قتل فجیع یک زن زندانی در زندان زنان قرچک ورامین
بنابه گزارشات رسیده به "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران" قتل یکی از زنان زندانی توسط باندهای مافیایی زندان بدستور مسئولین زندان در زندان زنان قرچک ورامین.
روز چهارشنبه 6 مهرماه زندانی ملیحه مشهدی معروف به دنیا حدودا 43 ساله در سالن 6 زندان قرچک ورامین که در اثر ضربات وارده به سر وی دچار خونریزی شده بود به قتل رسید.زندانی ملیحه مشهدی روز سه شنبه 5 مهر ماه در سالن 4 زندان قرچک ورامین توسط باند مافیای زندان که تحت امرمسئولین زندان عمل می کنند به قصد قتل مورد ضرب و جرح آنها قرار گرفت و از چند ناحیه از جمله سرش بشدت زخمی گردید.
مسئولین زندان بجای انتقال خانم مشهدی به بیمارستان و درمان این زندانی بی دفاع او را از سالن 4 به سالن 6 منتقل کردند و در آنجا به حال خود رها کردند تا اینکه روز چهارشنبه در اثر خونریزی مغزی جان باخت.
باندهای مافیایی شرکت کننده در این قتل بدون هیچ بازخواستی آزادانه در زندان مشغول به پخش مواد مخدر و سرکوب زنان در زندان قرچک ورامین هستند.آنها از امکانات ویژه ای بهره مند هستند مانند،عدم بازخواست بخاطر قتل ،نقض عضو و سایر اعمال سرکوبگرانه علیه زندانیان معترض به شرایط زندان ،داشتن مرخصی های طولانی مدت، داشتن ملاقاتهای حضوری برای مدت طولانی ،ورود وسایل شخصی بدون هیچگونه محدودیتی به درون زندان و مورد توجه خاص مسئولین زندان بخصوص فردی بنام امینه افروز قرار گرفتن هستند.
زندان قرچک ورامین سوله ای بسیار بزرگ می باشد که گفته می شود که پیش از این آنجا گاوداری بوده است و دارای شرایط قرون وسطایی است.بدلیل بدنام بودن این زندان و برای فریب افکار عمومی بر روی درب این زندان «ندامتگاه شهر ری» نوشته شده است در حال حاضر تمامی زنان زندانی تهران،کرج و شهرهای اطراف به آنجا منتقل می شوند و حتی دختران و زنانی که به دلیل طرح سرکوبگرانه تحت عنوان بدحجابی دستگیر می شوند به این زندان منتقل می شوند.
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،یورش وحشیانه باند مافیای که تحت امر مسئولین زندان منجر به مرگ این زن زندانی شده است را محکوم می کند و از کمیسر عالی حقوق بشر،گزارشگر ویژه زنان و گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد خواستار پایان دادن به جنایت علیه بشریت رژیم ولی فقیه علی خامنه ای در زندانهای ایران است.
15 مهر 1390 برابر با 07 اکتبر 2011
گزارش فوق به سازمانهای زیر ارسال گردید:
کمیساریای عالی حقوق بشر
گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد
گزارشگر ویژه زنان سازمان ملل متحد
سازمان عفو بین الملل
-------------------
ریپالو خواستار اخراج مجرمین غیرسوئدی است
ایلمار ریپالو (Ilmar Reepalu) سرپرست سوسیال دموکرات شورای شهرمالمو معتقد است که تعداد بیشتری از مجرمین غیرسوئدی باید از سوئد اخراج شوند. به نظر او با این کار شمار موارد ارتکاب جرم در مناطق مسکونی سوئد که دارای مشکلات اجتماعی هستند، کاهش می یابد. ریپالو همچنین خواستار افزایش تعداد پلیس در این گونه مناطق است.
به نطر ریپالو همچنین مدت انتظار برای دریافت تابعیت سوئدی بسیار طولانی است و یاید کوتاه تر شود. اما مهاجران باید قبل از کسب تابعیت یک دوره آزمایشی را طی کند. او خواسته های خودرا در مقاله ای درچاپ امروز روزنامه سیدسونسکان (Sydsvenskan) مطرح کرده است.
-------------------------------
کتمان مشکلات روحی
از هر ده نفری که دچار مشکلات روحی هستند هفت نفر از اظهار کردن آن نزد دیگران خودداری می کنند. این نتیجه تحقیقی است که به سفارش دولت انجام شده است. هدف ازاین تحقیق افزایش دانش درمورد افراد دچار مشکلات روحی و کاهش برخوردهای ناخوش آیند نسبت به آنهاست.
در این تحقیق با ۱۵۶ نفر که درطی سالهای اخیر با بخش مراقبت روانپزشکی ارتباط داشته اند؛ مصاحبه شده است. نتیجه این تحقیق نشانگر آن است که بسیاری از این افراد احساس کرده اند که به دلیل مشکلات روحی نظیر افسردگی، وسواس فکری و یا روانگسیختگی به اشکال مختلف در زندگی شخصی و کاری مورد تبعیض قرار گرفته اند.
----------------------------
پرداخت خسارت ناشی از تزریق واکسن
اولین کودکانی که دراثر تزریق واکسن آنفولانزای خوکی دچار بیماری نارکولپسی شدند، نخستین بخش بیمه پزشکی خود به مبلغ ۵۰ هزارکرون را دریافت خواهند کرد. شمار این کودکان ۱۲ تن است که انتظار می رود بتدریج افزایش یابد. زیرا تاکنون۱۰۰ کودک و نوجوان درخواست دریافت این بیمه را ارائه داده اند. به گفته آندرش اوللن (Anders Ullén)، مدیرعامل بیمه پزشکی (Läkemedelsförsäkringen)، این بیشترین میزان خسارتی است که این شرکت تا کنون پرداخت کرده است.
اما بزرگترین مشکل در این زمینه پرداخت خسارت درآمد به این کودکان است. درآمدی که این کودکان بخاطر ابتلا به این بیماری در آینده از آن بهره مند نخواهند شد.
--------------------
سێ ژنی ئهفهریقی خهڵاتی نوبێلی ئاشتییان بردهوه
ژنه حهفتاودوو ساڵانهی سهرۆکی لیبیریا ئێلین جۆنسۆن سێرلیف Ellen Johnson-Sirleaf و ههردوو ژنه چالاکوان لهیما بۆوی Leymah Gbowee لیبیری و تهوهکول کارمان Tawakkul Karman ی یهمهنی خهڵاتی ئهمساڵی نوبێلی ئاشتییان پێ بهخشرا. ” لهبهر خهباتکارییان دژ به توندوتیژی و بۆ ئاسایشی ژنان و مافی ژن تا له ههوڵهکان بۆ بهرقهرارکردنی ئاشتی بهشداربن” ئهمه کۆمیتهی خهڵاتی نوبێلی ئاشتی له ئۆسلۆی پایتهختی نهرویجهوه سهعات یانزهی ئهمڕۆ له هۆکاری بهخشینی خهڵاتهکهدا ڕایگهیاند که ههروهها دهڵێت ” دیموکراتی و ئاشتییهکی بهردهوام له جیهاندا بهرقهرار نابێت گهر ژنان شانبهشانی پیاوان له ههموو بوارهکانی کۆمهڵگهدا بهشدار نهبن”. بهو شێوهیه خهڵاتی ئاشتی ئهمساڵ بهخشرایه ژنانی ئهفهریقا و ژنانی عهرهب که ڕۆڵیان له پرۆسهی ئاشتی و بههاری عهرهبیدا ههبووه.
ئێلێن جۆنسۆن سیرلیف له گهلێ لایهنهوه سیاسهتمهدارێکی ناوازهیه، ئاخر له نۆڤهمبهری ساڵی 2005 دا و له بارودۆخێکی سهخت و لیبریایهکی به شهڕی ناوخۆ لێکترازاو به سهرۆک ههڵبژێردرا. ئهوه یهکهمجار بوو ههڵبژاردنێکی دیموکراتی لهو وڵاتهدا به ڕێوه بچێ و یهکهمجاریش بوو لیبریا بهڵام ههموو ئهفهریقاش سهرۆکێکی ژن به خۆوه ببینن. سیرلیف له جیهاندا بهوه ناسرا که شهڕێکی ناوخۆی چواردهساڵهی خوێناوی له لیبریادا کۆتایی پێهێنا. ههر سیرلف بوو که توانی بڕیارنامهیهک له ڕێکخراوی نهتهوه یهکگرتووهکان بۆ پارێزگاری گیانی ژنان و دژ به توندوتیژی دژ به ژنان و تودوتیژی پهیوهند به سێکسی دهستهبهر کرد.
لهیما بۆوی له دایکبووی ساڵی 1972 دووهم برهوهی خهڵاتهکه ئهویش ژنه چالاکوانێکی لیبیرییه که له چهندین بزووتنهوهی ئاشتیخوازانه له کاتی شهڕه ناوخۆکهی لیبریادا بهشدار بووه، یهک لهوانه دامهزراندنی بزووتنهوهی (Women of Liberia Mass Action) که له ساڵی 2002 دامهزراو و شهرهفی بهشداربوونیان له بهرقهرارکردنی ئاشتی و کۆتاییهێنان به شهڕی ناوخۆی ئهو وڵاته پێ بهخشراوه.
تاوهکول کارمانی ژنه یهمهنیش، سێیهم بروهی خهڵاتی ئهمساڵی نوبێلی ئاشتییه، کارمان ڕۆژنامهوانه، چالکوانی مافهکانی مرۆڤه و ئهندامی پارتێکی ئیسلامییه له یهمهن به ناوی ئیسلاح. ههر ئهو بوو که له مانگی جانوهری ئهمساڵدا له زانکۆیهکی سهنعای پایتهختی یهمهنهوه دوو خۆپیشاندانی نایهوه و بهو هۆیهوه دهستگیر کرا، ئیتر لهوێوه بوو خۆپیشاندان و ناڕهزاییهکان دژ به سهرۆکی یهمهن عهلی عهبدوڵا ساڵح دهستیان پێکرد.
جێی ئاماژهیه که لهگهڵ سێ برهوهی ئهمساڵدا پانزه ژن تا ئێستا و به درێژایی مێژوو خهڵاتی نوبێلی ئاشتییان بردۆتهوه.
----------------------------
50.000 کرۆن بۆ ئهو منداڵانهی که تووشی نارکۆلهپسی بوون
ئهو یهکهم منداڵانهی که ڤاکسینی دژ به ئهنفلوهنزای بهرازیان پێ دراو و تووشی نارکۆلهپسی بوون، واته له ناکاو و کوتو پڕ بێ خواستی خۆیان خهویان لێ دهکهوت، ئێستا به بڕی 50.000 کرۆن قهرهبوو دهکرێنهوه. بیمهی داو و دهرمان Läkemedelförsäkringen ئهمه وهک نهخۆشی قورسی وهکو کهڕی و شهلهلی له قهڵهم دهدات.
به بۆچوونی Lennart Reuter که باوکی یهکێک لهو منداڵانهیه تووشی نارکۆلهپسی بووه، هیچ نهبێت لانی کهم ئهمه ههنگاوێکی باشهو ئهم بڕه پارهیه وهکو بهڵگهیهکه بۆ ئهو ههموو ئێش و ئازاره کچهکهی کێشاویهتی.
له سهرهتاوه نزیکهی 12 منداڵ پارهیان دهدرێتی، بهڵام بیمهی داو و دهرمان تا ئێستا نزیکهی 100 شیکایهتیان به دهست گهیشتووه. دامی دهرمان Läkemedelsverket یهکێک لهو لایهنانه بوو کهمپینی ڤاکسینهکهیان بهڕی خست و ههر ئهوانیشن که بهرپرسیارن گهر کهسێک بریندار بێت قهرهبوو بکرێتهوه. Anders Ullén له بیمهی داو و دهرمان دهڵێت لهم 30 ساڵهی داوویدا ئهمه یهکهمین زیانی گهورهیه که ڕووی داوه
کچهکهی Lennart Reuter هێشتا هیچ پارهیهکی پێ نهدراوه، بهڵام ئهو هیواداره که ئهویش بهو زوانه قهرهبوو بکرێت چوونکه ژیانی کچهکهی بهو نهخۆشییه تهواو گۆڕا، ئهو ڕۆژانه ماندوویه و ئهو ئێنێرژییهی نییه تا وهک مێرمنداڵانی دیکه ژیان بکات.
-------------------------
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر