Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

۱۳۹۱ فروردین ۲, چهارشنبه

مظنون به هفت فقره قتل در محاصره پلیس فرانسه

عکس فرد مظنون در فرانسه
مظنون به هفت فقره قتل در محاصره پلیس فرانسه
پلیس فرانسه، همچنان مرد مظنون به هفت فقره قتل را در شهر تولوز فرانسه در محاصره خود دارد؛ مردی که به کشتن هفت نفر در طول ۹ روز اذعان کرده است. 
 
اطلاعات ضد ونقیض در مورد این قتل ها رفته رفته رنگ می بازد، از جمله خبر دستگیری مظنون را که پیش تر مخابره شد، کلود گیان وزیر کشور فرانسه تکذیب کرد. 
 
پلیس فرانسه از مردی که هم اکنون او را در محاصره خود دارد بنام محمد مراح نام می‌برد، مردی ۲۳ ساله، الجزایری تبار و شهروند فرانسه. 
 
پلیس که در حال مذاکره با وی است می‌گوید او اذعان کرده است قاتل سربازن و کودکان و خاخام یهودی است. 
 
گفته می‌شود محمد مراح در افغانستان به جرم همکاری با طالبان دستگیر و به زندان محکوم شده بود. اما با گریختن گروهی از طالبان از زندان وی نیز از زندان گریخته، به فرانسه باز گشته و خود را آماده انتقامجویی کرده است. 
 
فرانسوا مولان، دادستان پاریس، به نقل از آقای مراح گفته است وی از کرده خود پشیمان نیست و نقشه قتل یک سرباز و دو پلیس دیگر را در سر داشته است.
 
آقای مولان گفت:«اگر آنچه او می‌گوید حقیقت داشته باشد او امروز پس از خروج از خانه‌اش سرباز دیگری را که شناسایی کرده بود به قتل می‌رساند. او همچنین گفت طرح کشتن دو پلیس در شهر تولوز را داشته است. او از کرده‌اش احساس ندامت نمی‌کند و متاسف است که وقت کافی برای کشتن قربانیان بیشتر نماند و خرسند است از اینکه توانسته است فرانسه را به زانو درآورد.» 
 
آقای مراح که مسلح است صبح روز چهارشنبه دو پلیسی را که قصد ورود به خانه او را داشتند زخمی کرد اما اکنون با پلیس مذاکره می‌کند اما تا کنون هیچ درخواست صریحی را مطرح نکرده است. 
 
وی در مکالمه با پلیس، انگیزه خود از قتلهای اخیر را، انتقامگیری به خاطر کودکان فلسطینی که کشته می‌شوند و نیز اعتراض به استقرار نیروهای خارجی و فرانسوی در کشورهای مسلمان عنوان کرده است. 
 
فرانسه، اسفند ماه در تولوز و شهر مونتوبان در نزدیکی آن شاهد هفت فقره قتل بود. یکشنبه ۱۱ ماه مارس، ۲۱ اسفند ۱۳۹۰، یک سرباز در تولوز کشته شد، سپس در ۱۵ ماه مارس، ۲۵ اسفند، دو سرباز دیگر در شهر مونتوبان کشته شدند و سرباز سوم به شدت زخمی شد و سرانجام دوشنبه ۱۹ ماه مارس، ۲۹ اسفند، سه کودک و یک خاخام یهودی در مدرسه‌ای در تولوزبه قتل رسیدند. 


--------------------
رفتار نژادپرستانه رژیم فاشیست ترکیه با کردهای آن کشور


سەرفەرمانداری هێزی پاراستنی گەل نورەدین سۆفی هەڕەشە لەدەوڵەتی تورک دەکات



ئیمە بە هیوا و باوەڕیەکی زۆرەوە چاوەڕێی بەهارین. دوژمنایەتی ئاکەپە و جەماعەتی فەتحوڵڵا گولەن لە بەرامبەر گەلی کورد، تووڕەییەکی زۆری خستووەتە ناو هێزی گەریلاوە. ئێمە لە ساڵی نوێ دا بە تاکتیکی نوێ چالاکی لە ئاستی هەرە بەرزدا ئەنجام دەدەین."نورەددین سۆفی باسی لەوە کرد کە ئیتر لە هەر شوێنێک هێرش لە دژی گەلی کوردستان پێک بێت، هێزەکانی گەریلا لەو شوێنە دەبن
چالاکیەکانی ئێمە لە چوارچێوەی پاراستنی ڕەوادایە و لەو چوارچێوەیە دەرناکەوین. قەت چالاکی لە دژی خەڵکی مەدەنی ئەنجام نادرێت و هەموو هەوڵی خۆشمان دەدەین کە هیچ زیانێک نەبینن. بەڵام ئێستا لە تورکیه شەڕێک لە ئارادایە و ئەم ساڵ ئەو شەڕە دژوارتر دەبێتەوە، هەر بەو هۆیەشەوە ئیتر ئەمنییەت و ئاسایش لە تورکیه سەقامگیر نابێت
////////////////////////
نە ورۆز ی سوریە ......... الشعب يريد اسقاط النظام

/////////////////////////
 
دوژمنی دەڕەندەو زاڵم، ئەوەندە ئازاری داوین، کە مناڵەکانیش لەو ئازارە تێگەیشتون، بۆیەش مناڵی کورد لە جێی ئەوەی یاری بکات وە بە نازی باوک گەورە بێت، کەچی دەستی داوەتە دارو بەرد لە گاڵ تانک وە ئەلی کۆپتەر شەر دەکات.
‌ئەو مناڵە ئەوەندە ماندوە لە دەستی دیکتاتۆری تورک، بۆیەش ژیانی خۆشی مناڵی خستۆتە لاوە وە خەریکی تێکۆشانە.
‌ئەو مناڵە بۆ ئازادی گەلەکەمان تێدەکۆشێت.
‌ئەو مناڵە نوقڵ خواردن وە یاری گەڵ مناڵان ناکات، بەڵکو دەیهەوێت خزمەتی گەلە زوڵملێکراوەکەی بکار.
‌هەر بژیت بۆ کوردستان ئەی مناڵە شۆرەشگێرو پیرۆزەکەم. 

//////////////////////////

معترضان خواستار تدوین قانون مدنی شدند

تجمع سکولارها و مخالفان رشد اسلام گرایی در تونس

 
دبی –العربیه .نت
هزاران تن از مخالفان رشد اسلام گرایی در تونس و تشکیل حکومت اسلامی در این کشور روز سه شنبه 20-3-2012 تجمع اعتراضی برگزار کردند.


در این تجمع که به دعوت تشکل های سکولار در خیابان حبیب بورقیبه برگزارشد معترضان از " انحراف انقلاب از اهداف خود " اظهار نگرانی کردند.



محل برگزاری این تجمع سمبل مبارزات مردم این کشور است و طی انقلاب گذشته شاهد تظاهرات خیابانی هزاران تن از مخالفان رژیم زین العابدین بن علی بوده است.



به گزارش العربیه جابر بن حسن یکی از برگزارکنندگان تجمع در گفتگو با خبرگزاری رویترز گفت :" ما برای دفاع از دولت مدنی ، دموکرات و آزاد تجمع کردیم تا به کسانی که می خواهند انقلاب را منحرف کنند ، اعلام کنیم شما نمی توانید بر ما پیروز شوید.



نظام ما مدنی باقی خواهد ماند."
یک بانوی تونسی در حالی که پرچم کشور خود را به دور خود پیچانده بود نیز گفت :" ما نمی خواهیم سرنوشت خود را به دست اقلیتی بسپاریم که تا قبل از پیروزی انقلاب هیچ نقشی نداشتند."



تظاهرات سکولارها همزمان با آغاز تهیه پیش نویس قانون اساسی جدید تونس توسط مجلس موسسان برگزار شده است. اغلب اعضای این مجلس را نیروهای " نهصت اسلامی " از احزاب اسلام گرای معتدل تشکیل می دهد. 



مجلس موسسان پس از پیروزی انقلاب تاکنون شاهد کشمکش های سیاسی و حقوقی فراوانی بین اسلام گرایان و سکولارها بوده است.



اسلام گرایان خواستار تدوین قانون اساسی بر اساس شریعت اسلامی هستند اما سکولارها به دنبال تدوین قانون مدنی مدرن هستند.



پس از به قدرت رسیدن نهضت اسلامی در تونس اسلام گرایان از نفوذ بیشتری در این کشور برخوردار شدند.



حضور گسترده سلفی ها و اسلام گرایان تندرو در عرصه سیاسی نگرانی نیروهای سکولار را برانگیخته است.



آنها سلفی ها را به عنوان تهدید جدی علیه هر گونه نوآوری ، مدنیت و آزادی معرفی می کنند.



تجمع هوادران سکولاریسم در پاسخ به تظاهرات هفته گذشته سلفی ها برگزار شد. اسلام گرایان در تجمع خود خواستار تشکیل دولت اسلامی شدند.



سکولارها در تجمع خود شعار دادند : " تونس آزاد باش " ، " ارتجاع برو بیرون " و " ملت جامعه مدنی می خواهد."



در همین حال منصف مرزوقی رئیس جمهور تونس که به مناسبت سالگرد استقلال سخنرانی می کرد با اشاره به تنوع سیاسی در تونس گفت : " اختلافات را به خاطر مصلحت ملی کشور باید کنار بگذاریم."



وی افزود:" کشور را نمی توان تنها بوسیله یک طیف سیاسی ساخت. اگر مجبور شویم در برخورد با تندروها که اکنون از همه جا سر درآورده اند به زور متوسل خواهیم شد."

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر