
-------------------------------------------------

کردوند: «پایگاه اطلاع رسانی خانواده کبودوند»
طبق تقویم زندان محمدصدیق کبودوند رئیس سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان که به دلیل حمایت و دفاع از حقوق بشر به 11 سال حبس محکوم و زندانی شده، پس از 49 ماه حبس، وارد پنجمین سال از حبس گردیده است. کبودوند طی این مدت حتی برای یک ساعت اجازه مرخصی ندا...شته و از 15 ماه پیش تاکنون نیز از دیدار حضوری با خانواده خود محروم بوده است. وی براساس دستور کتبی دادستان از هرگونه مرخصی، دیدار حضوری با خانواده و حتی ویزیت پزشک قانونی و بررسی پرونده بیماری ایشان محروم و ممنوع گردیده است. ما خانواده کبودوند براین باوریم که علت این همه سخت گیری نسبت به ایشان به دلیل مقاومت و ایستادگی و به گفته مقام های امنیتی «بر سر موضع بودن» وی و کرد بودن کبودوند است، که این موضوع عناد مسئولان امنیتی و قضایی را نسبت به مردم کرد و بویژه عزیز در بند ما نشان می دهد.
تهران: 17 تیر1390
--
10 / 7 / 2011
محمدصدیق کبودوند در زندان طی پیامی خواستار شناسایی و معرفی روزهای تاریخی مردم کردستان و تنظیم و تقویم مناسبت های آن شد:
همانگونه که پیداست در طول مبارزات ده های اخیر، روزها و ایامی تاریخی وجود دارد که هریک یادآور رویدادهای غم انگیز و گاه شادی آفرین در مبارزه و در جنبش حق خواهی مردم کردستان است، که بدون تردید هریک از این روزها، دگربار می تواند به نقطه عطفی برای کسب مطالبات و حقوق نادیده انگاشته شده مردم کردستان تبدیل شود. روزهایی چون دوم بهمن- روز خودمختاری کردستان- دهم فروردین- روز اعدام قاضی ها- بیستم فرودین – روز حقوق بشر کردستان-؛ 17 اردیبهشت- روز اعدام زندانیان سیاسی بی گناه، روزهای ترور رهبران احزاب کرد در چند مقطع، روزهای بمباران شیمیایی شودت و حلبچه، روزهای قتل عام روستائیان قارنا و قاتلان، روز یورش به کردستان، روز سوم اسفند، روز دهم شهریور و خیزش مدنی مردم کردستان در تیرماه 1384، این روزها و روزهای دیگر اگرچه در تاریخ مبارزات مردم ثبت خواهند شد. اما نامگذاری این روزها می تواند مناسبت های خاص خود را در پی داشته باشد که پرداخت به آنها از سوی رسانه های کردی و جامعه مدنی ضروری است. مناسبت هایی چون روز تعیین سرنوشت، روز مبارزه برای الغای اعدام زندانیان سیاسی، روز حقوق بشرکردستان، روز معلم در کردستان، روز سرکوب تروریسم دولتی توسط جامعه مدنی کرد، روز پیکار با فقر و آپارتاید، روز تبقیح سرکوب مبارزه مدنی، روز ابراز نفرت از ژنوساید مردم کرد، و روز محکومیت یورش به کردستان و روزهای دیگر می تواند در تقویم کردستان تنظیم و در چنین روزهایی از سوی رسانه ها و جامعه مدنی، برنامه هایی به مناسبت آن روز تدارک دیده شود. امید است این پیشنهاد مورد توجه فعالان جامعه مدنی و احزاب و گروه های سیاسی و مدنی و فرهنگی و رسانه های کردستان قرار گرفته و اقدامات مقتضی در این رابطه به عمل آید.
تهران: زندان اوین 8 تیرماه 1390/ 29 ژوئن 2011
به نقل از سایت خبری بیان اینفو
---------------------------------

هیلا صدیقی را همانگونه یافتم که در شعرهایش بود ! شاید بهترین توصیف برایش شعر زن ایرانی اش باشد که در آن گفته بود :
سرزمینم خاک افسونگر دل خاورمیانه
نام تو تاریخ تو مردان کویت جاودانه
من زن ایرانی ام ایرانی از جنس تن تو
هم صبور و هم غیورم طفلی از آبستن تو
من زن ایرانی ام همسایه و هم نسل شیرین
خواهر تهمینه و هم قصه ی پوران و پروین
من زن ایرانی ام اهل تمدن زاده پارس
مثل دریا میخروشم من خلیجام تا ابد فارس
من زن ایرانی ام یک چشمه شرم ناب دارم
قد صدها سد سیوند پشت چشمم آب دارم
من زن ایرانیم می سازمت با خشت جانم
میزنم تا سقف تو صدها ستون با استخوانم
من زن ایرانی ام ایرانی از جنس تن تو
هم صبور و هم غیورم طفلی از آبستن تو ...
هیلا ماند ، برای کشورش و برای مردمش و همین ماندن است که او را ماندنی خواهد کرد
---------------------------------------

خشونت در یک جامعه بیمار مثل جامعه دین زده و مذهب زده ی ایران کودکان در آمان نیستند
اینجا در دو ویدئو نشانداده میشود که چطور کودکان توسط معلم بی رحمشان مورد خشونت قرار میگیرند و این باید اسمش گذاشت اموزشگاه خشونت حقیقتا ایران شده آموزشگاه خشونت
اين اتفاق در شهر كرمان اتفاق افتاده كه در ان يك معلم بي رحم از سر و گوش دانش اموز گرفته و بلند مي كند و پس از چند ثانيه با صورت او را به نيمكت زده و سپس زير مشت و لگد گرفته و به طرز وحشيانه اي او را از كلاس بيرون مي اندازد !
در ويديوي حاضر معلم يا مدير يا يكي از مسئولين مدرسه از دو دانش آموز مي خواهد تا به يكديگر سيلي بزنند. وي كه تصويرش در اين فيلم نشان داده نمي شود از دو دانش آموز مي خواهد كه با شدت بيشتري همديگر را كتك بزنند.
فقر در زیر سایه ی جنون اسلامی
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر