Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

۱۳۸۹ مهر ۲۷, سه‌شنبه

خودکشی يک دانشجو در دانشگاه رازی كرمانشاه بعلت اینکه از سوی مامورین حکومتی مورد تجاوز جنسی قرار گرفته بود


خودکشی يک دانشجو در دانشگاه رازی كرمانشاه بعلت اینکه از سوی مامورین حکومتی مورد تجاوز جنسی قرار گرفته بود.

خبرگزاری هرانا - فوت یک دانشجوی دانشگاه رازی کرمانشاه در هفته گذشته با ابهاماتی روبرو شده است.

به گزارش دانشجونیوز هفته گذشته علی خانی دانشجوی اهل خوزستان دانشگاه رازی کرمانشاه فوت کرد اما علت فوت این دانشجو مورد اختلاف نزدیکان وی و مسئولین دانشگاه قرار گرفته است.

به گفته دوستان این دانشجو، اقدام به خودکشی کرده است اما مسولین دانشگاه رازی کرمانشاه اعلام کرده اند که وی در اثر سکته جان باخته است.

طی سال های اخیر، چندین مورد اقدام به خودکشی توسط دانشجویان گزارش شده است که همواره مسولین دانشگاه ها آن را تکذیب کرده و اینگونه القا کرده اند که به مرگ طبیعی و یا بر اثر اتفاقات این دانشجویان جان خود را از دست داده اند.

///////////////////////////////////////
قه‌زافی داوای دروستكردنی ئوممه‌ی كوردی ده‌كات

Image موعه‌مه‌ر قه‌زافی سه‌ركرده‌ی لیبیا له‌به‌رده‌م وه‌زیرانی ده‌ره‌وه‌ی وڵاتانی عه‌ره‌بدا داوای دروستكردنی ئوممه‌ی كوردی ده‌كات، به‌ڵام هه‌ندێ له‌وه‌زیره‌كان به‌توندی دژی ده‌وه‌ستنه‌وه‌..
هاوكات له‌گه‌ڵ به‌ڕێوه‌چونی كۆبونه‌وه‌ی نائاسایی لوتكه‌ی عه‌ره‌بیدا كه‌ هه‌فته‌ی رابردو له‌شاری سرت-ی لیبیا به‌ڕێوه‌چو، وه‌زیرانی ده‌ره‌وه‌ی چه‌ند وڵاتێكی عه‌ره‌بی كۆبونه‌وه‌یه‌كیان ئه‌نجامدا. موعه‌ممه‌ر قه‌زافی، كه‌ ئاماده‌ی به‌شێكی كۆبونه‌وه‌كه‌ بو، پێشنیاریكردوه‌ كه‌ راگه‌یه‌ندراوێك بڵاوبكه‌نه‌وه‌‌و تیایدا پشتگیریی له‌دروستكردنی ئوممه‌ی كوردی بكه‌ن، به‌ڵام هه‌ندێ له‌وه‌زیره‌كان ره‌تیانكردۆته‌وه‌، به‌تایبه‌ت وه‌زیری ده‌ره‌وه‌ی سوریا.
سه‌رچاوه‌یه‌كی تایبه‌ت، به‌"چاودێر"ی راگه‌یاند: ئه‌و كاته‌ی قه‌زافی پێشنیاره‌كه‌ی كردوه‌، وه‌لید موعه‌لیمی وه‌زیری ده‌ره‌وه‌ی سوریا دژی وه‌ستاوه‌ته‌وه‌‌و ئاماژه‌ی به‌وه‌كردوه‌ كه‌ ئه‌و جۆره‌ هه‌نگاوانه‌ زیانیان پێده‌گه‌یه‌نێت، قه‌زافییش له‌وه‌ڵامدا وتویه‌تی "ئه‌گه‌ر ئێوه‌ به‌عسن ده‌بێت بڕواتان به‌ئوممه‌ هه‌بێت نه‌ك ته‌نها بۆ عه‌ره‌ب ده‌بێت بۆ كوردیش بێت".
-----------------------------------------

برای اولین بارفاش شد: 25هزار یهودی ایرانی وصد
هزار یهودی عراق با هواپیما به اسرائیل آورده شدند

19 اکتبر 2010

خلبانان کوبائی ومهاجران تازه وارد درفرودگاه اسرائیل

یک تاریخ نگار امور هواپیمائی کوبا در کتاب پژوهشی خود برای نخستین بار فاش ساخته که بیست و پنج هزار نفر از یهودیان ایران و بیش از صد هزار نفر از یهودیان کشورهای عرب و هند، در سال های نخستین بازیابی استقلال اسرائیل (دهه پنجاه میلادی)، توسط یک شرکت هواپیمائی کوبائی به اسرائیل آورده شدند که یکی از بزرگترین موج های مهاجرت یهودیان از کشورهای مختلف جهان به اسرائیل بوده است.
در گزارشی که در روزنامه فرانسوی لیبراسیون
Liberation (آزادی) انتشار یافت، از جمله نوشته شده که پنج خلبان اهل کوبا در سال 1951 و سال پس از آن که سال های نخستین اعلام استقلال دوباره اسرائیل بود، حدود صد و پنجاه هزار نفر از یهودیان عراق، ایران، یمن، هند و کشورهای دیگر منطقه را که مشتاق بازگشت به سرزمین پدری بودند، با هواپیماهای کوبائی به اسرائیل انتقال دادند.
این واقعیت تاریخی حدود شصت سال به عنوان یکی از اسرار محرمانه پنهان نگاه داشته شده بود و اکنون برای نخستین بار در جریان مصاحبه یک کارشناس تاریخ هواپیمائی در کوبا افشا می شود و در رسانه های همگانی بازتاب می یابد.
این تاریخ نویس که رونالدو مارون نام دارد گفت: انتقال چنین رقم چشمگیری مهاجر از کشورهای مختلف به یک کشور دیگر، بی تردید بزرگترین شمار مهاجرت هوابرد در تاریخ جهان است.
در حالی که این رویداد به مدت حدود شصت سال پنهان نگاه داشته شده بود، در این هفته مصاحبه ای با آن تاریخ نویس کوبائی در نشریه "جوانان عصیانگر"
Juventud Rebeldeدر کوبا انتشار یافت که موجب گردید روزنامه فرانسویLiberation نیز گفتگوئی در این زمینه با او انجام دهد.
این تاریخ نویس فاش ساخت که پنج تن از خلبانان شرکت هواپیمائی
Aerovias Cubanas Internationales به مدت دو سال به طور منظم بین تهران و تل آویو و همچنین بین بغداد، صنعا و دهلی با فرودگاه بین المللی لود (که بعدها نام آن به فرودگاه بن گوریون تغییر یافت) در پرواز بودند و با هر هواپیما حدود صد مهاجر یهودی را به اسرائیل می آوردند.
ارزیابی آن است که در این دو سال، جمعا حدود 150 هزار نفر یهودی از چندین کشور خاورمیانه و هند به اسرائیل آورده شدند که 115 هزار تن از آنان یهودیان عراقی، 25 هزار تن یهودیان ایرانی و و صدها تن دیگر از هند و یمن بودند.


یهودیان عراقی، در فرودگاه اسرائیل همراه با پرستاران کودکان

در آن سال ها که اسرائیل نخستین دوران استقلال خود را می گذراند، صدها هزار نفر یهودی از سراسر جهان اشتیاق مهاجرت به اسرائیل را داشتند. ولی اعلام استقلال اسرائیل که پس از دفع حمله نظامی ارتش های هفت کشور عربی برای نابودی این کشور صورت گرفت، موجب خشم و عملیات انتقام جوئی در اکثر کشورهای عرب گردید که یهودیان را تشویق کرد هرچه زودتر محل سکونت خود را ترک گویند.
در آن سال ها هزاران نفر از یهودیان عراقی که مورد آزار و حتی کشتار قرار گرفته بودند، به ایران گریختند و با میهمان نوازی و رأفت مردمان و مقامات آن کشور روبرو شدند و از آن جا به اسرائیل مهاجرت کردند.
از آن جا که کشورهای عرب به یهودیان اجازه نمی دادند که از طریق زمینی خود را به اسرائیل برسانند، تلاشگران یهودی با آن شرکت هواپیمائی کوبائی ارتباط برقرار کردند و با آن به توافق رسیدند که انتقال هوائی این مهاجران را به عهده بگیرد.
فیدل کاسترو رهبر سالخورده کوبا که زمام امور را به دست برادرش رائول سپرده، در مصاحبه ای که ماه گذشته توسط یک روزنامه نگار مشهور آمریکائی به نام جفری گولدبرگ انتشار یافت گفته بود: «کشور اسرائیل نیز بی تردید مانند هر کشور دیگری حق حیات دارد» او همچنین گفته بود: «زندگی یهودیان از ما دشوارتر است» و افزوده بود: «هیچ جنایتی را نمی توان با هولوکاست هم طراز دانست».
تاریخ نگار کوبائی به روزنامه لیبراسیون گفت: «با آن که در کشورهای عرب (پس از اعلام استقلال اسرائیل) گروه های اوباش به یهودیان حمله می بردند و آنان را می کشتند و یا آزار می دادند، سران کشورهای عرب از خروج یهودیان جلوگیری می کردند و از این رو اسرائیل و جامعه یهودیان جهان کوشیدند به تلاش گسترده ای دست بزنند تا به هر قیمت شده بتوانند جان این یهودیان نگون بخت را نجات دهند. در آن سال ها مصر حتی کانال سوئز را به روی عبور مهاجران یهودی که می خواستند به اسرائیل برسند بسته بود و از این رو تنها راه باقی مانده آن بود که یک شرکت هواپیمائی غیراسرائیلی و غیر یهودی که با کشورهای عرب روابط خوبی دارد، انتقال پنهانی این یهودیان را به عهده بگیرد».

http://www.hamdami.com/MFAFA/Reports2009/191010-CubanPilots.htm

------------------------------------------------------

اتم وفتنه گری رژیم ایران، دو موضوع اصلی مذاکرات
راهبردی اسرائیل و ایالات متحده در دیدار استراتژیک

19 اکتبر 2010

همایش راهبردی معاونان وزرای خارجه اسرائیل وآمریکا

ادامه تلاش ها برای جلوگیری از رسیدن جمهوری اسلامی ایران به بمب اتمی و بررسی پیامد تحریم های اقتصادی علیه آن رژیم و تعیین اقداماتی که در آینده باید صورت گیرد، مهمترین موضوع هائی بود که توسط بلندپایگان اسرائیلی و آمریکائی در جریان "گفت و شنود راهبردی" دو کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در این دیدار که هر شش ماه یک بار بین نمایندگان اسرائیل و ایالات متحده برگزار می شود، دانی ایالون معاون وزیر خارجه اسرائیل ریاست هیات نمایندگی این کشور را به عهده داشت و از جانب ایالات متحده نیز جیم استاینبرگ معاون وزیر خارجه آمریکا همراه با شماری از مشاوران خویش شرکت کرد.
این گفتگوها در حالی برگزار شد که حکومت ایران علاقمندی خود را برای بازگشت به دور میز مذاکرات اتمی اعلام داشته، ولی شرائطی قائل شده که عملا این گفتگوها را غیر ممکن و یا بی نتیجه می سازد.
برخی تحلیلگران در هفته های اخیر دوباره از امکان حمله نظامی به تاسیسات اتمی ایران سخن می گویند.
بلندپایگان اسرائیلی تاکید کردند که باید همه گزینه های همچنان مطرح باشد، در غیر این صورت، تحریم های گسترده اقتصادی نیز نتیجه نهائی را نخواهد داد.

اسرائیل و ایالات متحده: «جمهوری اسلامی
ایران، بزرگترین چالش امنیتی منطقه وجهان»

در پایان گفتگوهای راهبردی بین اسرائیل و ایالات متحده که شب گذشته (دوشنبه 26 مهرماه – 18 اکتبر) در واشنگتن انجام گرفت، بیانیه مشترکی انتشار یافت که در آن از جمله آمده است: راه های وادارسازی جمهوری اسلامی ایران به متوقف ساختن برنامه های اتمی، در این دیدار به تفصیل مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در ادامه بیانیه گفته شده: «تردیدی نیست که (سیاست های حکومت اسلامی) ایران، بزرگترین چالشی است که در خاورمیانه در برابر ایالات متحده و اسرائیل قرار دارد. ادامه نقض تعهدات بین المللی ایران از جانب رژیم آن کشور در مورد برنامه های اتمی، و همچنین ادامه تروریست پروری آن حکومت، همچنان موجب نگرانی دولت های واشنگتن و اورشلیم است. جامعه جهانی وظیفه دارد از طریق فشار و مذاکره به تعامل با حکومت ایران ادامه دهد. این دو شیوه برای ایجاد تغییرات (لازم) در محاسبات راهبردی ایران و جلوگیری از به دست آوردن قدرت اتمی نظامی، جنبه اساسی دارد»
نمایندگان ارشد اسرائیل و ایالات متحده هر شش ماه یک بار گرد هم می آیند تا مسائل استراتژیک خاورمیانه و جهان را که بر امنیت دو کشور تاثیر می گذارد مورد بررسی مشترک قرار دهند و رویکردهای خود را همآهنگ کنند.
در دیدار شب گذشته، دکتر عوزی آراد رئیس شورای امنیت ملی اسرائیل، ژنرال (ذخیره) عاموس گیلعاد رئیس دفتر سیاسی – امنیتی در وزارت دفاع و همچنین نمایندگان ارشد موساد (سرویس امنیت خارجی اسرائیل) و شاباک (سرویس امنیت داخلی) حضور داشتند.
در ادامه بیانیه آمده است: «نمایندگان دو کشور همه موضوع هائی را که بر منافع امنیتی دو کشور تاثیرگذار است و یا بر این همکاری ها اثر می گذارد، به تفصیل و با دقت مورد بررسی قرار دادند. این همایش فرصتی برای بحث درباره موضوع های مختلف در یک سطح ارشد بود. اسرائیل و ایالات متحده خود را نسبت به تلاش مشترک به هدف پیشبرد امنیت و ثبات در منطقه متعهد می دانند».
همایش آینده راهبردی اسرائیل و ایالات متحده شش ماه دیگر در اورشلیم برگزار خواهد شد.

به دنبال ایالات متحده و اتحادیه اروپا، اسرائیل
نیز از چین می خواهد تحریم ها را رعایت کند

دانی ایالون معاون وزیر امور خارجه اسرائیل در پایان این نشست به خبرنگاران گفت: «در شرائط نامشخص کنونی در مورد امنیت منطقه ای و جهانی، دیدارهای شش ماهه استراتژیک اسرائیل و ایالات متحده اهمیت روزافزونی پیدا می کند. این دیدارها همچنین نشان استحکام همکاری های اسرائیل و ایالات متحده در رویاروئی با چالش ها می باشد».
معاون وزیر خارجه اسرائیل پیش از آن که به واشنگتن برود از پکن دیدن کرده و با سران دولت چین گفتگوهای مهمی انجام داده بود.
دانی ایالون در دیدار با لو جین مین معاون وزیر خارجه چین از دولت پکن خواستار گردید که تحریم های اعلام شده علیه جمهوری اسلامی ایران را با دقت رعایت کند و به آن سی و دو کشور بپیوندد که در کنار تحریم های شورای امنیت، مجازات های گسترده تری را علیه حکومت اسلامی ایران به کار گرفته اند.
آگاهان امور می گویند که چین نه تنها تحریم های جداگانه ای را علیه حکومت ایران به اجرا نگذاشته، بلکه در اجرای قطعنامه های شورای امنیت نیز چندان نمی کوشد و داد و ستد بازرگانی آن با حکومت ایران در ابعاد گسترده همچنان ادامه دارد.
در برخی افشاگری ها حتی از یاری رسانی چین به امور هسته ای ایران سخن رفته است. رابرت آینهورن دستیار وزیر خارجه ایالات متحده در امور جنگ افزار اتمی اخیرا گفت که کمپانی های چین، حکومت ایران را در برنامه غنی سازی اورانیوم و همچنین تولید موشک یاری می دهند.
آینهورن فهرست بلندبالائی از شرکت های چین را که در این زمینه ها با حکومت ایران همکاری دارند، در سفر یک ماه پیش خود به پکن، به مقامات آن کشور ارائه داد و اسامی بانک های چین را نیز که تحریم ها را نقض می کنند به آنان سپرد. کاترین اشتون وزیر امور خارجه اتحادیه اروپا نیز ماه گذشته سفر مشابهی به چین داشت.
دولت چین که بالا بردن سطح زندگی شهروندان و گسترش توانائی های صنعتی و صادراتی خود را بزرگترین هدف می داند، با اکثر کشورهای مناسبات دوستانه ای دارد. بین اسرائیل و چین نیز همکاری های گسترده ای در زمینه های اقتصادی، صنعتی، امنیتی و هواپیمائی وجود دارد و کارشناسان کشاورزی اسرائیل روستائیان چین را برای افزایش محصول و فراگیری شیوه های مدرن آبیاری و موارد دیگر یاری می دهند.

فرودگاه های اروپا به تدریج امکان سوخت گیری
برای هواپیماهای حکومت ایران را سلب می کنند

در گزارش های دیروز (دوشنبه) آمده بود که کشورهای اروپائی امکان سوخت گیری در فرودگاه های خود را بیش از پیش به روی هوایپماهای مسافری حکومت ایران می بندند و فرودگاه هائی که هنوز حاضرند به این هواپیما سوخت بفروشند نیز، از ماه آینده آن را متوقف خواهند ساخت.
احمدی نژاد در سخنرانی های خود ادعا می کند که تحریم های هیچ گونه تاثیری بر رژیم ایران ندارد – و حتی در چند مورد گفته بود که ایکاش آن ها زودتر ایران را تحریم می کردند و زودتر به تاسیسات اتمی آن کشور حمله می بردند.
یک مقام آگاه گفت: به دنبال توافق هائی که بین چهار کمپانی ارشد نفتی اروپا امضاء شده، هواپیماهای ایرانی تنها در فرودگاه های آلمان و اتریش می توانند سوخت گیری کنند، ولی این فرودگاه ها نیز ماه آینده به روی سوخت گیری هواپیماهای ایرانی بسته خواهد شد.
در چنین صورتی ادامه پرواز هواپیماهای شرکت های هوائی ایران به اروپا دشوارتر خواهد گردید و هزینه ها بالا خواهد رفت که این امر بی تردید در بهای بلیط ها نیز تاثیر زیاد خواهد داشت. نرخ بلیط هواپیما در ایران در یک سال اخیر چند بار بالا رفته و با حذف یارانه ها که قرار است به زودی آغاز شود، باز هم بالاتر خواهد رفت.
این اقدامات اروپائی همزمان با سخنان بان کی مون دبیرکل سازمان ملل در نکوهش ستمگری های رژیم ایران علیه مردم آن کشور است. دبیرکل در گزارشی که هفته پیش از جانب دفتر او انتشار یافت، سرکوبگری علیه مردم ایران و اقلیت های قومی و دینی در آن کشور و از جمله بهائیان و بلوچی ها را محکوم دانست. در این بیانیه همچنین به مظالم حکومت علیه فرقه های صوفی و اقلیت کرد اشاره شده است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر