Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

۱۳۹۱ مهر ۲۴, دوشنبه

بچه بازی در قوانین بربریت اسلامی که ازدواج با کودکان زیر سن قانونی رایج است و در ایران دین زده کودکان 10 ساله و 14 ساله مجبور میشوند که ازدواج کنند


14بچه بازی در قوانین بربریت اسلامی  که ازدواج با کودکان زیر سن قانونی رایج است و در ایران دین زده کودکان 10 ساله و ساله  مجبور میشوند که ازدواج کنند

ازدواج ۱۷۷۳ کودک ۱۰ تا ۱۴ ساله همدانی

خبرگزاری هرانا - معاون سیاسی، امنیتی استاندار همدان از ۱۷۷۳ مورد ازدواج افراد بین ۱۰ تا ۱۴ سال در این استان خبر داد.

بنا به گزارش ایسنا، معاون سیاسی، امنیتی استاندار همدان گفت: از ۳۴۲۸ مورد طلاق ثبت شده در استان، ۶۴۷ مورد در زندگی‌های کمتر از یک سال رخ داده است که این یک هشدار جدی محسوب می‌شود.
علی اکبر فامیل کریمی در ستاد ساماندهی امور جوانان استان همدان، اظهار کرد: سال گذشته در افراد بین ۱۰ تا ۱۴ سال، ۱۷۷۳ مورد، ۱۵ تا ۱۹ سال ۸۷۰۵ مورد، ۲۰ تا ۲۴ سال ۷۷۶۴ مورد، ۲۵ تا ۲۹ سال ۲۷۴۵ مورد، ۳۰ تا ۳۴ سال ۱۲۳۲ مورد، ۳۵ تا ۳۹ سال ۵۰۵ مورد، ۴۰ تا ۴۴ سال ۲۱۴ مورد، ۴۵ تا ۴۹ سال ۱۱۸ مورد، ۵۰ تا ۵۴ سال ۹۷ مورد، ۵۵ تا ۵۹ سال ۶۹مورد، ۶۰ تا ۶۴ سال ۴۰ مورد، ۶۵ تا ۶۹ سال ۳۸ مورد، ۷۰ تا ۷۴ سال ۲۲ مورد و ۷۵ به بالا ۲۷ مورد ازدواج به ثبت رسیده است
/////////////////////

تحریمهای رژیم؛ سوئد سفیر اسرائیل را احضار کرد

رادیو فرانسه: به دنبال انتشارگزارش هائی درمورد مخالفت دولت سوئد با گسترش تحریم های اتحادیه اروپا علیه جمهوری اسلامی، وزارت امورخارجه سوئد امروز سفیراسرائیل دراین کشور را برای ادای توضیحات به این وزارتخانه فراخواند.

این خبرطی چهل وهشت ساعت گذشته نخستین بار ازسوی وسائل ارتباط جمعی اسرائیل منتشر و توسط سامانه های خبری جمهوری اسلامی بازتاب داده شده بود.
ازجمله خبرگزاری آفتاب درایران با انتشارگزارشی به نقل ازروزنامه اسرائیلی "هآرتص" نوشته بود که دولت استکهلم تلاش می کند تا اتحادیه اروپا را از اعمال تحریم های بیشترعلیه جمهوری اسلامی منصرف کند.
بنا برگزارش هآرتص درهمین رابطه وزارت خارجه سوئد رایزنی هائی را با سفارت خانه های آلمان، انگلیس و فرانسه دراستکهلم انجام داده ولی این سه کشور اروپائی مثال هائی را در مورد تاثیر تحریم ها بر ایران به مقامات سوئد یادآوری کرده اند. با این حال مقامات سوئد اعلام کرده اند که اعمال تحریم های بیشترفقط برمردم ایران فشارآورده و هیچ تغییری دربرنامه های حکومت ایران ندارد.
دراین رابطه یک سخنگوی وزارت امورخارجه سوئد خاطرنشان ساخت که سفیراسرائیل درسوئد دردیدار با مقامات این وزارتخانه درمورد گزار ش روزنامه هآرتص اظهارنظرخواهد کرد.
پیش از احضارسفیر اسرائیل به وزارت خارجه، رئیس دیپلماسی سوئد خبرانتشاریافته در روزنامه اسرائیلی را "افترا آمیز" توصیف کرده بود.

درصورت صحت چنین موضعی از سوی سوئد منابع بین المللی آنرا در نگرانی سوئد ازقراداده ها کلان شرکت سوئدی " اریکسوُن" با جمهوری اسلامی ایران دانسته اند.
//////////////////////

ضرب و شتم شدید یک زندانی سیاسی در زندان سنندج

آژانس خبری موکریان
سرویس حقوق بشر

یک زندانی محبوس در زندان مرکزی سنندج مورد ضرب و شتم قرار گرفت.
بر اساس گزارش رسیده به آژانس خبری موکریان، روز یکشنبه بیست و سوم مهر 91 ، یک زندانی اهل کامیاران به نام نعمت اسحاقی به بهانه نرفتن به ورزش به دفتر رئیس زندان احضار و در آنجا به شدت مورد ضرب و شتم قرار گرفت.
بنا به گزارشهای واصله از زندان سنندج، مسئول تربیت بدنی زندان به اسحاقی اجازه حضور در باشگاه را نداده و وی به این خاطر به رئیس زندان شکایت برده است، که بدنبال آن اسحاقی به دفتر رئیس زندان فراخوانده و در آنجا توسط چند نفر به شدت مورد ضرب و شتم و اهانت قرار گرفته است.
یادآور می گردد نعمت اسحاقی که اهل روستای تا از توابع کامیاران می باشد حدود سه سال پیش توسط نیروهای امنیتی بازداشت و سپس به اتهام همکاری با یک حزب مخالف از طرف دادگاه انقلاب سنندج به 12 سال حبس محکوم شده بود، که این حکم در دادگاه تجدید نظر به 9 سال کاهش یافت.
بر گرفته از WWW.MUKRIANNEWS.COM
/////////////////

استقبال آمریکا از تحریم‌های اروپا علیه رژیم تهران

به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، کاخ سفید امروز از اعمال تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه رژیم تهران استقبال کرد.

جی کارنی سحنگوی کاخ سفید گفت در این باره گفت، تحریمهای جدید باعث افزایش فشارهای بین المللی و انزوای بیشتر رژیم تهران خواهد شد.



 ///////////////

گزارشگر ویژه سازمان ملل سومین گزارش خود درباره ایران را منتشر کرد

انتقاد از قانون مجازات، محدودیت آزادی بیان، فعالان و قومیت ها در گزارش احمد شهید

دبی-العربیه.نت فارسی
احمد شهید گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد در مورد ایران، شامگاه پنجشنبه 12-10-2012 سومین گزارش خود را درباره وضعیت حقوق بشر این کشور منتشر کرد.

قانون مطبوعات و آزادی بیان

احمد شهید در گزارش خود به قانون مطبوعات و "تحولات اخیر در قوانینی که آزادی بیان و اطلاعات را محدود می کند" پرداخته و با اشاره به قانون مجازات اسلامی، خاطرنشان کرده است که "اهانت و افترا" بر اساس تعریف ماده 6 میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی در ردیف "جرایم مهم" قرار نمی گیرند و نمی توان برای آنها مجازات اعدام را صادر کرد. 


او تاکید می کند که مقررات قانون مجازات اسلامی در زمینه اهانت مبهم و "خلاف تضمین های عهدنامه های بین المللی حقوق بشری در زمینه مجازات اعدام… است."



این گزارش ادامه می دهد که فعالیت های مرکز جرایم سازمان یافته سپاه پاسداران و نقض آزادی بیان و حق دسترسی به اطلاعات، که به دستگیری و حتا صدور حکم اعدام برای طراحان و مدیران وبگاه ها و دیگر افرادی که در اینترنت از دولت انتقاد کرده اند انجامیده، نگرانی گزارشگر ویژه را برانگیخته است.



احمد شهید در گزارش خود نوشته است: "19 نفر از این عده در حال حاضر در بازداشت به سر می برند که چهار نفر از آنها، وحید اصغری، احمد رضا هاشمپور، مهدی علیزاده فخرآباد و سعید ملکپور در ژانویه 2012 (دی 1390)… پس از شکنجه روانی و جسمانی، حبس انفرادی، تهدید به شکنجه و تجاوز به افراد خانواده شان به اتهام محاربه و فساد روی زمین، همکاری با دولت های خارجی، اهانت به رهبران کشور و راه اندازی وبگاه های مخالف به اعدام محکوم شده اند. سخی ریگی، یک وبلاگ نگار دیگر، نیز به 20 سال زندان محکوم شده است."

زندانی شدن و فرار روزنامه نگاران

مساله روزنامه نگاران از دیگر مسائلی است گه گزارش احمد شهید به آن پرداهته است. 


در گزارش احمد شهید آمده است: بر اساس برآوردها، در حدود 400 روزنامه نگار پس از انتخابات 1388 از کشور گریخته اند. در سال 2011 جمهوری اسلامی بیش از هر کشور دیگر روزنامه نگاران را زندانی کرده است و 50 درصد آنها در حبس انفرادی به سر برده اند. بیش از نیمی از روزنامه نگاران زندانی به حکم های زندان از شش ماه تا 5/19 سال محکوم شده اند." 



این گزارش خاطرنشان کرده است: "حکم 25 ضربه شلاق برای محمود شکرایی، کاریکاتوریست، و اعلام جایزه 100000 دلاری برای قتل خواننده رپ ایرانی شاهین نجفی، محکومیت شش سال زندان و 20 سال محرومیت از فیلم سازی جعفر پناهی و محمد رسول اف از موارد دیگر مورد اشاره در این بخش است."

آزادی گردهمایی ها تشکل ها و ادیان

در ادامه احمد شهید به آزادی گردهمایی ها و تشکل ها بر پایه میثاقنامه بین المللی حقوق مدنی و سیاسی اشاره کرده و سپس به "ممنوعیت اتحادیه های مستقل و غیرقانونی شدن انجمن صنفی روزنامه نگاران" پرداخته است.


این گزارش با اشاره به بازداشت کسانی که تغییر دین داده اند آورده است: " عده ای، به ویژه کسانی که از اسلام به دین دیگری گرویده اند، دستگیر و بازجویی و به خاطر عقاید دینی مورد شکنجه روانی و جسمانی قرار گرفته و به محاربه و فساد روی زمین متهم شده اند."



درباره بهایی ها هم نوشته است: "در اوایل سپتامبر 2012 ، 105 پیرو آیین بهایی در بازداشت بودند. از خرداد 1389 تاکنون 300 مسیحی بازداشت شده اند و 41 نفر از آنها بدون اتهام از یک ماه تا یک سال در زندان به سر برده اند. در بعضی موارد، بازداشت شدگان شکنجه شده و بدون دسترسی به وکیل ناعادلانه محاکمه شده اند. کلیساها باید در مورد پذیرش اعضای تازه به دولتمردان گزارش دهند. نوکیشان مسیحی بازداشت شده و با تهدید به اتهام ارتداد برای ترک مسیحیت زیر فشار قرار گرفته اند."



این گزارش خاطرنشان کرده است: "دراویش سلسله گنابادی و عبادتگاه های آنها در شهرهای تهران، شیراز و کاور در شهریور 1390 به شدت مورد تهاجم قرار گرفته و در حدود 200 نفر دستگیر شده اند. 189 درویش که در آبان 1386 دستگیر شده بودند در اردیبهشت 1391 محاکمه شدند."

قانون مجازات

گزارش احمد شهید به انتقاد از آنچه که "قانون مجازات اسلامی" در ایران نامید پرداخت و در این باره نوشت: "قانون مجازات اسلامی با مقررات قانون اساسی و حقوق بین المللی در باره برابری جنسیتی، از جمله در زمینه های شهادت زنان در دادگاه، معادل دانستن ارزش جان زن با نیمِ ارزش جان مرد، و نابرابری سن کیفری دختران و پسران، مغایر است. این قانون در زمینه قصاص، و نیز به ویژه در مورد پیروان دین های غیررسمی، مثل آیین بهایی، علیه غیرمسلمانان تبعیض قایل می شود. این قانون اتهام های محاربه و فساد روی زمین در این قانون به ویژه در مورد فعالان سیاسی و حقوق بشری و مجازات های آن شامل اعدام، مصلوب کردن، قطع دست راست و پای چپ یا تبعید را حفظ کرده است؛ و مجازات های مربوط به جرایم امنیت ملی را افزایش داده است. اتهام امنیت ملی علیه مدافعان حقوق بشر، روزنامه نگاران، فعالان سیاسی و حقوق بشری خلاف مفاد میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی است."


موارد دیگر اشاره شده در این گزارش عبارت است از: "رعایت موازین قانونی با مواردی مثل بازرسی محل بدون حکم قانونی، استفاده از چشم بند در طی بازجویی، حبس طولانی انفرادی، آزار اعضای خانواده متهم، ضرب و شتم در طی بازجویی، آویختن از سقف برای کسب اعتراف، نداشتن دسترسی به وکیل، تصمیم گیری قاضی پیش از محاکمه یا حرف شنوی او از دادستانی نقض شده است."
احمد شهید به اعدام های خوزستان نیز پرداخته و خاطرنشان کرده است: "محاکمه ناعادلانه 19 متهم به اقدام علیه امنیت ملی در خوزستان و محکومیت 10 نفر از آنها به اعدام، اعدام مخفیانه چند تن از این محکومان در حالی که پرونده آنها هنوز در دادگاه تجدید نظر بود؛ محکومیت لقمان مرادی و زانیار مرادی به اعدام در انظار عمومی به اتهام محاربه پس از اعتراف زیر شکنجه، پخش اعتراف ها از پرس تی وی موارد دیگر این بخش از گزارش را تشکیل می دهند."

فعالان کارگری و دانشجویی

گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد با اشاره به فشارهایی که بر فعالان کارگری و دانشجویی اعمال می شود خاطرنشان کرده است: "فعالان کارگری به خاطر تلاش برای تشکیل اتحادیه یا سازماندهی اعتصاب به شدت مجازات شده اند. اعضای کانون صنفی معلمان ایران از سال 1386 به بعد با سرکوب خشنی شامل دستگیری، شکنجه، اتهام اقدام علیه امنیت ملی و حکم های سنگین محکومیت روبرو بوده اند. 
دانشجویان نیز به خاطر فعالیت سیاسی از ادامه تحصیل محروم شده اند. به گزارش دفتر تحکیم وحدت، در فاصله مارس 2009 تا ژوئن 396 نفر از دانشگاه اخراج یا مدتی از ورود به آن محروم شده اند و 52 مورد از این تعداد در سال 2012 رخ داده است."

نابرابری میان قومیت ها

این گزارش به تبعیض علیه قومیت های غیر فارس در ایران اشاره کرده و خاطرنشان می کند: "عرب ها، آذربایجانی ها و کُردها در استفاده از زبان مادری خویش با محدودیت روبرو هستند و این باعث محرومیت از دسترسی کافی به آموزش و بهره گیری از مزایای سوادآموزی و تحصیل شده است. تحقیقِ پژوهشگری به نام علیرضا صرافی که در اختیار گزارشگر ویژه قرار گرفته و در گزارش نقل شده نابرابری قابل توجهی بین فارسی زبانان و گویندگان زبان های دیگر را نشان می دهد."


این گزارش می افزاید: "سیاست های مربوط به توسعه و گزینش بر اساس ایدئولوژیک در زمینه آموزش و اشتغال تاثیرهای منفی بر اقلیت های دینی و قومی می گذارند. اقلیت های قومی مثل عرب ها در زمینه مسکن و شرایط زیست، بهداشت دسترسی به آب پاکیزه، در وضع بدی هستند و از کمبود امکانات رنج می برند و زمین هایشان به خاطر توسعه کشاورزی و صنعتی مصادره می شود. معترضان مسالمت جو علیه تبعیض دستگیر و مورد پیگرد واقع می شوند، مدت های طولانی به سلول انفرادی می افتند، از ملاقات با خانواده محروم و برای انجام اعتراف های دروغین مورد شکنجه قرار می گیرند. گزارشگر ویژه به اعدام چهار نفر از اقلیت عرب پس از محاکمه ناعادلانه به اتهام محاربه و فساد روی زمین در خرداد 1391 و محکومیت پنج نفر دیگر به اعدام به همان اتهام اشاره کرده است."



آذربایجانی ها نیز بخش دیگری از گزارش احمد شهید را به خود اختصاص داده اند: "آذربایجانی ها، همچون عرب ها، از تدریس به زبان مادری خود در مدارس ابتدایی و متوسطه محروم هستند و در نتیجه از بالاترین میزان بی سوادی در میان گروه های قومی رنج می برند. تعدادی از نشریه های آموزشی و فرهنگی آذری، مثل ماهنامه دیلماج، از سال 2007 به بعد تعطیل و وبگاه های آنها ممنوع شده اند.



شرکت کنندگان در مراسم فرهنگی و سیاسی در مکان هایی مثل قلعه بابک در شهر کلیبر دستگیر می شوند و کسانی که از سیاست های دولت انتقاد می کنند به اتهام اقدام علیه امنیت ملی با محکومیت های سنگین روبرو می شوند. سیاست های دولت باعث اتلاف نیمی از آب دریاچه ارومیه شده است که علاوه بر افزایش فشار بر کشاورزی، پیامدهای مخرب بلند مدتی برای بر مردمان پیرامون دریاچه و محیط زیست خواهد داشت."

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر