بیانیه مجموعه فعالان حقوق بشر ایران درباره افزایش شمار اعدام ها
گزارش بخش فارسی رادیو اسرائیل- مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران با صدور بیانیه ای مطبوعاتی، از افزایش شمار اعدام ها در جمهوری اسلامی انتقاد کرد.
در این بیانیه، از دکتر احمد شهید، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر ایران خواسته شده است تا افزایش شمار اعدام ها در ایران را در گزارش آینده خود بگنجاند و تمام تلاش خویش را به کار بندد تا جلوی کشته شدن ده ها تن را که در روزهای گذشته احکام اعدام خود را دریافت داشته اند، بگیرد.
لاریجانی: اصلاح طلبان "لیاقت" ندارند در انتخابات شرکت کنند
گزارش بخش فارسی رادیو اسرائیل- معاون فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی گفت که اعتراضات مردمی به نتایج اعلام شده انتخابات ریاست جمهوری دو سال پیش ایران، "حیثیت" رژیم اسلامی را بر باد داد.
سرتیپ پاسدار مسعود جزایری که برای تعدادی از بسیجی ها سخنرانی می کرد، همچنین گفت که اگر "حیثیت" جمهوری اسلامی آنگونه دو سال پیش بر باد نرفته بود، هم اکنون این رژیم می توانست نقش بزرگ تری در تحولات منطقه ایفا کند.
وی همچنین گفت که به دلیل همین آبروریزی از نظام، اصلاح طلبان حق شرکت در انتخابات آینده را ندارند و به گفته او، کسی هم "حق ندارد" برای عده ای از آنها مجوز عبور بگیرد.
همزمان، محمد جواد لاریجانی، دبیر ستاد موسوم به "حقوق بشر" در قوه قضاییه ایران نیز مدعی شد که معترضان به نتایج انتخابات دو سال پیش، "دشمن دموکراسی" هستند و گفت: «اصلاح طلبان، لیاقت شرکت در انتخابات را ندارند».
مرگ دختر جوانی که می خواست از چنگ نیروی انتظامی بگریزد
گزارش بخش فارسی رادیو اسرائیل- حمله نیروهای انتظامی در مشهد به آپارتمانی که گروهی از جوانان در آن میهمانی گرفته بودند، با مرگ یکی از میهمان ها به یک تراژدی تبدیل شد.
رییس پلیس موسوم به "امنیت عمومی" استان خراسان رضوی، مدعی شد که دختری جوان که قصد داشت از چنگ مأمورانی که به یک میهمانی حمله کرده بودند بگریزد، از طبقه ششم به پایین سقوط کرد و در دم جان خود را از دست داد.
متهمان زن در ایران دیگر چادر نمی پوشند
گزارش بخش فارسی رادیو اسرائیل- رییس سازمان زندان های جمهوری اسلامی، غلامحسین اسماعیلی اعلام کرد که از این پس زنان متهم که به دادگاه های می روند، بر اساس دستور قوه قضاییه، به جای چادر سیاه از لباسی با آرم سازمان زندان ها استفاده می کنند.
یک نماینده زن مجلس شورای اسلامی، هفته گذشته گفته بود که استفاده از چادر برای زنان متهم، به گفته او "توهین است به چادر" و خواهان آن شد که به جای چادر، از ملحفه به عنوان پوشش زنان متهم در دادگاه استفاده شود.
"آسوشیتدپرس": مشکلات فنی در تأسیسات اتمی ایران "بدشانسی" نیست
گزارش بخش فارسی رادیو اسرائیل- آیا دولت ایالات متحده آمریکا در ناکامی ها و بد بیاری های یک سال گذشته ایران در زمینه برنامه اتمی اش، مقصر بوده است؟!
این پرسشی است که خبرگزاری "آسوشیتدپرس" مطرح کرده و در پاسخ به آن می گوید: احتمالا آری.
"آسوشیتدپرس" با یادآوری ترور سه دانشمند مرتبط با مسائل اتمی ایران، نفوذ ویروس کامپیوتری "استاکس نت" به دستگاه های صنعتی و به ویژه تأسیسات اتمی جمهوری اسلامی و همزمان، انفجارهایی که در بخش های مختلف صنعتی رخ می دهد، نوشته است که همه این موارد را نمی توان به حساب "بد شانسی" گذاشت.
آقای مارک فیتزپاتریک، از مقامات پیشین وزارت خارجه آمریکا در این زمینه گفت: هر چند که دولت واشینگتن ترور افراد را غیرقانونی می داند، ولی احتمال دارد که این کشور، به همراه برخی دولت های شریک اش، در زمینه برخی خرابکاری های نرم افزاری در برنامه اتمی ایران دست داشته باشند.
آیا ترکیه می خواهد گاز ایران را تحریم کند؟
گزارش بخش فارسی رادیو اسرائیل- انتقال گاز ایران به ترکیه برای سومین بار در شش ماه گذشته متوقف شد؛ اما در حالی که در دفعات گذشته، انفجار در خط لوله موجب توقف صادرات گاز ایران به ترکیه شده بود، این بار شرکت ترکیه ای "بوتاش" بدون هیچ دلیلی از ایران خواسته است صادرات گاز به آن کشور را متوقف سازد.
برخی کارشناسان می گویند که احتمال دارد این درخواست سرآغازی برای قطع واردات گاز ایران از سوی ترکیه باشد.
احمدی نژاد که نتوانست به ونزوئلا برود، به سودان رفت دیدار جنایتکاران جنگی
گزارش بخش فارسی رادیو اسرائیل- محمود احمدی نژاد، رییس جمهوری ایران که در طول حضورش در نیوریوک با بی توجهی سران کشورهای جهان روبرو شد، بامداد امروز به منظور دیدار با حاکم دیکتاتور سودان وارد خارطوم شد.
اما احمدی نژاد در حالی امروز به سودان رفت، که روزنامه بریتانیایی "دیلی تلگراف" روز جمعه نوشته بود که نیروهای وابسته به سپاه پاسداران حکومت اسلامی، با نفوذ به انبارهای سلاح لیبی، ده ها فروند موشک پیشرفته را به سرقت برده و به سودان منتقل کرده اند.
"دیلی تلگراف" به نقل از "منابع اطلاعاتی غربی" نوشت که واحدهای سپاه قدس سپاه پاسداران که در سودان مستقر هستند، به فرمان مسقیم فرمانده سپاه، ده ها فروند موشک "اس .ای – 24" روسی را از انبارهای لیبی دزدیده و به سودان منتقل کرده اند.
---------------------
عفو بین الملل خواستار تحقیق در مورد بدرفتاری با فرانک فرید شد
کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: سازمان عفو بین الملل روز سه شنبه خواستار انجام تحقیقات فوری و مستقل در مورد گزارش های مربوط به شکنجه و بدرفتاری با فرانک فرید روزنامه نگار و فعال حقوق زنان گردید.
فرانک فرید روز دوازدهم شهریورماه در شهر تبریز و هنگام اعتراضات به خشک شدن دریاچه ارومیه بازداشت شد. گزارش ها حکایت از آن دارد که خانم فرید هنگام بازداشت مورد شکنجه و سایر بدرفتاری ها قرار گرفته است.
سازمان عفو بین الملل می گوید «به نظر می رسد که وی ممکن است به “توهین به رهبری”، “تبلیغ علیه نظام” و “اقدام علیه امنیت ملی” متهم شده باشد».
این سازمان در ادامه می گوید که «خانم فرید تنها به خاطر “فعالیت های مشروعش در زمینه حقوق بشر” بازداشت شده است و به همین دلیل می بایستی فورا و بدون هیچ قید و شرطی آزاد شود».
فرانک فرید فعال حقوق زنان و روزنامه نگار 50 ساله می باشد که روز دوازدهم شهریورماه و در حالی برای خرید از منزل خارج شده بود توسط ماموران لباس شخصی بازداشت شد. بازداشت وی ظاهرا در ارتباط با اعتراضاتی که از اواسط فروردین ماه سال جاری مقامات جمهوری اسلامی را به برداشتن سدهای رودخانه های آبریز دریاچه ارومیه که در خطر خشک شدن قرار دارند فرا می خواند می باشد. وی بدون هیچ اتهامی بازداشت و خانه وی تفتیش شد، اگرچه مشخص نیست که ماموران امنیتی چه چیزهایی را با خود برده اند.
گزارش شده که «خانم فرید در طول بازداشت به شدت مورد حمله و ضرب و شتم قرار گرفته به حدی که توانایی حرکت دادن دست های خود را ندارد. همچنین گزارش شده است وی به علت این ضرب و شتم ها شنوایی گوش چپ خود را از دست داده است».
علیرغم امکان ملاقات خانم فرید که هم اکنون در بند زنان زندان مرکزی تبریز نگهداری می شود با خواهر خود در دوازدهم شهریورماه، اما وکیل مدافع وی همچنان برای امضای وکالت نامه خانم فرید اجازه دسترسی به وی را ندارد.
همچنین بر اساس دیگر گزارش ها خانم فرید که گفته می شود حکم بازداشت موقت 10 روزه ای نیز برایش صادر گردیده است، برای چندین ساعت در بازداشتگاهی در تبریز مورد بازجویی قرار گرفته و در حالی که عینک وی از او گرفته شده، وادار به امضای برگه هایی بدون خواندن آنها شده است.
بیانیه سازمان عفو بین الملل در ادامه با اشاره به درخواست خانم فرید برای دسترسی به پزشک می افزاید که «علیرغم درخواست دسترسی به پزشک، مشخص نیست که خانم فرید مراقبت های پزشکی کافی دریافت کرده یا خیر و این مساله نگرانی ها را در مورد سلامت و رفاه خانم فرید افزایش داده است».
این سازمان در پایان بیانیه روز سه شنبه خود همچنین از همگان خواست تا با ارسال نامه به رئیس قوه قضائیه جمهوری اسلامی، رئیس دادگستری استان آذربایجان شرقی، رئیس ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی و همچنین نمایندگی های دیپلماتیک جمهوری اسلامی در خارج از کشور با تاکید بر اینکه خانم فرید زندانی عقیدتی ای است که تنها به خاطر فعالیت های مشروعش برای حقوق بشر در بازداشت بسر برده و می بایستی فورا و بدون هیچ قید و شرطی آزاد شود، خواستار انجام تحقیقات فوری و مستقل در مورد گزارش شکنجه و بدرفتاری با خانم فریدی و به قانون سپردن مقامات مسئول در این مورد و همچنین اعطای امکان دسترسی خانم فرید به پزشک مستقل و تمامی خدمات مورد نیاز درمانی گردند.
فرانک فرید شاعر، مترجم، عضو کمپین یک میلیون امضاء و سردبیر بخش زنان ماهنامه توقیف شده دیلماج می باشد که در آذرماه سال 87 نیز با احضار به وزارت اطلاعات در مورد کنفرانس بررسی حقوق زنان در کشور ترکیه که وی قصد شرکت در آن را داشت مورد بازجویی قرار گرفته بود.
via عفو بین الملل خواستار تحقیق در مورد بدرفتاری با فرانک فرید شد.
--------------------------
هوا گرگ و میش بود...سرد؛ نه به سردی نگاه وکیلم... ساعت هشت صبح به وقت آنکارا... جلوی دفتر کمیساریای عالی پناهندگان
مرگ یک دختر جوان در یورش نیروهای انتظامی به یک مهمانی در مشهد
خبرگزاری هرانا - رئیس پلیس امنیت عمومی استان خراسان رضوی از مرگ دخترجوانی هنگام فرار در پارتی شبانه و سقوط از طبقه ششم آپارتمانی در مشهد خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سرهنگ ناصر نجاریان در تشریح این حادثه گفت: تعدادی از شهروندان ساکن در یکی از مجتمعهای بزرگ مسکونی در محدوده بلوار هاشمیه مشهد از چندی قبل از رفت و آمد افراد مشکوک به یک واحد آپارتمانی و برگزاری مجالس پارتی که با سر و صداهای زیادی همراه بود، شکایت کردند.
وی افزود: تیمهای عملیات ویژه پلیس امنیت عمومی در پیگیری این پرونده محل را تحت نظر قرار دادند و چهارشنبه شب گذشته که تعدادی دختر و پسر جوان در این آپارتمان اقدام به برگزاری پارتی شبانه کرده بودند با هماهنگی مقام قضایی، محل را مورد بازرسی قرار دادند.
وی اضافه کرد: در این عملیات ۴ پسر و ۴ دختر جوان دستگیر شدند و متاسفانه یکی از خانمهای جوان که به محض اطلاع از حضور پلیس در محل، با حالتی غیرطبیعی قصد فرار داشت، از بالکن طبقه ششم ساختمان به پایین سقوط کرد.
رئیس پلیس امنیت عمومی خراسان رضوی گفت: در این حادثه زن جوان که از ناحیه سر بشدت صدمه دیده بود در دم جان باخت.
وی بیان کرد: متهم اصلی پرونده و دو متهم دیگر که از محل متواری شده بودند نیز دستگیر شدهاند و به دستور مقام قضایی، جسد به پزشکی قانونی انتقال یافته است.
----------------------------
---------------------------
اخراج بهرام رضایی، پس درآمدها و پیش درآمدها.
کومله جریانی محبوب انقلابی و با نفوذ در بین مردم کردستان و ایران میباشد و هرنوع تحول و دگرگونی در این تشکیلات از سوی دوستان، مردم مبارز و حتی دشمنان این تشکیلات موشکافانه و دقیق به زیر ذرهبین برده، برسی، تجزیه و تحلیل میشود. کومله ریشه در بطن مردم دارد و هر نوع تحول منفی میتواند تیشه به ریشه تشکیلا ت زده،مبارزین انقلابی را دل سرد از این جریان، خا نوادهای جانباختگان، را مایوس و ناامید، به درجاتی هم بتارند، و راه را برای اهداف دشمنان، که همانا نبودی کومله را هموار تر سازد.
اخراج بهرام رضایی بازتاب و ماحصل کردار آعمال خود او میباشد، نه هیچکس دیگری.اخراج بهرام رضایی از چند جهت مورد برسی است:
اولاً، اخراج این رفیق با اتکا به نامه رفقا ی کمیته مرکزی بدون اشاره به جایگاه مابقی رفقا ی کمیته مرکزی علیالخصوص دبیر اول تشکیلا ت و جانشینش او و دیدگاهها ی مختلف.
دومأ: چرا زمانی که این رفیقان استعفای خویش را تسلیم کمیته مرکزی کردند، باز هم، و با وجود انزوaی سیاسی اجتماعی رفیق بهرام رضایی، و صباح امینی، در اردوگاه ماندگار شدند.
سوما: سرنوشت انسانهای زحمتکش و انقلابی که از این رفیق پشتیبانی میکنند چه خواهد شد و چراهای و عواقب آن.
چهارماً، هدف رفیق بهرام رضایی و اعمال فشارها اخیر چه بوده و چه هدفی را تعقیب میکرد.
در باب مبحث اول تنها مقصر کردن این رفیق کاری نابخردانه است، اگر او را تنها عامل و مقصر، جان باختن و دستگیری تعدادی از رفقای کومله بود و این کارها به دور از تصمیم رهبری انجام گرفته بود پس چه کسی امور مالی را بعهده گرفت، وظایف مسول دیپلماسی در این زمینه چه بوده رهبر یا جایگزین او چه ناقصی ایفا نمودند، بدون همراهی این ارگانها این امری به دور از عقل میباشد،من مخالف مبارزه مسلحانه نیستم،ام پس رهبر و بقیه کمیته رهبری کجای این داستان قرار دارند، خود انصاف بعده بی انصافی چرا؟
در زمینه بحث دوم باید بگویم،چرا زمانی که ما (باقی ویسی، خلیل داشتی، وریا محمدی و من) در چند نامه درون تشکیلاتی و با برشمردن آعمال و رفتار غیر اصولی،و اساسنامهای این رفیق و رفیق صباح امینی اعتراض کردیم و خواستار برخورد تشکیلاتی به ایشان بودیم، البته با توجه به اینکه آنها خود استعفا داده بودند سکوت کرده و ما را اپوزیسیون، نام نهادن، مابقی سکوت اختیار کردند و بعضا هم لا پوشانی میشد.مگر نه اینکه آنها استعفا داده بودند. چرا همیشه با آنها در پشت درهای بستهٔ و در محفلها ی ۴ یا ۵ نفری تمام تصمیمات تشکیلاتی اخذ میشد. این در زمانی صورت میگرفت که همه و یا بهتر بگویم اکثریت تشکیلات کومله خواهان برخورد به رفیق بهرام و صباح امینی بودند.
بحث سوم: این رفقا خود تصمیم گیرنده اصلی هستند، فقط سوال من این است آیا برای شخص مبارزه میکنند یا در راستای اهداف کومله؟ آیا اکثریت بودن شما دلیل ٔبر حقانیت شما ست؟ چرا از دید شما رای بقیه کسانیکه این کمیته مرکزی را انتخاب کردند، مورد قبول نمیباشد؟ چرا در صورت حقانیت شما و با در نظر گرفتن پرنسیبها ی کومله که همگی شما از آن دفاع میکنید در یک کنگره تشکیلاتی رفیق عمر ایلخانی زده را کنار نمیگذارید؟ رفقا این پلا تفرم شما خواستههای ما ۴ نفر حدود ۳ سال پیش در اعتراض به نابسامانیهای درون تشکیلاتی که در آن زمان رفقا بهرام رضایی و صباح امینی عاملین اصلی بشمار میرفتند بود. پس بدین منوا ل آنها نمیتوانند قیافه حق بجانب و معترض بگیرند، چون خود مشمول هستند. اگرقرارست در شهر مست گیرند، پس هر آنچه هست گیرند.
چهارماً: هدف این دوستان بهرام و صباح امینی از دیدو بازدیدها ی مخفیانه با عبدالله مهتدی و اخوی مربوطه چه بود که بدور از چشم تشکیلا ت صورت میگرفت. اگر هدف اتحاد بود چرا نباید دیگران مطلع باشند فقط اعضا تشکیلا ت را موقع سنگ پرانی میخواهند چه هدفی و چه چیز را تعقیب میکردند که نمیبایست دیگران مطلع شوند، ٔبر هم زدن نظم و آسایش اردوگاه به هر دلیلی به دور از سنتهای کومله و حتی بدور از هنجارهای اجتماعی میباشد، که این رفقا بارها و بارها این کار را کرده اند و ککشان هم نگزیده. رفقا ی عزیز به دور از هر نوع حساسیت مغرضانه به این مساله نگاه کنید و بدور از هر نوع احساسات راه چاره بهتری بیابید.
از دید من این برخورد کمیته مرکزی با توجه به سابقه طولانی و خدماتی که این رفیق در راستای اهداف کومله انجام داده، میتواند مورد بررسی مجدد قرار گیرد. درخواست اکثریت قریب التفاق اعضائ کومله برای برسی هرچه بیشتر این قضایا و توضیح هرچه روشن تری از مسائل و اتفاقت اخیر میتواند از کینهٔ توزی و احساسات خودسرانه بکاهد، و با برگزاری جلسات متعدد و با همیاری، تبادل نظر همدیگر میشود راه چاره بهتری برای برون رفت از این بحران درون تشکیلا تی پیدا کرد و زمینه را برای برگزاری کنگره آتی کومله فراهم آورند
دستتان را به گرمی میفشارم فرزاد محمدی
۲۰.۰۹.۲۰۱۱
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر