Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

۱۳۹۰ آذر ۲۱, دوشنبه

لنگه کفشی که آن کارگر گرسنه امروز به سوی احمدی نژاد پرتاب کرد


لنگه کفشی که آن کارگر گرسنه امروز به سوی احمدی نژاد پرتاب کرد
گزارش بخش فارسی رادیو اسرائیل برخی وبسایت های خبری در تهران نوشتند که امروز هنگامی که احمدی نژاد در شهر ساری مشغول سخنرانی بود و در بزرگداشت علی کردان سخن می گفت، یک کارگر گرسنه لنگه کفشی را به سوی او پرتاب کرد. این گزارش از جمله در پایگاه های خبری "انتخاب" و "اعتدال" و "قاصد" انتشار یافت که نوشتند شیئی که آن کارگر به طرف احمدی نژاد پرتاب کرد به هدف نخورد.
محافظان احمدی نژاد بلافاصله به آن کارگر گرسنه حمله بردند و به شدت او را مضروب ساختند. ولی احتمال نمی رود که آن فرد در زیر ضربات کشته شده باشد.
دیگر وبسایت های خبری رژیم ایران به سکوت درباره این خبر ادامه می دهند.
در یک گزارش گفته شده که کارگر ضارب در شمار کارگرانی است که حدود یک سال است حقوق ماهیانه خود را دریافت نکرده اند.
محمود احمدی نژاد که ظاهرا برای گشایش چند پروژه به ساری سفر کرده، بیشترین بخش از سخنان خود را به بزرگداشت علی کردان اختصاص داد و از این فرصت برای حمله به مخالفان خویش نیز استفاده کرد.
پایگاه خبری "انتخاب" نوشت: لنگه کفشی که آن کارگر به سوی احمدی نژاد پرتاب کرد به هدف نخورد و بلافاصله افرادی که "مردم" توصیف شدند، به سوی آن کارگر هجوم آورده و او را به شدت زخمی ساختند و سپس بازداشت کرده و به محل نامعلومی بردند.
گفته شده که این مرد 45 ساله، کارگر اخراجی یکی از کارخانجات نساجی می باشد که بیش از یک سال است حقوقی دریافت نکرده است.
-------------------------------

روژین محمدی، وبلاگ نویس آزاد شد


خبرگزاری هرانا - روژین محمدی، وبلاگ نویس و دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه مانیل در فیلیپین، پس از دو هفته بازداشت با تودیع وثیقه از زندان اوین آزاد شده است.
به گزارش کمیته گزارشگران حقوق بشر، روژین محمدی، که چند روز پس از بازگشت به ایران بازداشت شده و در بند ۲ - الف متعلق به سپاه پاسداران زندانی بود، تاریخ ۱۶ آذرماه جاری، به قید وثیقهٔ ۱۰۰ میلیون تومانی از زندان اوین آزاد شد.
روژین محمدی، روز ۲۳ آبان از فرودگاه استانبول به تهران سفر کرده بود که پس از پیاده شدن در فرودگاه توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به زندان اوین منتقل شد. وی پس از ۲۴ ساعت به قید وثیقه آزاد شد، اما ۵ روز بعد نیروهای امنیتی جهت بازداشت وی به خانهٔ پدری‌اش در کرمانشاه مراجعه کردند که به علت عدم حضور وی در این شهر موفق به بازداشت او نشدند. وی بار دیگر در تاریخ ۳۰ آبان به صورت تلفنی به دادسرای شهید مقدسی زندان اوین احضار شد که پس از دستور ضبط وسایل شخصی از جمله کامپیو‌تر دستی‌اش و سه روز بازجویی متوالی، در دوم آذرماه، با صدور قرار بازداشت به زندان اوین منتقل شد.
قابل ذکر است که رسیدگی به این پرونده از طرف بازپرس شعبهٔ سوم دادسرای زندان اوین همچنان ادامه دارد. شعبه سوم دادسرای اوین روژین محمدی را به اتهاماتی همچون "اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت کشور"، "تبلیغ علیه نظام" و "انجام فعالیت‌های حقوق بشری" متهم کرده است.

-----------------------------
انفجار در یک پایگاه ساختن موشکهای میانبرد ایران در یزد

آیا انفجار یزد هم دنباله انفجارهای ملارد و خرم آباد بود؟
گزارش بخش فارسی رادیو اسرائیل در حالی که مقامات حکومت ایران می کوشند انفجار در یک کارخانه فولادسازی در یزد را کم اهمیت جلوه دهند، و حتی یک روز پس از وقوع انفجار حاضر نشدند خبر قابل اطمینان و درستی درباره این رویداد منتشر سازند، کارشناسان خبری بعید نمی دانند که این کارخانه به تولید جنگ افزار مشغول بوده و انفجار در آن، حلقه دیگری از رشته انفجارهای مرموزی باشد که در یک سال اخیر در صنایع تسلیحاتی رژیم و انبارهای بزرگ اسلحه و موشک آن رخ داده است.
مقامات حکومتی می گویند انفجار شب گذشته در یک کارخانه فولادسازی به نام "غدیر" در شهر یزد رخ داده، ولی روشن نساخته اند که کارخانه چه نوع محصولاتی تولید می کرده است.
در مورد علت انفجار هم ادعا می شود که "مقداری مهمات جنگی غیرقابل استفاده" که در آهن پاره های قابل ذوب در کارخانه وجود داشته، عامل حادثه بوده است؛ ولی آگاهان امور این احتمال را رد می کنند و می گویند خرده پاره های تسلیحاتی پیش از آنکه وارد کوره شوند، به دقت مورد معاینه و جداسازی قرار می گیرند و حتی اگر وارد کوره ذوب آهن گردند، بعید می نماید چنان انفجار قدرتمندی را موجب گردند که دستکم 7 کارگر را به کشتن دهد.
همچنین این واقعیت که شماری از کارگران متخصص هندی در این کارخانه فعالیت داشته اند، سوءظن را در مورد موادی که در آنجا تولید می شود بیشتر می کند.
ارزیابی کارشناسان غیر ایرانی آن است که محل انفجار، کارخانه تولید جنگ افزار برای سپاه پاسداران بوده و ممکن است این حادثه با انفجار شدید در بیدگنه در نزدیکی شهریار و همچنین انفجار بزرگ در پایگاه موشکی امام علی در خرم آباد ارتباط داشته باشد.
در حالی که رژیم ایران ادعا می کند که به انواع فن آوری های پیشرفته دست یافته و حتی قادر است هواپیمای بدون سرنشین جاسوسی آمریکایی را پایین آورد، تا کنون نتوانسته اند از ادامه این انفجارهای اسرارآمیز جلوگیری کنند.
////////////////////

حکومت ایران بار دیگر ترکیه را به حمله نظامی تهدید کرد
گزارش بخش فارسی رادیو اسرائیل حکومت اسلامی ایران بار دیگر تهدید کرد که هرگونه حمله نظامی به تأسیسات اتمی خود را، با حمله به ترکیه پاسخ خواهد داد.
معاون رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، شیخ حسین ابراهیمی تهدید کرد که در صورت هرگونه حمله ای، سپاه پاسداران نیز "قطعا" به ترکیه حمله خواهد کرد.
او با اشاره به تهدید اخیر فرمانده هوا – فضای سپاه پاسداران، گفت: «سخنان اخیر حاجی زاده کاملا درست است و اگر به ما حمله نظامی شود، این حق طبیعی را داریم که از خود دفاع کنیم».
سرتیپ پاسدار حاجی زاده چندی پیش گفته بود: «اگر ما مورد حمله نظامی قرار گیریم، نخست به رادارهای ناتو در خاک ترکیه حمله می کنیم و سپس به اهداف دیگر می اندیشیم».
روابط تهران – آنکارا در ماه های اخیر به شدت متشنج شده و سفیر ترکیه در ایالات متحده هفته گذشته تأکید کرد که حتی اگر غرب نیز با برنامه اتمی جمهوری اسلامی کنار بیاید، ترکیه حاضر نیست یک ایران مجهز به سلاح اتمی را در همسایگی خود تحمل کند.
------------------------------

سوپای ئیسرائیل، له‌به‌رزاییه‌کانی جۆلان چاوه‌ڕوانی داڕوخانی ڕژێمه‌که‌ی به‌شار ئه‌سه‌د ده‌کات

ئیهود باراکی شالیاری جه‌نگیی ئیسرائیل، له‌گه‌ڵ سوپاکه‌یدا، له‌مه‌شق و ڕاهێنانێکی تایبه‌تدا، بۆ خۆئاماده‌کردنیان بۆ کاتی هه‌ره‌سهێنانی حکومه‌ته‌که‌ی به‌شار ئه‌سه‌د، له‌ به‌رزاییه‌کانی جۆلان، ڕایگه‌یاند" ئێمه‌، له‌م به‌رزاییانه‌وه‌، چاوه‌ڕوانی داڕوخانێکی کوتوپڕی حکومه‌ته‌که‌ی بنه‌ماڵه‌ی ئه‌سه‌دیه‌کان ده‌که‌ین".
ئیهود، له‌به‌رده‌م کامێراکانی کۆی ده‌زگا ته‌له‌فزیۆنه‌ حکومیه‌کانی ووڵاته‌که‌یدا، له‌به‌رزاییه‌کانی جۆلان، ڕایگه‌یاند" ڕوداوه‌ 8 مانگیه‌که‌ی سوریا، له‌مێژووی سه‌رۆکایه‌تی ئه‌و ووڵاته‌دا، له‌لایه‌ن خانه‌واده‌ی ئه‌سه‌ده‌وه‌، نمونه‌ی نه‌بووه‌".
ئیهود، وتیشی" ده‌رگیریه‌کانی حکومه‌تی ئه‌سه‌دیه‌کان، له‌گه‌ڵ خه‌ڵکی ناڕازیدا، به‌ته‌واوی لاوازی کردووه‌ و به‌م زووانه‌ له‌حاڵه‌تێکی سه‌رنجڕاکێش و کوتوپڕدا، داده‌ڕوخێت و له‌ناو ده‌چیت".
ئیهود، وتیشی" هه‌نوکه‌، سوریا، سه‌ری ناپه‌رژێته‌ سه‌ر ئیسرائیل و له‌تواناشیدا نییه‌ به‌رگری له‌مانه‌وه‌ی خۆی بکات"
----------------------------------

بو نیشاندانی ناره زایه تی به رانبه ر به داخستنی ده نگی اشتی کوردان روز تی وی له به رانبه ر دادگای دانمارک له م کمپینه ببن به اندام و لایکی بکه ن

Sosyal ağlarda Roj TV’ye destek kampanyası
Danimarka’da görülen ve 14 Aralık günü karara bağlanması beklenen Roj Tv’nin kapatma davasına karşı internet üzerinden Kürt ve muhalif sosyal medya ağları Roj TV’ye destek kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında Twitter ve facebook üzerinden Roj Tv hakkındaki trajik-komik iddialara karşı profil resimleri ters yüz edilerek ‘ters davaya ters bakıyoruz’ deniliyor.







-------------------------------------
بۆ پشتیوانی له‌ ڕۆژ تیڤی وێنه‌ی پرۆفایله‌کانت به‌راوه‌ژوو بکه‌نه‌وه‌.

دواین دانیشتنی دۆزی ته‌له‌فزیۆنه‌که‌مان ڕۆژتیڤی له‌ 14 مانگی داهاتوو دا له‌ دادگای کۆپنهاگنی دانیمارک به‌رێوه‌ ده‌چێ و دادگاش دوایین بڕیاری خۆی ده‌دات.
له‌ لایه‌کی دیکه‌وه‌ ،پشتیوانی کوردستانیان به‌ شێوازی جودا له‌ ڕۆژ تیڤی به‌رده‌وامه‌.
له‌و چوارچێوه‌یه‌ش دا ،له‌ سه‌ر تۆڕی ئه‌نته‌رنێت هه‌ڵمه‌تێک ده‌ستی پێکردوه‌ و کردنه‌وه‌ی دۆ...زه‌که‌ شه‌رمه‌زار ده‌که‌ن.
له‌ دژی ته‌له‌فزیۆنه‌که‌مان ڕۆژ تیڤی له‌ 30 ته‌باخی ساڵی 2010 دا به‌ تۆمه‌تی' پڕوپاگه‌نده‌ بۆ ڕێخستنی نایاسایی' له‌ دانیمارک دۆز کرایه‌وه‌ و یه‌که‌مین دانیشتنی دۆزه‌که‌ش له‌ 15ی ته‌باخ ده‌ستی پێکرد.
له‌ دانیشتنی 29 هه‌منیش دا که‌ هه‌فته‌ی ڕابردوو به‌رێوه‌چوو، دۆزگه‌ر بانگه‌شه‌نامه‌ی خۆی خوێندبوویه‌وه‌ و دادگاش دۆزه‌که‌ش بۆ 14 مانگی کانونی ساڵی 2011 دواخست که‌ 30 هه‌مین و دواین دانیشتن ده‌بێت و پاش ئه‌وه‌ش ئیدی دادگا بڕیار له‌ سه‌ر ڕۆژ تیڤی ده‌دا.
پێشتر له‌ به‌ڵگه‌ بلاوکراوه‌کانی ویکیلیکس دا ، هۆکاری کردنه‌وه‌ی دۆزی ڕۆژ تیڤی ده‌ستنیشان کرا بوو.
گۆشاره‌کانی...
---------------------------

جنگ علیه ایران آغاز شده است!


روزنامه بریتانیایی «گاردین» در تحلیلی از تازه‌ترین موارد رویارویی بین ایران و غرب می‌نویسد که تشدید عملیات و اقدامات پنهانی و خرابکارانه آمریکا و اسرائیل علیه ایران می‌تواند طوفانی از تنش بین‌المللی را به پا کند و قبل از اینکه پیامدهای این شرایط همه را به خطر بیاندازد باید به شکل جدی‌تری به مخالفت با آن پرداخت.


«شیمون میلن» از اعضای سردبیران روزنامه گاردین با موضعی انتقادی از سیاست‌های آمریکا و متحدان آن کشور در جنوب غربی آسیا و شمال آفریقا می‌نویسد که پس از ۱۰ سال جنگ‌افروزی و دخالت نظامی در افغانستان، عراق ، بی‌ثبات کردن کشورهایی نظیر پاکستان و یمن، هجوم نظامی و کشتار گسترده در لبنان و لیبی، آمریکا و متحدانش هنوز هم از دخالت و عملیات اشغالگرانه در این مناطق خسته نشده‌اند.


طی ماه‌های اخیر شواهد بیشتری حاکی از تشدید عمیات پنهانی و خرابکارانه علیه ایران برملا شده است.


این جنگ پنهان توسط آمریکا و اسرائیل به پیش برده می‌شود و دولت‌های بریتانیا و فرانسه از آن حمایت می‌کنند. این اقدامات عبارتند از حمایت مخفیانه از گروه‌های مخالف حکومت ایران، ترور دانشمندان هسته‌ای، جنگ سایبری، حمله به تأسیسات نظامی و خرابکاری در مراکز موشکی و از جمله کشتن یک فرمانده ارشد نیروهای مسلح حکومت ایران.


نویسنده روزنامه گاردین یادآوری می‌کند که آمریکا و اسرائیل رسماً مسئولیت این اقدامات را برعهده نگرفته ولی به طور غیرمستقیم مطالبی را به رسانه‌ها تغذیه می‌کنند که همه از دشمنی و خصومت شدید با ایران حکایت می‌کند. عجیب‌ترین مورد آن داستان غیرقابل تأیید طرح ترور سفیر عربستان بود.


همزمان دولت بریتانیا فشار بر سایر اعضای اتحادیه اروپا برای اعمال فشار بیشتر بر ایران را افزوده است. پیشگامی بریتانیا خشم حکومت ایران را برانگیخته و موجب حمله به سفارت آن کشور در تهران و در مقابل اخراج دیپلمات‌های ایرانی از لندن شد.


ماه گذشته وزارت دفاع بریتانیا به روزنامه گاردین گفت که اگر نقشه آمریکا برای حمله نظامی به ایران جلو انداخته شود نیروهای مسلح بریتانیا ممکن است در یک چنین عملیاتی مشارکت کنند. مشخص نیست که آیا این اظهار نظر مقامات وزارت دفاع بریتانیا با هدف آماده کردن افکار عمومی برای پذیرش یک چنین جنگی بود و یا نوعی هشدار علیه وقوع این جنگ.


تحلیلگر روزنامه گاردین در بخش دیگری از مطلب خود به تحلیل مواضع سیاستمداران و دولت بریتانیا در این زمینه پرداخته و یادآوری می‌کند که جک استرو و دیوید میلیبند، دو تن از وزرای خارجه سابق بریتانیا از حزب کارگر هر دو در مورد خطرات گسترده آغاز جنگ با ایران هشدار داده‌اند.


به نظر می‌رسد که فضاسازی در مورد اقدام نظامی علیه ایران به روشی مشابه با زمینه‌سازی برای حمله به عراق در سال ۲۰۰۳ به پیش می‌رود با این تفاوت که پرونده‌سازی علیه ایران حتی از مورد عراق نیز ناموجه‌تر و غیرمستندتر است.


تحلیلگر روزنامه گاردین سپس با اشاره به گزارش اخیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌نویسد که به اعتقاد بسیاری از کارشناسان بی‌طرف مطالب مندرج در این گزارش تازه نیستند و بی‌اعتمادی مندرج در این گزارش بیش از هر چیز تابع گرایش‌های رئیس جدید آژانس است که طبق اسناد برملا شده توسط «ویکی لیکس» از آغاز کار خود به آمریکا و متحدانش تضمین داده بود که در برخورد با ایران جانب آنها را خواهد گرفت.


حتی دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا و از جمله وزیر امنیت داخلی این کشور هنوز هم این ارزیابی اطلاعاتی را تأیید می‌کنند که حکومت ایران در سال ۲۰۰۳ وجه نظامی برنامه‌های هسته‌ای خود را متوقف کرده است. اما به نظر می‌رسد که طرفداران اقدام نظامی علیه ایران فقط به آن بخش از اطلاعات دستگاه‌های امنیتی غربی اتکا می‌کنند که هنوز در مورد فعالیت‌های هسته‌ای ایران سوء ظن دارد.


تحلیلگر روزنامه گاردین، سپس به موقعیت ژئوپلتیک ایران اشاره کرده و می‌نویسد به غیر از تهدید ناشی از حضور گسترده نیروهای آمریکایی در منطقه، بسیاری از همسایگان ایران از جمله روسیه، اسرائیل، پاکستان و هند صاحب سلاح هسته‌ای هستند. حتی خود رهبران اسرائیل نیز معترف هستند که منطقی است کشوری نظیر ایران که با یک چنین تهدیدهایی روبه‌رو است به سوی تولید سلاح هسته‌ای برود.


اما مشکل اصلی آمریکا و اسرائیل با ایران نه فقط احتمال دستیابی این کشور به سلاح هسته‌ای بلکه رقابت ایران با هژمونی این کشورها در سطح منطقه است. ایران با داشتن متحدانی چون رژیم سوریه، حزب‌الله لبنان و نفوذ در عراق توانسته است چای پای خود را در منطقه محکم کند و آمریکا و اسرائیل مصمم هستند این موقعیت ایران را از بین ببرند.


تحلیلگر گاردین در پایان مطلب خود هشدار می‌دهد که اقدام نظامی علیه ایران به یک فاجعه شدید در کل منطقه و یک بحران بزرگ در سطح جهان بدل خواهد شد. بی‌دلیل نیست که گروه کثیری از مقامات نظامی و امنیتی سابق در آمریکا و اسرائیل علیه یک چنین سیاستی هشدار می‌دهند.


به نوشته وی، شاید تمامی اظهار نظرها و مباحث مربوط به اقدام نظامی علیه ایران فقط با هدف تهدید و ترساندن آن کشور صورت می‌گیرد. ولی بدون شک افرادی در حکومت و محافل سیاسی آمریکا و اسرائیل واقعاً طرفدار جنگ هستند و بعید نیست که در صورت پافشاری آنها و پیشبرد طرح‌هایشان فضا به نفع جنگ تغییر کند.


نویسنده گاردین نوشته خود را با این گزاره پایان می‌دهد که به همین خاطر ممانعت از وقوع این جنگ‌طلبی امری بسیار جدی است و قبل از آنکه شعله‌های این جنگ و دامنه بحران ناشی از آن گریبانگیر همه شود، بهتر است مخالفت با آن را آغاز کرد.



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر