Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

۱۳۹۱ مهر ۱۶, یکشنبه

مانور نظامی؛ ورود افسران آمریکایی به اسرائیل


مانور نظامی؛ ورود افسران آمریکایی به اسرائیل

رادیو آلمان: اسرائیل و آمریکا تدارک برای برگزاری مانور بزرگ مشترک نظامی را آغاز کردند. در این رابطه افسران آمریکایی وارد اسرائیل شده‌اند. نخست‌‌وزیر و وزیر دفاع اسرائیل نیز بر سر رویکرد خود در رابطه با ایران و آمریکا به توافق رسیدند.


طی چند روز گذشته گروهی از افسران ارتش آمریکا وارد اسرائیل شده‌اند. گفته می‌شود که اسرائیل و آمریکا تدارک برگزاری یک مانور مشترک و گسترده نظامی را آغاز کرده‌اند.
روزنامه اسرائیلی "یدیعوت اخرونوت" در شماره روز یکشنبه (۷ اکتبر / ۱۶ مهر) نوشت، این افسران آمریکایی بر ورود صدها سرباز آمریکایی در ۱۴ اکتبر به اسرائیل نظارت خواهند کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه‌، قرار است یک هفته پس از ورود سربازان آمریکایی به اسرائیل یک رزمایش سه‌هفته‌ای آغاز شود.
این روزنامه می‌نویسد، چنین مانور نظامی گسترده مشترکی میان آمریکا و اسرائیل تاکنون سابقه نداشته است. در این رزمایش قرار است انواع مختلف سامانه‌های پدافند هوایی اسرائیل مورد آزمایش قرار گیرند.
اینکه آیا این مانور در ارتباط با برنامه اتمی ایران است، هنوز مشخص نیست و سخنگوی ارتش اسرائیل نیز از دادن هرگونه تفسیری در این رابطه خودداری کرده است.
کشورهای غربی به جمهوری اسلامی ایران ظن شدید دارند که زیر پوشش برنامه اتمی صلح‌آمیز، در صدد دستیابی به سلاح هسته‌ای است. مقا‌م‌های ایران این ادعا را رد می‌کنند.
اسرائیل برنامه اتمی جمهوری اسلامی را تهدیدی جدی برای موجودیت خود می‌داند و از این رو بارها تهدید به حمله نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران کرده است.
نشریه "تایم" چاپ آمریکا چند هفته پیش گزارش داد که واشنگتن مانور نظامی‌ای را که قرار است با اسرائیل برگزار کند، محدودتر کرده است. این نشریه گمانه‌زنی کرده که این امر به احتمال با اختلاف نظر رهبری آمریکا و اسرائیل در مورد مناقشه با برنامه هسته‌ای ایران مرتبط بوده است.
"تایم" با استناد به "منابع به خوبی مطلع از دو کشور" در گزارش خود می‌افزاید که آمریکا از شمار سربازانی که قرار بوده برای اجرای این عملیات به اسرائیل اعزام کند، به میزان حدود دو سوم کاسته است.
توافق‌ها در اسرائیل بر سر برخورد با ایران و آمریکا
بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، و ایهود باراک، وزیر دفاع این کشور، با انتشار یک بیانیه مشترک اعلام کردند که "در مبارزه علیه تهدیدهای ایران به هر شکل آن" و نیز در مورد نوع "رویکرد به آمریکا" به توافق رسیده‌اند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، در این بیانیه که دفتر ایهود باراک آن را شامگاه شنبه (۶ اکتبر) منتشر کرده، آمده است: «نخست‌وزیر و وزیر دفاع درباره مبارزه با تهدید ایران در تمام شکل‌های آن و نیز در رابطه با مدیریت رابطه با ایالات متحده به رهبری نخست‌وزیر به توافق رسیده‌اند.»


این بیانیه می‌افزاید: «نخست‌وزیر و وزیر دفاع توافق کردند به همکاری‌های خود در رابطه با برخورد با چالش‌هایی که امنیت اسرائیل را تهدید می‌کنند، ادامه دهند.»

در رابطه با پیشینه‌ی این بیانیه رسانه‌های اسرائیلی گزارش داده‌اند که نتانیاهو نسبت به تماسی که ایهود باراک با رام امانوئل، شهردار شهر شیکاگو و همکار نزدیک باراک اوباما داشته، عصبانی است. در این ملاقات ایهود باراک مخالفت خود را با پیشنهاد نتانیاهو در مورد "تعیین خط قرمز برای ایران" توسط آمریکا بیان داشته بود.
این خواست نتانیاهو تنش‌هایی را در مناسبات آمریکا و اسرائیل به دنبال آورده بود. سیاست رئیس‌جمهوری آمریکا در رابطه با برخورد با مناقشه هسته‌ای، مبتنی است بر راه حل دیپلماتیک و فشار از طریق تحریم‌های گسترده اقتصادی.
نخست‌وزیر اسرائیل چندی پیش سیاست آمریکا در قبال ایران را مورد انتقاد قرار داده و گفته بود که رهبری واشنگتن باید برای برنامه اتمی ایران "خط قرمز" تعیین کند. در پی آن دولت اوباما به صراحت اعلام کرد که با چنین رویکردی مخالف است.
----------------------------

زندان نقده: درگیری دو زندانی، تنبیه سه زندانی

آژانس خبری موکریان
سرویس حقوق بشر

به دنبال درگیری بین دو زندانی در زندان نقده، سه زندانی کرد محبوس در این زندان تنبیه شدند.
بر اساس گزارش رسیده به آژانس خبری موکریان،این سه زندانی که منوچهر خسروی، سیامند رحمان پور و سیدامجد سید احمدی نام دارند به دنبال درگیری بین منصور حشمت (رابط بند) و منوچهر خسروی، برای مجازات به بیرون از بند منتقل شدند.
در پی این درگیری که بر اساس متن گزارش در زندان نقده و در حضور افسر نگهبان رخ داده است سیامند رحمان پور یکی از زندانیان کرد به افسر نگهبان اعتراض نموده که چرا باید در حضور شما با یک زندانی(منوچهرخسروی) برخورد فیزیکی شود، که این اعترض باعث انتقال رحمان پور به خارج از بند و مجازات نامبرده شده است.
یک زندانی دیگر نیز به نام سید امجد سید احمدی اهل مهاباد پس از این ماجرا، در بند به تعدادی از زندانیان گفته که حداقل کاری که ما زندانیان می بایست در هنگام درگیری انجام دهیم این است که طرفین درگیری را از هم جدا کنیم، که گفته می شود این توصیه نامبرده موجب انتقال وی به خارج از بند و مجازات سید احمدی شده است.
---------------------------

انهدام یک پهپاد بر فراز اسرائیل و اتهام به رژیم ایران

اسرائیل می‌گوید یک پهپاد غیرمسلح را منهدم کرده که از سمت غرب، از فراز نوار غزه، به حریم هوایی این کشور نفوذ کرده بود. این نخستین بار نیست که چنین حادثه‌ای رخ می‌دهد. انگشت اتهام به سوی رژیم ایران و حزب‌الله است.
به گزارش رادیو آلمان، نیروی هوایی ارتش اسرائیل روز شنبه (۶ اکتبر / ۱۵ مهر) اعلام کرد که یک هواپیمای بدون سرنشین تجسسی را بر فراز این کشور هدف قرار داده است. این پرنده از سمت غرب وارد خاک اسرائیل شده و مسلح نبوده است.
به گفته‌ی خانم آویتال لایبوویچ، سخنگوی ارتش اسرائیل، رادارهای ارتش پهپاد منهدم‌شده را هنگامی که بر فراز دریای مدیترانه و نوار غزه بوده، ردیابی کرده‌اند. بر این اساس پرنده‌ی یادشده در حاشیه‌ی صحرای "نگب" (نقب) و در منطقه‌ای غیرمسکونی هدف جنگنده‌ها قرار گرفته است. سربازان در بیشه‌های منطقه‌ی "یاتیر" در جنوب شهر الخليل به دنبال لاشه‌ی هواپیمای منهدم‌شده می‌گردند.
در فیلم حدودا ۱۰ ثانیه‌ای که ارتش اسرائیل منتشر کرده، جسمی پرنده و غیر قابل تشخیص دیده می‌شود که هدف جنگنده‌های این کشور قرار گرفته است.
رآکتور هسته‌ای و مرکز اتمی "دیمونا"ی اسرائیل در حاشیه شمالی صحرای نگب قرار دارد؛ همان مرکزی که به ادعای برخی از منابع خارجی، از دهه‌ها پیش محل تولید بمب اتمی است. اسرائیل داشتن تسلیحات هسته‌ای را نه تأیید می‌کند، نه رد.
"پهپادی ایرانی با هدایت حزب‌الله"
به زعم کارشناسان نظامی و امنیتی اسرائیل، هواپیمای بدون سرنشین ساقط‌شده با وجود این‌که با گذر از باریکه غزه وارد حریم هوایی اسرائیل شده، اما از این سرزمین‌های فلسطینی بلند نشده است. مبدا پرواز این پهپاد هنوز مشخص نیست و تحقیقات در این مورد ادامه دارد.
خبرگزاری رویترز به نقل از پایگاه اینترنتی "وای.نت" (تارنمای روزنامه یدیعوت آخرونوت) نوشته است: «حزب‌الله لبنان این پهپاد را به پرواز درآورده است. ممکن است که حتی ایران سیستم پرواز و هدایت این پرنده را فعال کرده باشد و به نظر می‌رسد که این پهپاد محصول ایران باشد».
پایگاه خبری-تحلیلی "وای.نت" بدون اشاره به هویت منبع این ادعا افزوده است: «هدایت چنین پرنده‌ای برای پرواز در چنین مسافتی به تجهیزات پیشرفته‌ای نیاز دارد که حزب‌الله تا کنون فاقد آنها بوده است».
خانم میری رگو، یکی از نمایندگان پارلمان اسرائیل (کنست) که پیشتر سخنگوی ارتش این کشور بود، این پیام را توئیت کرده است: «پهپادی ایرانی با هدایت حزب‌الله».
مقام‌های دفاعی اسرائیل دخالت حزب‌الله در هدایت پهپاد سرنگون‌شده را تأیید نکرده‌اند.
این نخستین بار نیست که یک هواپیمای بدون سرنشین بر فراز اسرائیل منهدم می‌شود. در ژوئیه ۲۰۰۶ نیز پرنده‌ای مشابه که از سوی حزب‌الله لبنان بر فراز آب‌های اسرائیل هدایت می‌شد، هدف قرار گرفت. پهپاد یادشده که از جنوب اسرائیل وارد این کشور شده بود، ساخت صنایع نظامی جمهوری اسلامی معرفی شد.
در سال ۲۰۱۰ هم جنگنده‌های اسرائیلی یک بالن به ظاهر بدون سرنشین را در صحرای نگب در نزدیکی رآکتور اتمی دیمونا هدف قرار دادند.
در آوریل ۲۰۰۵ نیز یک هواپیمای بدون سرنشین حزب‌الله لبنان موفق شد بدون این هدف قرار بگیرد، بر فراز بخش‌هایی از شمال اسرائیل پرواز کند.


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر