۰۰ کرون در سال افزایش مییابد.
عوارض مسکن که به کمونها پرداخت میشود نیز افزایش مییابد و به ۶۵۱۲ کرون در سال خواهد رسید. به گفته بودیل هالین از بانک ایکانو تنها مایه نگرانی برای خانوارها در سال۲۰۱۱ موضوع بالا رفتن نرخ بهرههاست. وی میگوید:
اگر وام مسکن دارید باید بدانید که به گمان اغلب آگاهان در سال ۲۰۱۱ بهرهها بالا خواهد رفت. بنابراین بهتر است برای این موضوع آمادگی داشته باشید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر