Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

۱۳۸۹ اردیبهشت ۱۹, یکشنبه

موضوع اطلاعیه درمورد محکوم نمودن رژیم فاشیزم مذهبی


موضوع اطلاعیه درمورد محکوم نمودن رژیم فاشیزم مذهبی
صبح امروز شیرین علم هویی ، فرهاد وکیلی ، علی حیدریان و فرزاد کمانگر به همراه مهدی اسلامیان به دست دژخیمان نظام جمهوری جنون اسلامی اعدام شدند
و شهید نموده اند بله دژخیمان خونآشام جان فرزندان ما را گرفتند مرگ و نابودی برای رژیم فاشیزم مذهبی
بگذارید تا میتوانند بر آسمان کردستان ستارها را به زمین بکشانند تا این ستارها پر پر بشوند و به چشم فاشیزم مذهبی برود انتقام خون فرزاد و جوانان دیگر خواهیم گرفت
-------------------------
ديكتاتورى آخوندى صبح امروز در يك اقدام جنايتكارانه در وحشت از قيام مردم ايران پنج تن از زندانيان سياسى را بهطور جمعى در زندان اوين بهدار آويخت. اسامى اعدام شدگان عبارتند از ”فرزاد کمانگر“ فرزند باقى، ”على حيدريان“ فرزند احد، ”فرهاد وکيلى“ فرزند محمد سعيد، ”شيرين علم هولى“ فرزند خدر و ”مهدى اسلاميان“ فرزند محمد.

خبرگزارى رسمى حكومت آخوندى با مخابره اين خبر افزود: پنج تن از عوامل گروهک ضدانقلاب سحرگاه امروز - يکشنبه- در زندان اوين بهدار مجازات آويخته شدند

--------------------------------------------

وکیل مدافع: هیچ اطلاعی از اعدام این افراد نداشتم

برگرفته از سایت کمیته گزارشگران حقوق بشر

فرزاد کمانگر، علی حیدریان، فرهاد وکیلی، شیرین علم‌هولی و مهدی اسلامیان، صبح امروز، یکشنبه ۱۹ اردیبهشت اعدام شدند. خلیل بهرامیان، وکیل فرزاد کمانگر، دقایقی پس از انتشار این خبر گفت که «هیچ‌گونه اطلاعی از اعدام این افراد ندارد.»

وی اضافه کرد که برای اطلاع از صحت خبر به دادستانی تهران مراجعه خواهد کرد.

فرزاد کمانگر معلم کرد، در مرداد ماه سال ۱۳۸۵ بازداشت شد. وی در طول ماه‌ها بازداشت تحت شکنجه‌های شدید جسمی و روحی قرار گرفت که آن را در رنج‌نامه‌ای منتشر ساخت.

وی در اسفند ماه ۱۳۸۶ به اعدام محکوم شد. در تاریخ ۱۵ بهمن ۱۳۸۸، این معلم کرد، در نامه‌ای به رئیس قوه قضاییه خواستار برگزاری مجدد دادگاه خود شد.

مهدی اسلامیان در تاریخ ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۳۸۸ بازداشت شده بود و شش ماه را در سلول انفرادی گذرانده بود. گفتنی است پیش از این محسن اسلامیان، برادر این زندانی سیاسی نیز اعدام شده بود.

شیرین علم هولی در اردیبهشت ۱۳۸۷ در تهران بازداشت شده و به اعدام محکوم شده بود.

علی حیدریان، به همراه فرهاد وکیلی و فرزاد کمانگر، دو زندانی سیاسی دیگر اعدام‌شده در سحرگاه امروز، از سال ۸۵ در بازداشت به سر می‌بردند. بسیاری روند برگزاری دادگاه این افراد را «ناعادلانه» خوانده بودند.

---------------------------------------

فرزاد کمانگر و چهار زندانی سیاسی دیگر اعدام شدند

رژیم جنایت پیشه جمهوری اسلامی صبح امروز در يک اقدام جنايتكارانه در وحشت از گسترش قيام مردم ايران پنج تن از زندانيان سياسى را به‌ طور جمعى در زندان اوين به دار آويخت.

خبرگزاری هرانا - مسولان زندان اوین با قطع تلفن های این زندان از دو روز گذشته اقدام به اجرای حکم اعدام زندانیان سیاسی فرزاد كمانگر فرزند باقي، علي حيدريان فرزند احد، فرهاد وكيلي فرزند محمد سعيد، شيرين علم‌هولي فرزند خدر و مهدي اسلاميان فرزند محمد نمودند.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا این احکام در حالی به اجرا درآمد که پرونده سه تن از متهمان این پرونده در مرحله بازنگری (اعمال ماده ۱۸) قرار داشت و همچنین هیچ یک از وکلا و خانواده ها در جریان اجرای این احکام قرار نگرفتند.

گزارشات تکمیلی در این رابطه منتشر خواهد شد.

---------------

انتقال زندانی سیاسی محکوم به اعدام به مکانی نامعلوم

خبرگزاری هرانا - ساعت 13 ظهر امروز شنبه 18 اردي بهشت ماه، مهدی اسلامیان زندانی سیاسی محکوم به اعدام از زندان رجایی شهر کرج به مکان نامعلومی منتقل شد.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، مهدی اسلامیان زندانی سیاسی محبوس در زندان رجایی شهر کرج که به اتهام کمک مالی به برادر خود، از متهمان انفجار حسینیه رهپویان وصال شیراز، به اعدام محکوم شده بود به مکان نامعلومی منتقل شده است.

لازم به یادآوری ست برادر نامبرده محسن اسلامیان، متهم ردیف اول، پیش تر از سوی شعبه 15 دادگاه انقلاب محکوم به اعدام و حکم وی نیز سال گذشته مورخ 22/1/88 از سوی دادگاه انقلاب اجرا شد.

دستگاه قضایی در طی روز جاری طی اطلاعیه ای از دست کم اعدام شش زندانی خبر داده بود، انتقال بی مقدمه و بی خبری از سرنوشت وی، بر نگرانی ها از وضعیت این زندانی و خصوصا خطر اجرای حکم اعدام می افزاید.






كامياران بعد از شهادت فرزاد كمانگر معلم آزاده , به غليان در آمد
روز يكشنبه 89.2.19 بعد از اجراي سبعانه حكم اعدام معلم آزاديخواه و عضو كانون صنفي معلمين , همه مردم كامياران به فغان در آمده وبه خيابانها ريختند . شهر حالت حكومت نظامي گرفته و صدها خودرو و مامور از ارگانهاي مختلف اعم از يگان ويژه ضد شورش و نيروي انتظامي و لباس شخصي
----------------------------------

مهرداد کمانگر : جرآت گفتن خبر اعدام فرزاد را به مادرم ندارم



انواده و وکیل فرزاد کمانگر اعلام کرده اند که خبر اعدام فرزاد را از طریق اخبار
منتشر شده دریافت کرده اند. برادر فرزاد کمانگر در گفتگو با خبرنگار جرس ضمن ابراز تاثر و تاسف شدید از اینکه خبر مرگ یک عزیز را باید از خبرگزاری ها شنید، می گوید: اینها که سراپا دروغ هست
ند کاش خبر اعدام برادرم هم دروغ باشد. از دیروز بی خبریم


مهرداد کمانگر ضمن اعلام بی خبری از وضعیت برادرش می گوید ما از دیروز هیچ تماسی با فرزاد نداریم و امروز ما هم از خبری که فارس و سایت ها منتشر کرده اند فهمیده ایم که فرزاد را اعدام کرده اند ولی کاش خبر درست نباشد.


وی ادامه داد: از صبح که خبر را شنیده ام به همه جا زنگ زده ام. ولی هیچ کس جواب مان را نمی دهد.


برادر فرزاد کمانگر ضمن اشاره به تماس خود با مسولان پرونده فرزاد در وزارت اطلاعات، با بیان اینکه وزارت اطلاعات استان می گوید پرونده فرزاد را به دادستانی منتقل کرده ایم می گوید: اگر کشور ما قانون داشت الان فرزاد اعدام نمی شد، اگر عدالت وجود داشت نباید فرزاد را اعدام می کردند ویا حداقل کسی به ما خبر می داد که الان فرزاد کجاست. نزدیک به یک ساعت است که همه از تهران به ما خبر می دهند و ما خودمان خبر نداریم که فرزاد مان کجاست. زنده است، اعدام شده است یا نمی دانم در کشور چه خبر است، قانون کجاست.


وی در پاسخ به این پرسش که آیا از طریق نماینده های کرد در مجلس شورا اسلامی پیگیر وضعیت فرزاد بوده اند، می گوید: به نماینده مجلس مان هم زنگ زده ام. همه مثل هم هستند و هیچ کاری نمی کنند. می گویند آنها هم خبر را از خبرگزاری ها شنیده اند. شما بگویید ما چه کار کینم؟



جرات گفتن به مادرم را ندارم

مهرداد کمانگر می گوید: من اصلا جرات نمی کنم خبر اعدام فرزاد را به مادرم بدهم.اگر این کشور قانون داشت من الان شرمنده مادرم نبودم. نمی دانم به مادرم چه بگویم. چشم انتظار آقای بهرامیان وکیل فرزاد هستیم . او را به دادستانی فرستاده ایم تا خبر واقعی را برایمان بیاورد. همه امیدم فقط همین است که خبر راست نباشد چون اصلا به خانواده هیچ اطلاعی نداده بودند. .


برادر فرزاد کمانگر که با صدایی گرفته حرف می زد، قادر به ادامه گفتگو نبود.



بی اطلاعی وکیل


از طرفی بهرامیان وکیل فرزاد می گوید: از اعدام موکل خودم بی اطلاع هستم وبرای اطلاع از صحت خبر به دادستانی تهران مراجعه خواهد کرد.


بر اساس آخرین گزارش ها: مسوولان زندان اوین با قطع تلفن های این زندان از دو روز گذشته اقدام به اجرای حکم اعدام زندانیان سیاسی فرزاد كمانگر فرزند باقي، علي حيدريان فرزند احد، فرهاد وكيلي فرزند محمد سعيد، شيرين علم هولي فرزند خدر و مهدي اسلاميان فرزند محمد نمودند.


خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومي دادسراي عمومي و انقلاب تهران خبر داده است ، فرزاد كمانگر، علي حيدريان، فرهاد وكيلي، شيرين علمهولي و مهدي اسلاميان، پنج تن از گروهكهاي ضد انقلاب كه در عمليات تروريستي از جمله بمبگذاري در مراكز دولتي و مردمي شهرهاي مختلف ايران دست داشتند سحرگاه امروز يكشنبه در زندان اوين به دار مجازات آويخته شدند.



این احکام در حالی به اجرا درآمد که پرونده سه تن از متهمان این پرونده در مرحله بازنگری (اعمال ماده ۱۸) قرار داشت و همچنین هیچ یک از وکلا و خانواده ها در جریان اجرای این احکام قرار نگرفتند.

------------------------------------------------------------------

عزای عمومی و اعتصاب در کردستان

دادسرای عمومی و انقلاب تهران صبح دیروز با صدور اطلاعیه ای از اعدام ۵ زندانی سیاسی، که چهار تن آنان از زندانیان کرد بودند، به نامهای فرزاد كمانگر فرزند باقی، علی حیدریان فرزند احد، فرهاد وكیلی فرزند محمد سعید، شیرین علم‌هولی فرزند خدر و مهدی اسلامیان فرزند محمد خبر داد. این خبر اولین ساعات صبح دیروز در حالی بر خروجی پایگاه های خبری قرار گرفت که وکیل مدافع برخی از اعدام شدگان و خانواده های آنان در مصاحبه با «روز» اعلام کردند از اجرای حکم بی خبر بوده اند. مهرداد برادر فرزاد کمانگر می گوید: "روز قبل از اجرای حکم خانواده با فرزاد صحبت کرده بودند".

مصاحبه روز با خلیل بهرامیان، مهرداد کمانگر و ملائکه علم هولی را در پی بخوانید.

مسولان قضایی باید تحت پیگری قرار بگیرند

خلیل بهرامیان، وکیل مدافع فرزاد کمانگر، شیرین علم هولی و مهدی اسلامیان در مصاحبه با "روز" با اعلام اینکه از اجرای حکم موکلان خود خبر نداشته است، می گوید: "اعدامی که امروز صورت گرفت فاجعه ی بزرگی بود که در عین ناباوری اتفاق افتاد. نه من و نه خانواده ی موکلینم (فرزاد کمانگر، شیرین علم هولی و مهدی اسلامیان) از اعدام ایشان خبردار نبودیم. ساعت 10 صبح از طریق تماس تلفنی یکی از خبرنگاران از موضوع مطلع شدم. بلافاصله به دادگاه انقلاب، بخش اجرای احکام رفتم و از دادیار مربوطه سئوال کردم، ایشان گفتند از این پرونده خبری ندارند. تاکید کردند پرونده به دلایل امنیتی به دادسرای انقلاب ارسال شده است. بنابراین ساعت یک و نیم بعد از ظهر جهت پیگیری پرونده به دادستانی کل کشور رفتم. در آنجا هم سئوالات من در مورد وضعیت پرونده فرزاد کمانگر و اجرای ماده 18 که قبلا اقدام کرده بودیم عملا با جواب سربالای مسئولین روبروشد".

این وکیل مدافع در ادامه با اشاره به پنهان کردن پرونده فرزاد کمانگر در زمان دادستانی قاضی مرتضوی می افزاید: "ظاهرا پرونده فرزاد قبلا توسط آقای شاهرودی مصادره و برای تهیه گزارش تحویل آقای مرتضوی دادستان سابق تهران شده بود. در نتیجه ی پیگیریهای من طی آخرین ماه های سال گذشته در دادستانی تهران معلوم شد که این پرونده در کشوی میز مرتضوی، دادستان سابق تهران پنهان بوده و تازه پیدا شده است. بعد از آن مقرر گردید معاون دادستان وقت تهران از پرونده گزارش تهیه کند که اینجانب باتوجه به کم تجربگی معاون دادستان و عدم صلاحیت ایشان به این مساله انتقاد کردم. انتقادی که هیچ گاه به آن توجهی نشد. در روزهای پایانی اسفند ماه گذشته به بنده اطلاع داده شد که از پرونده گزارش تهیه شده و باید به دادگاه مراجعه کنم. اما هنگام مراجعه به دادستانی در کمال تعجب حتی اجازه ورود به اینجانب ندادند. بعد از تلاشهای زیاد توانستم زمینه را برای پیگیری و درخواست اجرای ماده 18 پرونده فراهم کنم. این موضوع تا امروز که از اجرای حکم مطلع شدم مسکوت ماند. اکنون هم که صحبت می کنم هنوز این مساله برای من جای باور نیست، هنوز فکر میکنم خواب هستم و دقایقی دیگر بیدار خواهم شد و خوشحال از عدم صحت خبر اجرای حکم".

تماس با خانواده؛ 24 ساعت قبل از اجری حکم

اعلام خبر اعدام این پنج زندانی عقیدتی در حالی صورت گرفت که خانواده بعضی از آنها از تماس تلفنی فرزندانشان در 24 ساعت قبل از اجرای حکم خبر داده اند.

مهرداد کمانگر، برادر فرزاد کمانگر معلم اعدام شده کرد، صبح روز گذشته در مصاحبه با روز گفت: "فرزاد معمولا از زندان با خانواده و به ویژه با مادرم در تماس بود. وی حتی روز قبل از اجرای حکم از طریق تلفن، مانند روزهای عادی با مادرم صحبت کرده اما از اجرا یا احتمال اجرای حکم چیزی نگفته بود".

مهرداد نیز مانند وکیل مدافع پرونده برادرش اظهار داشت که نه مسئولان زندان و نه مقامات قضایی خانواده را در جریان اجرای حکم قرار نداده بودند.

برادر فرزاد کمانگر عصر دیروز در مصاحبه ای دیگر با "روز" هنگامی که برای پیگیری پرونده برادرش در مسیر کردستان- تهران قرار داشت، گفت: "ما خبر اعدام را از رسانه ها و تماس خبرنگاران متوجه شدیم. برای ما یک شوک بزرگ بود. بنابراین هم اکنون جهت پیگیری پرونده به همراه مادرم و خانواده های حیدریان و وکیلی عازم تهران هستیم".

وی با بیان اینکه "تمام تماس های ایشان حتی با وکیل پرونده مسدود شده است"، می گوید: "ما قبلا در مواردی حتی با بازجوی پرونده نیز در تماس بودیم، اما اکنون تماس های ما با ایشان نیز مسدود شده است".

از سوی دیگر آقای خلیل بهرامیان در مورد تحویل جنازه ی اعدام شدگان به خانواده هایشان به "روز" می گوید: " دادگاه قضایی کاری را که خواستند، آنهم نه طبق ضوابط و قانون بلکه به نام اراده شخصی افراد انجام دادند. قانونا باید جنازه ها به خانواده ها تحویل داده شود. اما با توجه به روند قانون گریزی و قانون شکنی ای که در ماه های اخیر پیش آمده، هر کاری از جمله خودداری از تحویل جنازه ها به خانواده ها امکان پذیر است. تحویل جنازه ها یک تکلیف قانونی است. اما دستگاه قضایی در کنترل افراد ماجراجویی است که به اوضاع بحرانی کشور و الزام به اجرای قانون توجهی ندارند. دستگاه قضایی در کنترل افرادی است که تنها منفعت شخصی، مادی، اقتدار طلبانه خود را مد نظر دارند. اگر کشور در وضعیت آرامی قرار بگیرید باید تمامی این افراد تحت پیگرد قانونی قرار بگیرند و مجازات شوند".

به پزشک قانونی کهریزک بروید

وکیل مدافع مهدی اسلامیان، فرزاد کمانگر و شیرین علم هولی در حالی بر تحویل جنازه ها به خانواده ها به لحاظ قانونی تاکید دارد که مسئولان زندان و پزشک قانونی بهشت زهرا از دادن هر گونه اطلاعات به بستگان علم هولی خودداری نموده اند.

ملائکه علم هولی، از اعضای خانواده شیرین علم هولی زندانی اعدام شده ی کرد، با اشاره به خودداری مسئولان زندان از ارائه توضیحات در مصاحبه با "روز" به نقل از برادر شیرین که از همان ساعت اولیه پس از انتشار خبر در مقابل زندان اوین حضور داشت، می گوید: "ما ابتدا به زندان اوین مراجعه کردیم. آنها لباس ها و وسایل شخصی شیرین را به ما تحویل دادند و گفتند به پزشک قانونی بهشت زهرا مراجعه کنید، آنجا مسئولان به شما پاسخ خواهند داد. پس از مراجعه به پزشک قانونی بهشت زهرا، مسئولان بدون هیچ توضیحی گفتند: جنازه ها اینجا نیستند و می توانید به پزشک قانونی کهریزک مراجعه کنید. ما پس از مراجعه به آنجا هم با جواب های سربالای مسئولان روبرو شدیم. آنها نهایتا گفتند که فردا دوباره برگردید".

این عضو خانواده علم هولی نیز با اعلام اینکه خانواده از اجرای حکم شیرین مطلع نشده اند، اعدام این 5 این زندانی سیاسی را مغایر با قانون اساسی خواند و گفت: "فرزندان ما هیچ گناهی مرتکب نشده بودند که اعدام و حتی مجازات شوند".

واکنش ها در کردستان

در پی اعدام زندانیان سیاسی کرد و در اولین واکنش فعالان کرد به این اعدام ها، تعدادی از فعالان سیاسی، مدنی و روزنامه نگاران کرد در داخل و خارج از ایران و در کردستان عراق و شهر سلیمانیه دست به اعتصاب و تجمع و تحصن اعتراض آمیز زدند.

به گزارش خبرنگار "روز" در کردستان عراق، تعداد زیادی از فعالان کرد ایرانی ساکن در کردستان عراق عصر روز گذشته با حضور چند تن از شخصیت های سیاسی، مدنی، مطبوعاتی و مدنی کرد در سکوی آزاد پارک آزادی شهر سلیمانیه دست به تجمع و سپس اعتصاب و تحصن زدند. تحصنی که به گفته خبرنگار روز تا سه روز آینده ادامه خواهد داشت.

خبر نگار "روز" در ارتباط با این مراسم می گوید: "تجمع با همت جمعی از روزنامه نگاران کرد در کردستان عراق صورت گرفت. ابتدا حضار با یک دقیقه سکوت به شهدای زندان اوین ادای احترام کردند. سپس شیرکو بیکس، شاعر بزرگ و نامدار کرد با قرائت قطعه شعری با خانواده اعدام شدگان و مردم کردستان ابراز همدردی نمود. در ادامه یکی از بستگان خانواده شیرین علم هولی ضمن سخنانی اعدام شیرین و چهار زندانی سیاسی دیگر را محکوم کرد. سردبیران روزنامه های کردی کردستان عراق از سخنرانان بعدی تجمع بودند. سپس تعدادی از فعالان کرد ایرانی به نمایندگی از دانشجویان، زندانیان سیاسی، روزنامه نگاران و فعالان سیاسی به ارائه سخنانی در ارتباط با اعدام های زندان اوین پرداختند".

قابل ذکر است که تعدادی از فعالان فارس زبان ایرانی ساکن در کردستان عراق نیز "سیاست خشونت ورزانه جمهوری اسلامی در قبال فعالان کرد و دیگر فعلان سیاسی ایران" را محکوم کردند.

در پایان این مراسم بیانیه جمعی از روزنامه نگاران، فعالان مدنی و سیاسی کرد از سوی اعضای "ستاد هماهنگی بزرگداشت اعدام شدگان زندان اوین" قرائت شد. بیانیه ای که درآن از مردم کردستان خواسته شده روز سه شنبه 21 اردیبهشت در اعتراض به اعدام زندانیان سیاسی دست به اعتصاب عمومی بزنند.

در بخشی از این بیانیه آمده است: "اعدام مداوم فرزندان کرد و تشدید خشونت علیه شهروندان کرد توسط نهادهای امنیتی و قضایی جمهوری اسلامی ایران عواطف ملت کرد و همه وجدان های بیدار را جریحه دار کرده است. در این شرایط سخت، برای جلوگیری از تکرار این قبیل اعمال غیر انسانی و احترام به عواطف جریحه دارشده ملت کرد، انتظار می رود همه افراد، شخصیت ها،گروه ها و نهاد های مدافع حقوق انسانی در داخل و خارج از کشور، به ویژه سازمان های حقوق بشری بین المللی نسبت به تداوم این قبیل اعدامها ساکت ننشینند و اعتراضات خود علیه اقدامات جنایتکارانه مقامات جمهوری اسلامی ایران تشدید نمایند. از ملت داغدار کرد نیز درخواست می شود در روز سه شنبه مورخ 21 اردیبهشت به مناسبت مراسم سوم این شهیدان با به اعتصاب عمومی کشاندن شهرهای کردستان، بار دیگر تجسم آزادی و دمکراسی خواهی در ایران شده و خشم خود را نسبت به اینگونه جنایات غیر انسانی ابراز داشته و مانعی بر سر راه ادامه خشونت دولتی در کردستان شوند".

همچنین برخی از احزاب کرد در بیانیه های مشترک و جداگانه اعدام پنج نفر از فعالان سیاسی کرد را محکوم کردند. حزب کومله کردستان ایران، حزب دمکرات کردستان ایران، سازمان خبات کردستان ایران، کومله زحمتکشان کردستان ایران، حزب حیات آزاد کردستان و حزب دمکرات کردستان از جمله احزابی بودند که سیاست های جمهوری اسلامی ایران را در قبال کرد ها و به ویژه سیاست اعدام را محکوم کردند.

اعتراض ایرانیان در خارج از کشور

در ادامه اعتراض به اجرای حکم پنج زندانی سیاسی در ایران، شماری از ایرانیان خارج از کشور در مقابل سفارتخانه های ایران در کشورهای خارجی اقدام به برگزاری تجمع های اعتراضی نمودند. ایرانیان در آلمان و انگلستان و فرانسه و برخی دیگر از کشورها با برپایی تجمع های اعتراضی شروع موج جدید اعدام ها را در ایران محکوم کردند.

صدها شهروند ایرانی ساکن دو شهر برلین و کلن آلمان با شنیدن خبر اعدام پنج نفر از دگراندیشان در ایران دست به تظاهرات زدند. خانم سارا دهکردی در شهر برلین طی اطلاعیه‌ای از ایرانیان خواست، علیه اعدام این دگراندیشان و نیز اعدام شهروندان افغانی ساکن ایران دست به تظاهرات بزنند. وی هشدار داد که جمهوری اسلامی در پی اعدام‌های جمعی دگراندیشان، همانند اعدام‌های سال ۱۳۶۷ است.

دویچه ‌وله (Deutsche Welle)شبکه‌ی برون‌مرزی آلمان اعلام کرده است: "در شهر کلن نیز شماری از سازمان‌های سیاسی و نهادهای حقوق بشری در شامگاه روز یکشنبه در یکی از میدان‌های مرکزی شهر گرد هم آمدند. به گفته خبرنگار دویچه وله، شماری نهادهای حقوق بشری و سیاسی، ایرانیان و آلمان‌ها را به این تظاهرات فرا خوانده بودند. سخنرانی‌هایی به دو زبان از سوی تظاهرکنندگان ایرانی و آلمانی ایراد شد. شمار تظاهرکنندگان به حدود ۲۵۰ نفر می‌رسید".

همزمان با آلمان، در لندن پایتخت انگلستان نیز تجمعی اعتراضی صورت گرفته است. به گزارش پایگاه خبری جنبش راه سبز- جرس، در شهر لندن این تجمع ساعت 17 امروز و در مقابل سفارت جمهوری اسلامی ایران وقع در خیابان کنسینگتون برگزار خواهد شد.

این موضوع در فرانسه اما حال و هوای دیگری داشت. طوری که تجمع ایرانیان در این کشور منجر به بازداشت دهها تن از ایرانیان معترض ساکن شد.

به گزارش خبر نگار "روز" در پاریس، صدها تن تن از ایرانیان مقیم فرانسه حدود عصر روز گذشته مقابل سفارت جمهوری اسلامی در پاریس دست به تجمع اعتراضی زدند و اعدام پنج زندانی سیاسی را محکوم کردند.

یکی از حاضرین در این تجمع به روز می گوید: "کارمندان سفارت اما به معترضین حمله کردند و تجمع به خشونت انجامید." پلیس فرانسه بعد از دقایقی در صحنه حاضر شد و دهها تن از معترضین ایرانی را بازداشت کرد.

به گفته این شهروند ایرانی مقیم فرانسه "بازداشت شدگان، دهها تن بودند که پس از بازداشت، با سه اتوبوس به اداره پلیس منتقل شده اند".

به گزارش خبرنگار "روز" در بین بازداشت شدگان شماری از روزنامه نگاران و فعالان حقوق بشر ایرانی هم به چشم می خورند.

پیگیریهای حقوقی ادامه خواهد داشت

آیا روند حقوقی پرونده اعدام این پنج زندانی سیاسی پس از اجرای حکم ادامه خواهد داشت؟

خلیل بهرامیان وکیل مدافع فرزاد کمانگر، شیرین علم هولی و مهدی اسلامیان در پایان مصاحبه با روز در پاسخ به این سئوال می گوید: "هرگونه پیگیری مجدد پرونده از سوی وکیل مدافع، منوط به واگذاری مجدد پرونده از سوی خانواده های موکلان است. بر طبق قانون در تمام کشورها، واز جمله ایران به عنوان یکی از دولتهای جامعه جهانی امکان پیگیری پرونده حتی پس از اجرای حکم، وجود دارد. کسانی که فکر می کنند با مرگ ایشان پرونده ها مختوم اعلام شده است اشتباه می کند، چون این پرونده ها اصولا بعد از اجرای احکام زنده می شوند و قابل پیگیری هستند. روزی خواهد رسید که این افراد به اشد مجازات برسند".

فرهاد وكيلي زنداني كرد اعدام شده در كنار كودك خردسالش

در اعتراض به اعدامها ی امروز و زندانی شدن نویسندگان و معلمان و اهل قلم از امروز تا پایان نمایشگاه کتاب با لباس سیاه هر روز راس ساعت 18 در نمایشگاه حاضر شوید و از خرید کتاب امتناع کنید . از امشب به مدت سه شب فریاد مرگ بر دیکتاتور ساعت 10 شب

ین خیلی غم ، نمی تونم باور کنم که آنها انجام این عمل غیر انسانی تحت نام اسلام است.

---------------------------------------------------

صمد کوچک ما به دریا پیوست- (به یاد فرزاد کمانگر

نوشته ای از کاظم مصطفوی
در خاکهای تو
امپراتوران خفته اند
و ما روئیده ایم
بر شاخه درختانی
که چوبه دارمان بوده اند.

صبح امروز فرزاد(کمانگر) را به اتفاق ۴زندانی سیاسی دیگر اعدام کردند. خبر، تلخ، شوکه کننده، و تا حد زیادی دردناک است.

--------------------------------------------------------------------------------

چه می توان کرد بر اندوه از دست دادن آنها؟ به طور خاص فرزاد را می گویم...
در این سالها عادت کرده ایم که با اشکی و بغضی یاری را بدرقه کنیم. بار اولمان نیست... خمینی چیزی جز این برای ما به ارمغان نیاورد. و ما چه می توانیم بکنیم؟ یا باید نان تسلیم و قلتبانی خود را خورد یا که ایستاد. آنقدر که دریا از ماهیان کوچک سیاه پر شود. و فرزاد، این معلم مهربان و انسان برگزیده، یکی از این ماهیان سیاه کوچولو بود که مثل پیشکسوت سالهای دور خودش، صمد بهرنگی، از کوسه ماهیها نترسید، از برکه گریخت و در جوباری گام گذاشت که البته ناشناخته بود. اما او به دریا اندیشید. پس راه افتاد که به قول لورکا «آفتاب صبر نمی کند».
بسیار روزها و شبها که با ستاره ها حرف زده ام. در خیابانی کوتاه و کوچک، در شبی تاریک با نسیمی اندک که می وزد؛ و بسیار فکر کرده ام که در این خلوت من هستم و خودم به راستی «کجای جهان ایستاده ام؟». بعد رو در رو با خود، با خود گفته ام چه باید بکنم؟ یا که چه می توانم؟
پنهان نمی کنم. گاه که یاد یاران دیده و نادیده ام ، بر چوبه های دار، یا در کنج زندانها و یا در مخفیگاههای کوچک می افتم بارها از خود سوال کرده ام چرا این جا هستم؟ و به خود لعنت کرده ام. این هوای عفن را از آن خود نمی دانم. این خانه، خانه من نیست. غریبه بوده ام و هستم و تا ابد هم، اگر که قرار است همین جا بمیرم، هستم. این است که با هر یار که به خاک می افتد بیشتر و بیشتر شوق رفتن و رسیدن در من دمیده می شود. یادش به خیر اشرف شهیدان که نوشت: «…باتمام بچههامون، با تمام عزیزانم، با تمام نورچشمانم، همانهایی که قهرمانانه شهید میشوند همیشه با آنهام. با آنها شکنجه میشوم، با آنها فریاد میزنم و با آنها میمیرم و زنده میشوم. نمیدانم آتشی که تمام وجودم را، از نوک پا تا مغز سرم، از پوست تا مغز استخوانم را، فراگرفته چکار کنم؟ باور نمیکنم که هرگز این آتش خاموشی داشته باشد. چقدر مرگ در این شرایط سادهتر از ز یستن است. وای، وقتی خبر شهادتها میرسد باورکن با یاد شهدا بهخواب میروم و با یاد شهدا چشم باز میکنم و به یاد انتقام زندهام».

خیابان!
آوازهای رفیقانم را
بعد سالها که رفته اند
از لا به لای شاخه های درختانت می شنوم.

به راستی اندوه، آدمی را با خود می برد. احساس می کنی زورقی هستی. در بطن یک تلاطم وحشی و مردافکن. یک تموج مستمر و قوی که پیام اول و آخرش تسلیم است. و تو در کام اژدها، باید تصمیم بگیری. زیاد قضیه را نپیچانیم. سؤال اساسی «بودن یا نبودن» است. اول باید به این سؤال پاسخ داد. بعد، خود راه بگویدت که چون باید رفت. قید رسیدن را بزن. هیچ کس به هیچ کس تضمین رسیدن را نداده است. خدا، تضمین این نوع رسیدن را حتی به «اباالشهدا»یش هم نداد. ما که جای خود داریم. خیال انواع رنگارنگ کاسه لیسان ولایت راحت باشد و هرچه که می توانند بر استخوانی که جلوشان انداخته پوزه بزنند و آن را بلیسند. از قضا تمام ارزش کار امثال فرزاد هم در همین نهفته است. که اگر تضمین داشتیم پیروزی از آن «ما»ست که کاری نکرده ایم. البته بی تردید پیروزی از آن ما خواهد بود. اما نه به معنای حضور مادی و جسمی ما در روز پیروزی. شاید که سهم ما این باشد تا راه را بکوبیم و جشن پیروزی دیگران را گواراتر کنیم. و کسانی مثل فرزاد، که تا آخرین لحظاتش با دانش آموزانش زیست، همین انتخاب را کرده اند. نشسته در میان دو فک تمساحی که هر آن احتمال دارد بر روی هم بیفتد. اما در هرحال تا آخر جنگیدن و جنگیدن. این انتخاب لحظه به لحظه را در آینه روزهای در جریان به وضوح شاهدیم. و این چنین است که دشمن بی تردید می شکند. احمدی نژاد و خامنه ای و سایر اراذل و قاتلان و دژخیمان ریز و درشت، و بزک کنندگان آنها در هرلباس و با هرکلام هرچه می خواهند بلایند. صمد کوچک ما، صمدهای ما، ما، تصمیم خود را گرفته ایم. این را به زودی خیابانهای ما گواهی خواهند داد. شاگردان فرزاد خیابانها را پر خواهند کرد. و مثل فرزاد و فرزادها دریا را پر خواهیم کرد...
خیابان!
با این هق هق بی صدا
می رویم در تو تا دریا....

یکشنبه، ۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۹ / ۰۹ می ۲۰۱۰

////////////////////////////////////

گفتگوی مهرداد کمانگر برادر شهید فرزاد کمانگر معلم کرد که توسط رژیم جهل و جنون اسلامی اعدام شد در روز یکشنبه

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر