9 / 11 / 2010
: هێزهكانی ئهنسارولئیسلام جموجولهكانیان له شاخهكانی ههورامان و پشتی گوڵهخانه دهستپێكرده و چاوهڕوان دهكرێت پشێوی ئهمنی هاوشێوهی ناوچهی پشدهر له ناوچهكانی ههورامان و ناوچه سنووریهکانی باشوری کوردستان بو ئهنجام بدهن.
به پێی ههواڵی "پهیک" پێشتریش بهرپرسێكی ههرێمی كوردستان ئاماژهی بهوهدابوو، هێزهكانی ئهنسار لهشاخهكانی ههورامان كهووتوونهته جموجوڵ ئهمهش هاوڵاتیانی بهتهواوی نیگهرانكردوو.
خهڵكی ناوچهی ههورامان و اوچه سنووریهکانی باشووری کوردستان ترساوون له جموجوڵهكانی ئهنسارولئیسلام و بۆ تێكدانی باری ئهمنی ناوچهكانیان بهههمان ناوچهی پشدهر.
له دریژهی زانیارییهکانی "بهیک" ئهنصار ههر لهزووه جموجوڵیان لهو ناوچانهی ههورامان دهستێكردووه، بۆ ئهو مهبهستهش ئێران پشگیری تهواویان دهكات، بهئامانجی ترساندنی هێزه سیاسییهکانی باشوور و بۆ ئهوهی وهك فشارێك بهكاریان بهێنێت و دووریش نیه ئهم كێشمه كێشمه سیاسیانه بارگرژی ئهمنی ئهو ناوچانهی بهدواد نهیهت.
8 / 11 / 2010
بهیان - ناوهندی ههواڵ: لە دوو رووداوی جیادا لەماوەی 5 رۆژی رابردوودا، هێزەكانی سوپای تورك وپاسداران لەسەر سنوور بەهەڵە شەڕیان لەنێوان دروست دەبێ و لەئەنجامدا 7 پاسداری دەكوژرێن وتائێستاش ژمارەی كوژراوانی سوپای تورك ئاشكرا نەكراوە.
بەگوێرەی ههواڵی ماڵپهڕه ههواڵنێریهکانی ئێران، لەكاتی دانانی بۆسە بۆ رێگەگرتن لە دزە كردنی قاچاخچیەكانی ئەو سنوورە بەهەڵە شەڕ لەنێوان سەربازانی هەردوو سوپا دروستبووەو لەناوچەكانی كالیەڕەش وكالیكا لەئەنجامدا 7 سەربازی پاسدارانی ئێرانی كوژراَن لەلایەن سوپای تورك، بەڵام تائێستا كوژران وبرینداربوونی سەربازی سوپای تورك ئاشكرا نەكراوە.
بەپێی ئامارەكانی ئێران لەماوەی دوو ساڵی رابردوودا، زیاتر لە 150 قاچاجچیی لەسنوورەكانی سێگۆشەی توركیا وعێراق وئێران كوژراون، كە مەبەستی دابینكردنی بژێوی ژیانیان كاڵا وشتومەكی یاساغ هاوردە وهەناردەی ئەو سێ وڵاتە دەكەن.
دیدار دانشجویان دانشگاه علم و صنعت با خانواده کیانوش آسا
دیدار دانشجویان سبز دانشگاه علم و صنعت ایران با خانواده ی شهید کیانوش آسا در کرمانشاه
گزارش دیدار دانشجویان سبز علم وصنعت ایران جهت انتشار در اختیار فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران قرار داده شده است که به قرار زیر می باشد:
دانشجویان سبز دانشگاه علم و صنعت در روز جمعه هفتم آبان 1389 به دیدار خانواده ی کیانوش آسا رفتند. در ابتدای این دیدار، دانشجویان به همراه خانواده و آشنایان آن شهید، بر مزار او حاضر شده و با نثار گل به مقام والایش ادای احترام کردند. در این مراسم، «عزیز دانشور آسا» با خواندن وصیت نامه ی کورش کبیر و یادآوری هفتم آبان، «روز جهانی کورش» و با اظهار تاسف از نبودن این روز در تقویم رسمی کشور، از لزوم پایبندی به ارزش های ملی و مسئولیت افراد نسبت به سرزمینشان سخن گفت. مادر شهید آسا با دیدن همکلاسی ها و همدانشگاهی های کیانوش، با خواندن مرثیه ای به زبان کوردی، اشک بر دیدگان حاضران نشاند و در داغ از دست دادن فرزند برومندش به سوگ نشست.
در ادامه، دانشجویان سبز دانشگاه علم و صنعت در منزل شهید آسا حاضر شده و با دو برادر این شهید به گفتگو پرداختند. دانشجویان پس از مروری مختصر بر وقایع و اتفاقاتی که قبل و بعد از انتخابات ریاست جمهوری دهم رخ داد، به تشریح وضعیت کنونی دانشگاه و توضیح فشارهای اعمال شده بر دانشجویان که در مراسمات بزرگداشت کیانوش آسا شرکت کرده بودند پرداختند. کامران آسا، برادر شهید آســـا، ضمن ابراز تاسف از برخوردهــای حذفی و ناعادلانه با دانشجویان، با یادآوری خاطراتی از شهید آسا، بر پیگیری پرونده اش تا محاکمه و مجازات عاملان و آمران این جنایت تاکید کرد و آن را بزرگترین هدف خانواده عنوان نمود.
کامران آسا با اشاره به اینکه هیچ فشاری از سوی نهادهای رسمی و یا گروه های غیر قانونی نخواهد توانست مانع از پی گیری پرونده و اجبار خانواده آسا به سکوت شود، افزود: «کیانوش، دانشجویی نخبه بوده که تنها به دلیل شرکت در راهپیمایی مسالمت آمیز، هدف گلوله قرار گرفته و بعد ازآن با انتقال به مکانی نامعلوم مانع از هر گونه کمکی به او شده اند و هیچ جوابی در این زمینه تاکنون به خانواده داده نشده است». او همچنین تأکید نمود که عاملان شهادت کیانوش در هر پست و مقامی باید در پیشگاه ملت، جامعه دانشگاهی و با حضور خانواده او محاکمه و مجازات گردند.
در ادامه، دانشجویان سبز علم و صنعت با تاکید بر مواضع مسالمت آمیز خود و پایداری در راه سبز امید، تلاش برای ایجاد فضای نقد و نقادی در دانشگاه، آزادی دانشجویان در بند، تلاش برای لغو احکام بی پایه و اساس کمیته انضباطی و از بین بردن فضای امنیتی- پادگانی در دانشگاه را از مهمترین اهداف خود در این برهه زمانی عنوان کردند.
در پایان این دیدار صمیمانه، دانشجویان سبز دانشگاه علم و صنعت خطاب به خانواده ی آسا اظهار داشتند: "خون کیانوش در رگ های تک تک دانشجویان بیدار ایرانی جریان داشته و نام و یادش برای همیشه در نزد آنان زنده خواهد بود و تا روزی که زنده اند در راه کیانوش که همانا راه صلح و آزادی است قدم برخواهند داشت." در پایان مراسم نیز، خانواده ی شهید آسا از دانشجویان حاضر خواستند تا حامل سلام گرمشان برای اساتید و دانشجویان دانشگاه علم و صنعت باشند.
دانشجویان سبز دانشگاه علم و صنعت ایران
آبان 1389
------------------------------------------
9 / 11 / 2010
نگذاریم این زن جوان اعدام شود!
شهلا جاهد ٨ سال است در بند ویژه زندان اوين در تهران با کابوس اعدام زندگي ميکند و اکنون لاریجانی رییس قوه قضاییه حکم قصاص (اعدام) شهلا جاهد را به اجرای احکام در دادسرای جنایی تهران ارسال کرده است و هر آن ممکن است شهلا را بکشند. شهلا جاهد را بارها تا پای چوبه دار بردند اما بدلیل توجه وسیع افکار عمومی در ایران و اعتراضات گسترده بین المللی، موفق به اعدام او نشدند. اکنون جمهوری اسلامی تصمیم به اعدام او گرفته است تا نشان دهد که اگر سکینه را بدلیل فشارهای بین المللی نمیتواند اعدام کند، هنوز قدرت! اعدام زن دیگری را دارد. میخ
واهد شهلا را اعدام کند تا بگوید تسلیم فشارهای بین المللی نشده است. دنیا باید بلند شود و مانع اعدام شهلا شود.
شهلا یک پرستار بود و عاشق فوتباليست معروف ايرانی ناصر محمد خانی شد و این دو نفر زندگی مشترک مخفی را با هم در آپارتمانی در تهران شروع کردند. ناصر محمد خانی همزمان همسر لاله سحرخیزان بود و لاله در مهرماه سال ٨١ در تهران به قتل میرسد، در حاليکه ناصر برای مسابقه فوتبال به آلمان رفته بود و شهلا در رابطه با اين قتل دستگير ميشود.
قبل از اينکه تحقيقاتي انجام بشود و چيزي اثبات شود در رسانه های حکومتی شهلا را به عنوان قاتل معرفی کردند و او را در زندان مخفی و مخوف اطلاعات زير بازجوئی همراه با شکنجه بردند. شهلا چند سال قبل در تماسی تلفنی از زندان به من گفت: "چندين روز و چندين هفته زير بازجوئی بودم. هر کاری ميتوانستند با من کردند. تا پای مرگ شکنجه ام کردند٬ تحقيرم کردند، هفته ها آزارم دادند و بالاخره مجبورم کردند آنچه را که آنها ديکته ميکنند٬ بگويم. حتي تهديدم کردند که دختر کوچکی از اقوام مرا که همچون فرزند من بود٬ به آنجا آورده و به او آزار ميرسانند... براي اينکه دست از سرم بردارند٬ هر آنچه آنها ميحواستند را "اقرار" کردم. بعد از اینکه شکنجه ها تمام شد در دادگاههای بعدی اعتراض کردم و اتهام قتل را رد کردم اما کسی گوشش بدهکار نیست".
وکيل پرونده شهلا، عبدالصمد خرمشاهي، همواره گفته است اين پرونده ده ايراد حقوقي دارد. از جمله در محل قتل سيگاري نيمه کشيده پيدا شده و شهلا اصلا سيگاری نيست. ضربه های چاقو توسط يک نفر چپ دست زده شده و شهلا با دست راست کار ميکند٬ جسد را بعد از به قتل رساندن٬ لباس تميز پوشانده اند و اين از عهده شهلا برنمی آيد در رسيدگي ابتدائی به اين پرونده، شاهد يك بررسی شفاف نبوديم و ايرادات شكلی و ماهوی زيادی از ابتدا در پرونده وجود داشت. تحقيقات اوليه به صورت كامل انجام نشد، شهود و مطلعين حاضر نشدند، بررسی هایي علمی صورت نگرفت و از سوی ديگر رسيدگی با سرعت انجام شد و ... معاینه پزشکی از لاله نیز نشان داد که احتمالا قبل از اینکه لاله به قتل برسد به او تجاوز شده است.
اما سیستم قضائی رژیم، تصمیمش را قبل از بازجوئی و اثبات چیزی گرفته بود. قصد داشت شهلا را قاتل معرفی کند و از این اقرار استفاده کرد و شهلا را به اعدام محکوم کرد.
دادگاه شهلا به یکی از جنجالی ترین دادگاهها تبدیل شد و همگان از زبان شهلا شنيدند که به زور شکنجه و تهديد از او اعتراف گرفته اند. شهلا جاهد در اين دادگاه از رفتارهاى وحشيانه در زندان و بى عدالتى موجود در دادگاه انتقاد کرد و گفت که قربانى ميشود تا اصل پرونده قتل مورد بررسى قرار نگيرد.
شهلا يک زن جوان٬ باهوش و علاقمند به هنر و شعر است. او در زندان شعر ميگوید و بدليل خصوصیات و توانائی هایش مورد احترام زنان زنداني است. در سالهای قبل فعالیت گسترده ای علیه حکم اعدام شهلا در ایران و در سطح بین المللی انجام گرفته است. از جمله از زندگي او فيلمي تهيه شده بنام "کارت سرخ" که در رسانه هاي بين المللي نشان داده شده و در برخی فستیوال ها از جمله در هلند به نمایش درآمده اس.
شهلا جاهد قربانی یک رژیم جنایتکار و زن ستیز است. نباید بگذاریم او را اعدام کنند. نباید اجازه دهیم که بخاطر شکست رژیم در پرونده سکینه، شهلا را قربانی کند. با همان قدرتی که برای سکینه فعالیت کردیم و با همان گستردگی باید دست به کار شویم و جمهوری اسلامی را در این پرونده نیز عقب بنشانیم.
مینا احدی
سخنگوی کمیته بین المللی علیه اعدام
٨ نوامبر ٢٠١٠
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر